Copiluti de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna fetelor! Azi am moralul mai ridicat, in sfarsit sunt 2 zile si o noapte fara ca Alex sa faca febra. Am tras tare 2 sapt, dupa augumentin si 10 injectii cu genta, multe alte siropuri si pastile Alex tot facea febra, nu mare, dar oricum in jur de 38,6. Asa ca am renuntat la toate tratam si am dat-o pe naturale, sirop de catina si altul expectorant cu patlagina si propolis, am lasat-o sa lupte cu virusii, nu i-am mai stopat febra decat cu sosete cu otet si lichide. Ieri am scos-o la plimbare un pic, si dc sapt asta e bine incepem iar gradi. Caut acum ceva ptr intarirea organismului, dr mi-a recomandat ISOPRINOSINE dar sunt atat de amare ca nici n-am curaj sa i le dau, sigur o sa le verse, incerc diseara. Nu vreau sa va povestesc cum am fost la un "celebru pediatru", care l-a tratat pe sotz cand era copil, tot de pneumonie, si ne-a zis sa-i facem 6 inj cu streptomicina, cataplasme cu faina de mustar pe piept si pe spate si inca ceva ca nu-mi mai amintesc. Noi de buna credinta si nestiind despre ce e vorba am luat reteta si cand am ajus acasa si am citit pe net sa mi se faca rau, pai streptomicina nu se mai foloseste de mult si dc da doar in situatii de TBC, asa ca am zis pas, pe raspunderea mea. Acum gata cu vaicareala, stiu ca e procesul de imunizare naturala, eu mereu ma gandesc la fetele care au tot avut probleme cu copilasii de-a lungul timpului.

Imi pare rau ca a iesit urat cu concursul, pacat ca e vorba de poze cu copii, eu am votat si o sa mai votez copilasii pe care-i cunosc.

Daca am stat 2 sapt in casa (dupa serviciu), am fost nevoita sa inventez jocuri ca sa mai distrez pitikul, ca tare s-a mai plictisit, mai ales ca femeia nu se prea omoara cu activitatile, o lasa sa butoneze dvd-ul si sa se uite la desene. Asa ca am facut colaje cu poze din reviste, am tocat toate revistele gasite prin casa, scoteam imagini diverse cu fetze, obiecte, etc si o lasam sa le lipesca pe coli albe. Ne-am jucat baba oarba, ascunselea, prinsa, i-a placut mult cand ne-am facut cort din ceraceafuri (cu toate ca are casuta in care poate intra), ne-am jucat de-a fantomele
. Asa ne-am petrecut noi majoritatea dupa-amiezelor.

Am citit cam tot ce-ati scris in ultimele zile, dar in mintea mea e un mare haos si sigur dc as incepe sa rapund la postarile voastre ar iesi un balamuc. Asa ca stau cuminte si sa stiti ca tin aproape.

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Oana noua ne-a dat pediatra pentru imunizare IRS 19 spray nazal.Se da cate un puf dimineata si unul seara timp de 14 zile.Sa stii ca inclin sa cred ca are ceva rezultate.

Cuscra m-am blocat total cand am citit "subiectul cu pricina de la generale".Frate cata inversunare, cata rautate

Apropo de concurs, votat Gabitza, cuscra si Gargarita Cloretei.Ajutati-ma va rog ca nu mai stiu cine are si pe unde are poze ca mai am ceva puncte de dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aha, acum m-am lamurit, ma duc sa citesc si subiectul de la generale, am aflat si ce e cu camera (cind am citit prima data, eu m-am gindit la o camera si ma intrebam cum ar fi sa cistigi o camera de baietel sau de fetita, aranjata pina la ultimul cui), mai am 25 de puncte cica, le dau imediat, dar sa stiu cui, unde mai sinteti fetelor?

Ii povesteam unei prietene toata tarasenia concursului si mi-am dat seama ca sint pe dinafara, desi intru zilnic pe DC si cum am un pic de timp liber, degetele mele tasteaza rapid numele acestui site. Si cu toate acestea, habar nu am de ce se intimpla pe aici si ma simt frustrata. Servici greu, ce mai!

