Copiluti de mai-iunie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
ChrisDun pe tine te-au vazut repede c-ai scris ce nu le convenea, dar cind am trimis eu scris ca am fost "agresata verbal", a ajuns la cos mesajul. Ca m-am dus pe urmele lui, dar probabil cineva acolo sus, s-a gindit ca-i mai sanatos sa-l arunce la cos.

Danelutza , de-aia am si vrut sa ii raspund pe indelete, nu cu raportarile trimestriale sub nas. Stiam ca a iesit scandal pe topicul ala... Eh, ce sa-i faci, dreptatea nu e pentru catei cum bine zicea Alecsandrescu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

ChrisDun noi sa fim sanatoase si pedepsite doar virtual.
Ma bucur ca sintem "catei", uite un pupic de la al meu botic

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai pus niste poze cu Andrei de saptamana trecute, daca vreti vedeti www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-04-10" target="_blank">aici, si un filmulet tot cu Andrei, bagat in priza , www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-04-16/17:23:24" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Christina, eu nu am citit topicul cu pricina dar am dat click pe triunghiul rosu si am vazut "iegzplicatzia"...sincer mi s-a parut c-ai dat putin cu bata-n balta daca intr-adevar ai scris chestia aia, oricum eu te cunosc virtual si te admir asa ca m-am simtit oarecum datoare sa dau o garofitza cu scuzele de rigoare, sunt convinsa ca nu ai intentionat sa-i ofensezi pe cei care au muncit cinstit la concursul ala.
Danelutza, poate iti amintesti ca si eu am fost sanctionata pentru ca am avut proasta inspiratie sa-i raspund uneia care m-a jignit cu nesimtire...asta e...din pacate.

Mergi la inceput

Teddy eu am reclamat, ca atunci cind am scris mi s-a raspuns de catre moderatoarea care a sanctionat pe Chris, ca rezolv in particular, de aia am scris jalba si am trimis-o la imparati. Dar nu a avut nici un efect, cind s-a dus cineva pe urmele "jalbei" cica "disparuse", deci cineva a apasat pe delete . Oricum acum vorbim ca ai adus tu vorba de triunghiul colorat, ca in afara de 4 subiecte la care sint activa, la altele nu ma mai bag . Vroiam sa-ti scriu si o zicala, dar era cu dublu inteles si m-am gindit ca-i mai sanatos sa stau cuminte.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, ce faci cu caramizile alea?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Aha, te-ai apucat de construit case, Teddy ?
Ca si eu aveam in plan sa construiesc anul asta, in Romania bineinteles, dar nu pot din cauza tatalui meu , desi actele sint pe numele meu, cit traieste nu pot face nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ce faceti duamnelor, unde s-a inflamat situatiunea? Ziceti ca viu si fac ordine Glumesc... Asa mi s-a luat de o seama de lucruri din zona...

Eu m-am trezit dis de dimineata si m-am dus sa-mi astept animalul de paste la autogara adik stiti ca Mihai nu crede ca exista paste daca nu e un miel pe masa asa ca a trebuit sa las tot ce aveam azi de facut, sa merg sa iau animalul si sa-l duc in berceni, ca e suficient ca stiu eu, imi sta pe creieri, ca mi-a imputit masina, nu era cazul sa-mi imputa si bucataria. E o figura in creier ca de fapt nu miroase a nik. Nu ma intrebati
Cand am ajuns in berceni zic ia sa merg io sa vad gradinitele care sunt langa soacra-mea, doua la numar. Una mi-a placut: curte mare, leagane destule, se putea si mai multe, dar vechi din fier cum erau pe vremea copilariei mele, insa bine intretinute, nu erau stricate, rupte sau periculoase. Mi-a placut de tanti aia cu care am vorbit, mi-a zis ca ei nu au refuzat pe nimeni, numai sa nu vina vreun puhoi de copii, sa venim cu dosarul pe 2 iunie si directoarea ii primeste pe toti. CULMEA!!! Facea referire la grupa mica, unde logic, nefacandu-se reinscrieri, locurile sunt alea care sunt adik doua grupe de cate 20 de copii. Iar la mine in cartier situatia e pe dos, cand aud ca-i de grupa mica imi dau cu flit, mai degraba prefera sa nu faca grupa mica.
Cealalta nu m-a incantat, curtea era betonata, jucariile din curte erau noi dar insuficiente este putin spus. Nu mi-a placut ca in ciuda faptului ca ne-a intampinat un paznic curtea era aproape plina de masini. Ma indoiesc ca educatoarele si bucataresele sunt TOATE femei emancipate si vin cu masina la munca Mi s-a parut aiurea. Nu am reusit sa ghicesc ale cui ar fi putut fi, avand in vedere ca si aceasta gradinita este intre blocuri iar riveranii au ei locurile lor de parcare.

Si pe bune daca nu m-a pus pe ganduri. Pe de-o parte nu stiu cum m-as descurca fara el de luni pana vineri, pe de alta parte fiind primul an ma astept la doua zile la gradi si doua saptamani cu mucii pe piept acasa, deci... Apoi o sa fiu si ultimul an la facultate, o sa trebuiasca sa fiu mai activa, sa merg mai bine la cursuri decat o fac acum, sa ma agit mai tare. Nu stiu, dar sunt in proportie de 70-80% hotarata sa-l duc acolo.
Dau drumu la asta si revin

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

...asteptam zicala lu' Danelutza!
de casa nu ne-am apucat, intre timp jucam la loto...pana una alta azi am castigat un ursuletz koala la un automat d-ala de bagi moneda si pescuiesti jucaria cu un carlig daca esti in vena! Pitika mea era in culmea fericirii, il tot strangea la piept pe "kuko" de parca n-ar mai fi pupat jucarii in viata ei, o fi uitat ca are acasa numai vreo 50 de indivizi de plush!

Mergi la inceput