Copiluti de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt in pauza de smotru, sunt varza deja si nu am gatat nici pe sfert. M-am apucat sa sterg praful pe pervazul de la balcon ca sa ma pun sa intind niste rufe si am sfarsit prin a muta dulapuri, am reorganizat total tot balconul si l-am eliberat dar un sfert din ce am scos din el a blocat holul unde vroiam eu sa ma dau pe role ieri???
Ioana, gradinita de care zic eu cred ca e un pic cam departe de voi dar asta doar daca va ganiti sa duceti fata pe jos la gradi. Cu masina faceti 2 minute pe brancoveanu, daca am inteles bine stati pe brancoveanu la intersectia cu oltenitei. Sunt doua: una e pe aleea stupilor si cealalta pe strada stupilor. Nu stiu care unde e. Asta care mi-a placut e 149 Albinutza. Daca ma pui sa-ti explic cum sa ajungi e destul de complicat ca e pe alei prin spatele blocurilor. Groso modo mergeti pe brancoveanu pana in turnu magurele, faceti stanga si apoi iar stanga pe langa un parc cu leagane si tobogan noi pe ultima strada inainte de semaforul de la selgros. Apoi iar stanga. Pe dreapta e o scoala pe care o ocolesti pana in spate unde e intrarea in gradinita. Asta e aia naspa. Aia buna dupa ce ai facut stanga pe langa parculet mergi inainte, scoala e pe stanga si faci cred a doua la dreapta, prima fiind in dreptul virajului la stanga pentru gradinita naspa. sper sa intelegi ceva. Asa si dupa ce ai facut dreapta mergi pna se termina blocurile pe partea drapta, parchezi masina ca nu se mai poate intra deca la picior si o iei in dreapta pe langa bloc. Cum treci de bloc vezi curtea gradinitei in spate. Hai ca m-am alabicat dar pana la urma am reusit sa-ti explic cum se ajunge.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Tot uit de cateva zile: Gabitza, ce ati mai facut cu apartamentul, stiu ca acum ceva timp cautati ceva mai mare. Nu ne-ai mai povestit, ati amanat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola suntem in statiunea fantanele langa belis. pustietate. e f frumos fix ca pe un varf de munte si rupti de lume. viva net ! :)) e superb! suntem fara copii pe care i-am lasat la socrii. cand apuc va pun poze. aici se aud pasarile, numai padure, suntem doar cativa turisti. e superb. am trecut si prin cluj. au un mall, polus, nu am vazut decat in strainatate asa ceva de frumos. si credeti-ma ca au si pana spatii speciale pt mama si copil si curat ce nu am vazut in bucuresti.

maine ne plimbam pe malul lacului. esti rupt de lume. doar netul si tv cablu te mai aduc cu picioarele pe pamant. va pup

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, am amanat deocamdata cu apartamentul.

Monu, sunteti ca in luna de miere Cum o fi fara copii? Sa nu fiti cuminti, hihi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

am fost la dr si a iesit masuratoarea contractiilor si a batailor inimii copilului prost,copilul are intreruperi de batai.Mi-a dat recomandare de cezariana si mi-a zis ca maine s-au cel tarziu poimaine sa ma internez.Sper sa iasa bine pana la capat.Va pupic dulce!

37+ GABRIEL si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Denisa, Doamne ajuta sa vina bebe mic sanatos si tu sa te refaci repede!

Mergi la inceput

Denisa, multa bafta! Asteptam vesti bune de la tine, sa dea Dumnnezeu sa ai un al doilea bb sanatos si tu sa te refaci repede si usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Denisa, iti tinem pumnii, sa fie bine si sa te refaci repede.
Monu, iuhuuuuuu. Asta era ecoul:) Vrem poze daca tot zici ca e asa frumos acolo si vb Gabitzei, sa fiti cuminti

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatzaaaaa
Hai la ........macar asa ma mai trezesc si eu ca dorm pe mine

Iara am lipsit, dar pe cuvant de pionier ca am citit tot.Pacat ca nu prea mi-a ramas mare lucru in cap.

Denisa nastere usoara si sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi.

Monule distractie placuta

Tdi sa nu-mi spui ca esti prin Timisoara.

Cuscra iara ploua la voi?

Dragos e bine, la gradi.N-am reusit nici pina in ziua de azi sa-i fac vaccinul de la 2 ani si jumatate dar avem timp pina la 3 ani.
Eu ma distrez cu niste puroi in gat dar imi trece mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Mama ce tuna si fulgera la noi.Brrrrrrrrrr

Cuscra tu ai trimis cumva ploile?

Mergi la inceput