Despre noi... nimic rau! Nu tu boli, nu tu nervi, nu tu crize... liniste, plimbari si somn! Astazi fac curatenie generala, nu chiar mare, dar peste tot, si de miine la invatat, nu mai fac in casa decit strictul necesar. Ah, imi cade parul!!!! Rau de tot! Trebuie sa ma tund, dar la fata mea grasa imi va sta ca dracu'... numai ca nu am incotro, e casa plina de par. Dupa luni de zile in care a stralucit de frumusete si sanatate, mai ales in timpul sarcinii, de doua saptamini scot cite un pumn de par cind ma spal sau cind ma pieptan.
Mygirl, bine ca sinteti sanatoase acum. Sper sa fie ultima pe anul acesta, iar la anul va fi mai bine, se va mai imbolnavi, dar nu chiar ca anul acesta. Cel putin asa sper, bazindu-ma pe experientele cunoscute.
Aurasa, la multi sotului, am vazut pozele, am vazut si melcul!
Androix, si eu joc acest joc cu fetele, Agatei inca ii mai place, dar pe ea nu o mai pacalesc. Dar Tudora le ghiceste, frate, de zici ca are ochii in spatele meu. M-a uimit la inceput cind jucam cu ea, ca a facut o conexiune destul de buna pentru virsta ei, sotul a zis ca are logica fata... Tot ghicea si ma minunam pina mi-am dat seama ca eu, din reflex, puneam intii intr-o mina si apoi in cealalta, foare rar nu schimbam mina. Si ea s-a prins si de aceea ghicea. Iar cind am pus de mai multe ori in aceeasi mina, ea mergea tot pe principiul respectiv si zicea cind una, cind alta. Dar dupa aceea a inceput sa ghiceasca indiferent in ce mina punem sau cine ascunde... ramine de vazut ce corelatie a mai facut. Dar cind ascunde ea (sau cind se ascunde) e mortala: intinde minuta in care e obiectul sau striga: gata, aici sint! Sint tare dragalasi in naivitatea lor la aceasta virsta. Agata mai avea un joc preferat, pe la 3 ani si ceva, cind vorbea binisor: ba nu, ba da. Una din noi zicea ceva, si cealalta zicea ba nu sau ba da in functie de raspunsul potrivit... si de aici inceapeam:
eu: ba nu
ea: ba da
eu: ba nu
ea: ba da
eu: ba da
ea: ba da - si atunci cistigam, pentru ca esti tentat sa razpunzi mecanic, o data ba nu si odata ba da si e foarte usor sa-l prinzi pe adversar pe picior gresit, mai ales pe un copil. E un joc banal, dar e de atentie si de concentrare, daca vrei sa nu pierzi.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

DUpa ce m=am luptat cu ei 40 de minute sa-i adorm acum dorm neintorsi de 3 ore
Ei, pana sa termin s-au trezit si ei...
Mi-am capatat beleaua cu hartia colorata eu fac colaje, si Filip se uita la mine si cand termin mai cere. O sa fac poze la operele de arta si o sa ma laud cu ele pe-aici.
I-am cumparat si un caiet d-ala de activitati de gradininta pentru 3-5 ani. Cred ca tot azi o sa facem si din el.
M-am dus la librarie si am ramas proasta ca pentru un caiet de o calitate asa si asa a trebuit sa platesc 13.9 ron, sunt de-o hotie editurile astea pentru copii ceva de speriat.
Gata trebuie sa incep iar sa prestez ca altfel mi se suie in cap.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Am intrat iarasi sa va spun ca am primit azi alocatia - cu Posta Romana (a pandit-o socrella pe postarita, literalmente). Deci, ce am trimis eu prin e-mail la Directia de Munca si Protectie Sociala n-a ajuns niciunde

O sa incerc sa le trimit fax - si daca nu merge nici asa, ma deplasez pana in Str. Hambarului

Mergi la inceput

Androix, stii ce face Tudora la gradinita si a inceput sa ceara si acasa sa faca? Din hirtie subtire de ambalaj, colorata (din aia fina, care se pune in punga sau cutia de carton ca sa se vada bine, cred ca se gaseste si pe la voi, e ca o hirtie igienica subtire), facem flori, copaci, pesti in apa etc. Pentru ca spre deosebire de colaje, asa e mai simplu de facut: iau hirtie de mai multe culori, o rupem bucatele mici si pe o pagina alba sau colorata, da cu lipici pe conturul lucrului dorit (la o floare, o linie cu lipici e tulpina, un rotund e floarea si apoi lipeste bucatele din acelea, eventual le stringe in minute, sa iasa mai creponata, cum vrea ea, numai sa iasa cit de cit ce a zis ca face si sa fie culori adecvate. Rezultatul e fenomenal. Nu stiu daca ai inteles, daca nu, pot sa fac niste poze la operele ei de arta. Si mai facem stampile, in m u i e m in acuarela tot ce gasim prin casa, bucatele de vata, ghemuri din ata, ghemotoc de hirtie si pune ca o stampila pe o foaie alba, eventual o bagi in mai multe culori, ca sa iasa pastelat. Sau se indoaie o foaie in doua, se desface si pe mijloc se pun culori din tuburi de acuarele (mai bune, daca vrei sa iasa ceva frumos, iar foaia trebuie sa fie un pic mai groasa, ca sa nu se rupa), apoi indoi la loc foaia si apesi bine de la mijloc (cotor) spre exterior. Iese un obiect neindentificat, de cele mai multe ori seamana cu un fluture, daca stii unde anume sa storci tubul de acuarela, iese chiar un fluture frumos, dar indiferent de ce iese, e foarte frumos colorat si placut sa-l privesti. O alta placere de-a fetelor mele este sa se costumeze de scena, cu ce le trece prin cap de prin casa, sa-i faca instrumente muzicale din tot felul de obiecte gasite tot prin casa (de exemplu, invelesc o sticla de apa din plastic cu hirtie colorata, pun in ea orez si pun dopul si uitea sa isi fac..., ptiu, ce lapsus am, am uitat cum se numesc, din alea pe care le zdrangani ca sa dansezi... daca stiti la ce ma refer, spuneti-mi si mie, ca vad ca nu mai mai ajuta memoria).

