Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mamii, ce gladiator chipes si voinic. Asta pentru ca are sange de roman. Multumescccccccccccc!
Ilinca pupa baiat frumos si ii transmite ca a fost si ea pe acolo, dar in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Si noi stam in casa .Si cum piticul meu doarme,mancarica i-am bagat la cuptor,sper sa-i placa e ca un fel de soufle de dovlecel ci carof,eu m-am apucat de cautari pe net de activitati pentru copil. Am gasit inot pentru bebelusi si ma gindeam sa va spun si voua poate sinteti interesate.Pare destul de curat,o sa merg sa vad la fata locului ca e si destul de aproape de mine.siteul e babyspa.
Sa nu uit sa urez sanatate multa bebicilor bolnaviori
La multe lunisoare lui Laurentiu,sa cresti mare si voinic.Foarte frumoase pozele si mai ales baietelul.

Mergi la inceput

La multe lunisoare Ilinca.E o dragalasa si ce frumos e ea imbracata,mai,mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Va multumim de aprecieri fetelor.

Offff, ce de copii frumosi in strumfaria noastra. Nu ma mai satur sa ma uit pe poze.
Panda la multe lunitze Ilincai.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Panda, sa-ti traiasca minunea. E dulce rau de tot. In tricou e incantatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

mai fetelor, am si eu o intrebare. pentru ca pe vrea asta (in lipsa de bani de numarat si de sot plecat la servici) nu pot decat sa visez la concediul care o sa vina , ma gandeam, cum o sa imbracam bebeii la mare? adica, daca-i dau slip si face kk? ca nici cu fundu gol nu as lasa-o, dar si asa, tot poate sa faca kk si e mai rau...hmmm...cred ca am vazut eu odata pe site la bebelusultau niste scutece speciale, voi stiti cum sunt astea?

Mergi la inceput

Eu stiu ca sint pampersi speciali de facut baie.Cred ca se gasesc prin supermarketuri.Cei cu inotul au pe site de vanzare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Multumesc Loredana, Cafera, Alina si Lacramioara . La multi ani si din partea mea tuturor strumfeilor cu ziua de nastere saptamana asta! Ca la frecventa cu care postez eu...

burtika_lacra, de ce ti se pare rau daca sta in fundicul gol si face caca? Il aduni frumos din nisip cu o punguta si...faci colectie .

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

quote:
Originally posted by loredana_76

Eu stiu ca sint pampersi speciali de facut baie.Cred ca se gasesc prin supermarketuri.Cei cu inotul au pe site de vanzare.

poze

Cei de la Huggies au asa ceva. Cica sunt pentru balaceala in piscina. Am vazut intr-un hypermarket.
Si noi vrem sa ajungem la mare cu piciul anul asta si cred ca tot din aia o sa folosim.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

burtik stiu ca exista la chicco niste chilotei speciali cred ca se gasesc si in ro!in auchan am auzit ca au mai multe bpropduse ca in carfur si poate veti gasi acolo marca huggies sau united colors of beneton pampersi de plaja f frumos colorati .Eu am sa ii cumpar piscinuta si am sa il las in gol deabea astept

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput