Copiluti de mai-iunie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Aurasa spune:
Buna
Noi am haladuit prin Herastrau azi. A fost minunat. Catalin s-a dat in ce s-a putut da, iar Alex s-a bucurat de floricel, catei si altele. Am urmarit o veveritza cu Catalin si chiar s-a apropiat oarecum de el.
Herastrau
Credeti ca au adormit acasa??? Nuuu, au intors casa desigur. Prima poza este destul de relevanta de ce pot face ei pe o masa cand sunt lasati 5 minute singuri.
Toate cele bune,
Aprilie 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Ha, si noi tocmai am venit din Herastrau
Poze de azi din parcul Herastrau, cu flori intr-o mie de culori, si cu o burticoasa
Vedeti www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-04-19" target="_blank">aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
A vazut poze... am citit rapid, mai pe diagonala asa, ca sint stresata si in criza de timp. Sintem bine, m-am inscris la inca un curs si mi-au recalculat, am ca inainte, se pare ca am gasit o romanca abia venita care ar putea sa stea cu bebe la facultate pe durata orelor mele de curs, iar Octav sa se ocupe de fete si de casa, cit poate cu ultima, fac eu dupa ce termin. Eu voi face doar mincare din cind in cind. Gata, ma intorc la invatat. Sa fiti cuminti!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Avem Floricele azi printre noi? La multi ani sarbatoritelor, sarbatoritilor, sanatate multa si noroc!
La multi ani, FLORENTINA!
Am auzit la TV ca in mod exceptional azi se sarbatoresc si cei de Gheorghe, pentru ca anul asta Sf.Gheorghe pica in saptamana patimilor si nu se praznuieste atunci.
La multi ani Georgetelor si Georgianelor! Fericire multa, sanatate, si o viata senina cu toata familia aproape!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
Hello,
La multi ani mamicilor si copilasilor cu nume de flori!
Aurasa, ce baieti frumosi ai! VAd ca e tare frumos in Herastrau, noi in Tineretului ne imbolnavim de nervi cateodata. Asa balamuc nu am vazut si e destul de neingrijit parcul, ma rog mai e vb si de cine il calca.
Gabitza, ce mare e Andrei, cand il vad langa tine realizez. Arati grozav mamico.
GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
lucas spune:
LA MULTI ANI!!!!
dragelor si dragilor sa fiti sanatosi si voiosi, sper ca azi sa fie o zi frumoasa, se spune ca daca de florii e frumos asa va fi si de pasti!!macar de pasti sa ma bucur de vreme daca azi stau inchisa sa invat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Am vazut o gramada de poze!...excursia la Malmo (super!!!), Herastraul plin de flori si baietzei frumosi!
Apropo de herastrau, m-am plimbat si eu pe acolo cand am fost prin Bucuresti, mi-a placut foarte mult, la fel strada aia cu cartzi din pta. unirii, ah, am vazut si casa poporului din greseala pe cand bantuiam sa gasesc institutul cantacuzino!
Am o matusa care sta pe str. franceza, langa unirii, am fost la ei acum vreo 10-12 ani si ganditi-va ca i-a zis lu' varu-miu (pe atunci el avea vreo 30 de ani dar e cam bland la minte saracul) sa ma duca sa vad orasul, parcul, etc...ei bine, m-a dus asta pe jos (!) dus-intors de la unirii pana in herastrau unde am mai dat si o tura completa de lac, in august pe la pranz cand era cald de mori!
Danelutza, nu ma injura nimeni cu pisica...cel putin nu direct...intelegi ce vreau sa zic. n-am gasit nici un interesat asa ca s-a dus cum a venit ca nu se mai putea, sper sa aiba mai mult noroc de data asta!
Danelutza spune:
La multi ani, Florentina !
La multi ani, pentru toate floricelele care sarbatoresc astazi !
Teddy bine-ai facut si eu as fi procedat la fel. Doar ca eu nu vreau mita, nu vreau ciine, nici un animal in afara de pestisorii din acvariu. Ca daca latra ciinele dupa 10 seara, ma reclama vecinii, iar ca sa dorm cu ciinele in casa, nu vreau
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*