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

pagina 2: saryta, florentina, tora
pagina 8: cloreta
pagina 7-9: gabita
pagina 20: androix si elisor
pagina 24: elisor
pagina 25 si 37: printesa mea
la pagina 27 este Sergiu al lui Lili (Ada)
La pagina 38 este Bianca lui mercedes (mercedes mai are o poza dar nu mai stiu pe care pagina)

Cine vrea sa voteze mai multe poze, e bine sa calculeze intii, ca altfel or sa pateasca ca mine, am ramas la sfirsit cu putine stele si le-am impartit

Cit despre subiectul de la generale, s-a luat de mine, pentru ca am fost singura care am incercat s-o pun la punct, apoi a mai fost o tipa de la alt subiect... Dar m-am lamurit, citind multele postari ale persoanei in cauza, am vazut ca bate apa-n piua si ca nu prea are toate pasarelele-n colivie , de aia mi-am schimbat ce aveam scris sub nick

Nelia daca era premiu o camera mobilata, iti dai seama ce se intimpla ?

Am terminat emoticoanele , dispar la joaca cu Isabella

Revin mai tirziu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Danelutza, din pacate, am citit prea tirziu semnalul tau de alarma, ca mai am inca nu stiu cite puncte, ma rog, am votat pe toata lumea, pina la Bianca lui Mercedes, unde, desi imi arata ca mai am 5 puncte de dat si bucurasem ca le-am impartit frateste, cind am votat imi spune ca nu mai am, iar cind m-am intors scria 0, probabil s-a facut mai greu actualizarea intre ultimele puncte date si cite au mai ramas. Dar pe blondina iubitoare de mare o votez acum, cu sufletul, ca e frumusica foc. Eu nu am poze in concurs pentru ca despre toate am aflat cind s-a inceput votarea.
Nu am avut rabdare sa citesc mesajul de la Generale, am vazut ca s-a inchis, il las pentru atunci cind nu am ce face... Sper ca ti-a trecut supararea, nu are rost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

No, cum de la birou intru cand am timp am uitat cate puncte am, stiam ca am pastrat pt fete si la Lili nu mai aveam decat 2:((
Mygirl, prin ce mai treceti si voi, de la toamna cred ca o sa fim o mare gasca de mamici cu copilasi raciti daca vor incepe gradinita. Sanatate multa Alexandrei, sper ca mai are bulanasele:)
Nelia, nu stiu ce nervi as avea sa o las sa se joace cu lipici dar merita sa incerc, ma inarmez cu multa rabdare si fie ce-o fi:)) Hartie creponata am de anul trecut si se gaseste oricum in librarii. Mi-am amintit de ceva ce faceam la scoala din hartie igienica, [entru ca ai pomenit de hartie d-asta, faceam o pasta din hartie, apa fiarta si faina cred (nu mai tin minte exact) si modelam tot felul de chestii si pe urma le pictam/coloram. Era super fain dar eram mai marisori atunci.

Fetelor ce vreme urata s-a facut, maine o sa fie si mai frig, asa ma invatasem cu caldurica...
Ma duc sa mananc niste curmale dulci si bune si sa fac niste smotru pe la bucatarie.

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... bau, v-am speriat ?! Bag sama, ca nu

Clara la mine ploua de aproape o saptamina, doar ieri dimineata a fost pina pe la prinz un pic de soare, dupa care a luat-o de la capat cu ploaie, tunete...

Aurasa la multi ani sotului. Am vazut si flacaul care te ajuta la facut pizza

Am luat si eu astazi un banut si-l ascundeam la spate, dupa care Isabella ghicea, cind ghicea, cind nu ghicea, iar cind era rindul ei sa-l ascunda, bineinteles ca scotea minuta cu banul in fata si-mi arata unde l-a ascuns. Era amuzant jocul, dar s-a plictisit repede

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput