Copiluti de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
lucas spune:
am facut pina la urma rezervarea dar am gasit liber numai din 1 mai.
acolo la pensiunea MAI si camera cu vedere la piscina.
m-a sunat maica-mea ca cica a vomit un pic, muci, ca e de o saptamina si ceva mucios, da cica si in parc si acasa, dar nu a vomat mincare!!???.
Danelutza spune:
Teddy zicala am primit-o pe pm, cica "daca te bagi in troaca, risti sa te manince porcii...", am bagat la cap si stau in banca mea... Are multe intelesuri, dar e strimt si nu pot explica Oare daca zic in italiana, pricepe multa lume ?
Androix in locul tau, as risca la gradinita care spui ca ti-a placut. O sa-ti fie greu, dar te obisnuiesti, apoi poti sa-ti vezi si de invatat.
Lucas sanatate multa. Cind avea mucisori Isabella, ii puneam intr-un lighean apa aproape fierbinte, cu sare din aia mare de bucatarie si statea acolo cu piciorutele si funduletul, asta inainte de culcare.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
patriciaRO spune:
Saliu la fete
Am plecat azi dimineata la 10 si la 11 eram in MALMO (Suedia). Am plecat in gasca cu alti prieteni.
A fost super faina vremea de dimineata, pe urma se innorase. Insa a fost surprinzatpor de fain, lume prin oras de numa, magazinele toate deschise. Mi-am luat 2 bluzite albe care se muleaza, pentru sport mai mult. Destul de ieftinute.
Apoi ne-am oprit la un restaurant sa mancam de pranz, unde ce credeti patroana era romanca stabilita de 17 ani in Suedia si restaurantul era proprietatea ei. fff tare faza. Ca se chinuia sa ne traduca in engleza ce scria pe meniu si la un moment dat vorbeam cu Alex in romana si ea de colo: Vorbiti romaneste? Si noi toti de la masa: daaaaa... Dar era tareee tipa, incantata ca vorbim in romana.
L-a dus pe Alex prin bucatarie, a luat sapca bucatarului, i-a dat-o lui, i-a dat inghetata de la ea si bomboane... Dar ce nu i-a facut. Era fff de treaba. Si mancarea a fost foarte buna.
Puiul meu super cuminte, a cerut sa faca kk, l-am dus la toaleta. A fost extrem de cuminte. A papat bine, am luat si carutul mic cu noi ca sa nu il caram in brate si a mai stat in el, dar nu mai era obisnuit, ca noi cam de mult nu l-am mai pus, asa ca asta este. Acuma a stat.
Am vizitat un castel si un parc unde noi mai fusesem, insa inauntru castelului, muzeu si acvariu. Astea nu le vazusem. Muzeu cu exponate din astea dinozauri si tot felul de animalute salbatice, si acvarium cu tot felul de reptile. Si pretul pentru tot era de 40 kr. fff putin in comparatie cu Copenhaga unde te usuca. Si in plus nu vezi atatea. Ci dai 80 kr numai pe Acvarium de pilda, aici. Nu mai pui si restul care difera la pret.
In fine, am facut foto la greu pe care o sa le incarc, apoi ne-am plimbat prin parc. Totul inflorit, au pus flori peste tot prin parcuri, si e asa de fain sa vezi primavara de numa. Ce sa mai se merita o plimbare din asta.
Am ajuns acasa acuma si suntem rupti de picioare, insa a prins tareeee bine.
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/31
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitzam spune:
Beatrice, ce draguta faza cu patroana romanca, cred ca mai greu intalneste ea clienti vorbitori de romana Ce noroc ai cu un Pifos asa de cuminte, dragutul de el.
Viu cum mai stati cu invatatul limbii? Merge? Tu la sala in ce limba vorbesti cu fetele?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Buna dimineata si un rachiu, sa taie greata
Cafeluta calda pentru doamne, ca sa aiba cind se trezesc
Amara, tare si neagra asa cum imi place mie
Suculet de care doriti voi pentru mamicile insarcinate si care alapteaza
Beatrice foarte frumoase pozele, iar pifosul in poza asta are o fata nostima
Va doresc un vikend placut
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
lucas spune:
Danelutza eu iau rachiu.da sa-mi dai doza dubla!
da ce liniste este pe aici. toata lumea la plimbare ha!! sau v apregatiti sa petreceti de florii?
gabitzam spune:
Am fost la Carrefour, toate sacosele sunt in mijlocul bucatariei, Andrei e cu tati afara, si eu stau sa-mi trag sufletul inainte sa ma apuc sa despachetez si sa le pun care pe unde le e locul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Buna dimineata pe la pranz...multzam Daniela, iau si cafele si sucuri si tot ce prind, am o coma in mine de numa' ca m-a lovit harnicia aseara si am calcat rufe vreo 6 ore, apoi n-am mai putut dormi de oboseala.
Am o veste buna: am maritat imblanita! imi pare rau de ea dar nu se mai putea frate, in cateva saptamani s-a transformat intr-o jigodie care nu mai semana defel cu pisica blanda si afectuoasa pe care am cules-o de pe strada...se pare ca binele li se urca repede la cap unora! Ce sa va zic, a distrus casa pe 2 etaje! si pute a pipi de mori, isi facuse prostul obicei sa dea cu "spray" desi credeam ca numai motanii fac asa ceva...de spalat nu am vazut-o neam sa se spele vreodata si e plin de par peste tot (nu statea la pieptanat), in plus ne musca si zgarie intr-o veselie, roade si rupe tot...asa ceva!?
Danelutza spune:
Lucas a aproape prinz, deci poti servi si portie dubla
Teddy dar daca tot ati maritat pisoaica, ati atentionat persoanele ce obiceiuri are sau i-ati lasat sa vada la fata locului, apoi spune-ti ca la voi era o "duamna"
Eu de calcat, cald doar jumate de ora dimineata si jumatate dupa amiaza, altfel ma blochez si nu mai fac nik.
Uraaaaaaaaaaaa, a iesit soarele , sper sa nu dispara iar, ca ma impusc
Tdi spune:
http://www.youtube.com/watch?v=_1haYY5pV18&feature=related
Ia uitati ce a gasit Aly pe iutub...am ras cu lacrimi!