Strumfi de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
Alinutzaa spune:
Buna dimineata
A facut careva cafea? Dati-mi si mie va rog o seringa plina sa mi-o administrez direct in vena ca azi sunt cam rupta. Si am un copil marait de numa' numa'. Mama lor de dinti.
Aoleooo ce vreme e afara. De facut copii...sau de numarat bani...fiecare ce alege.
Nonna si noi tot 6 dinti. Al 7-lea se vede deja prin gingie si de vreo doua zile se pare ca il mai deranjeaza unul, adica al 8-lea. Offff
Mai fetelor ce e cu atata e-coli? Unde ma intorc mai aud de un copil cu e-coli? Se gaseste dracia asta chiar asa pe toate drumurile? Ma pun sa rascolesc internetul sa vad si eu ce si cum cu mizeria asta, macar sa stim daca si cum ne putem feri de ea.
ioanaiub doamne ajuta sa nu fie nimic grav si sa fie doar o pneumonie. Virusi din China! brrrrr In alta ordine de idei felicitari prietenei tale si tie bineinteles, sa ii traiasca micutul, sa fie sanatos, voios, voinic si mamica sa se refaca repede repede.
violetan la multi lunitze lui Laur!
brazuca lui Deni
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
burtika spune:
, La multi ani Laurentiu, viata frumoasa plina cu bucurii ! Multa sanatate.
mamii, woaww, 75 cm, ce flacau mare ai, iris avea 67,5 cm si 9200 kg, (pe la 7 luni si ceva) deci cam dopulet .
sunflower1979 spune:
salut!
fetelor, ati vazut asta? http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo
eu mor de ras!
violeta, la multi ani si multa sanatate lui laurentiu. de acum ma uit la poze!
alinutaaa, am vazut un baietel scumpel foc...
acum ca au inceput ploile poate mai intru si eu pe forum, caci zilele astea mai mult pe afara am stat.
citesc si va mai scriu.
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
ily7 spune:
Burtik, iti raspund cu intarziere... la fel am patit si noi cu antibioticele pe care am incercat sa i le dam pe gurita: a fost imposibil sa-i dam doza intreaga! Pe de alta parte din pacate la bebelusi infectiile urinare nu se trateaza cu antibiotice pe cale orala, ci se incepe cu doze injectabile minim 7 zile si ulterior inca 3 zile pe cale orala.
Stiu ce simti vis-a-vis de branula... am trecut prin asta si stiu cat este de greu, insa din pacate nu exista alta solutie. Trebuie sa fii puternica.
Nu neglija pt ca nu-i va trece de la sine si infectiile astea au repercursiuni destul de nasoale: afectarea rinichilor si a altor organe.
Micuta mea nu a facut deloc febra, insa ajunsese sa nu mai manance nimic treaza!!! Manca doar in somn, foarte putin pana a ajuns sa se deshidrateze si am tinut-o cateva zile pe perfuzii.
Acum e bine dolofana si vioaie, si-a revenit complet si papa tot ce prinde, insa pana la un an trebuie sa-i facem verificare lunara a urinei ca nu cumva sa recidiveze si sa nu sesizam din timp.
burtika spune:
ily, multumesc pt raspuns, offf, nu stiu cum o sa ne descurcam cu branula, dar daca va fi cazul o sa reusim noi, multumesc pt incurajari.nu negliez, stiu ca trebuie tratata repede, sambata ma duc cu analizele la stanciu si am facut si programarea pt eco abdominala. sper sa scapam repede de problema. din ce spui si tu incep sa ma lamuresc de ce nu papa iris, cred ca asta este cauza. bine ca voi ati scapat.
ily7 spune:
Burtik o sa scapati si voi si o sa vezi cat de repede se regleaza si pofta de mancare dupa ce scapati de infectie!!!
Va pupam si sa te gandesti ca asta este o afectiune neplacuta (avand in vedere branula...) dar nu este o boala grea, asa ca... doar trebuie nimicit microbul cat de repede !
mamii spune:
cafera m-am conformat http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/?saved=1 VA PUPAMMMM
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz
liadorian spune:
Salut, fetelor! Cred ca azi ne tine ploaia in casa, asa de urat cerne... Urat pentru iesit la plimbare cu Una, ca altfel eu n-am deloc probleme pe vremea asta. Chiar ma simt bine, imi place ca-i racoare si miroase totul mai intens - pamantul, iarba verde, copacii.
Valeu, ce de bebei bolnaviori! Sa va faceti repede bine si sa va ocoleasca mereu boala... Stiu cat e de urat cu injectabilul asta, dar trece si ne recapatama cu totii copilasii veseli si vioi.
La capitolul dat medicamenete pe gurita, si noi stateam cate juma de ora sau mai mult pentru cativa mililitri de ceva acolo... Unul zdranganea ceva pe langa ea si cand deschidea gurita sa rada sau sa apuce ceva hop un pic de sirop din seringa. Si ascundeam repede seringa, ca dupa aceea sigur nu mai lua nimic. Dar am preferat solutia asta, decat s-o imobilizam fortat pe Una - efectiv mi-a fost teama ca o va soca sa se vada asa, obligata sa inghita ceva, tocmai de mami si de tati, care ar trebui s-o consoleze...
Cafera, multumim de intrebare. Eu sunt "de garda" de vreo 6 luni dar norocul meu e ca m-a lasat Dumnezeu insomniaca si oricum ma odihnesc cu somn putin. Eu dorm cu Una asa ca trezirile ei nu-a asa de deranjante pentru mine, mai papa un pic, ne mai pupacim si apoi la nani.
In alta ordine de idei, si eu am o mica biblioteca la buda. Pe care o impart cu D., amandoi avem obiceiul asta cu cititul pe wc. Dar campion absolut ramane nasul meu de botez, care intra si sta si cate 3 ore acolo, cu vreo carte in mana si cu tigara in cealalta.
Buuun. Acum despre Una. Am trimis pe mailul comun link spre pozele ei cele mai recente. O sa vedeti, daca aveti timp si chef, ca dieta ei pe baza de iaurt ii prieste de minune, de vreme ce a pus falcutze si a crescut bine. E tare vioaie si vorbareatza, a invatat sa mearga de-a busilea normal si prinde cate-o viteza de abia tinem pasul cu ea. Imi place la nebunie s-o vad cum isi face vant, chiuind, si cum cotrobaie peste tot. Are o minge rosie pe care o fugareste prin toata casa, un iepure alb cu care age niste reprize de ras de ne dau noua lacrimile de incantare si cate si mai cate mici momente dintr-astea pe care le traiti si voi alaturi de bebei.
panda77 spune:
quote:
Originally posted by cafera
Panda, Ilinca ta ce mai face?
Mamica de printese
Eeee, multumim de intrebare. 9 luni, asta facem, chiar azi . Si am fost la dr. sa ne "cautam" asa, de control. Avem si noi 71cm si 9,200kg. Bondocelu' sa traiasca! In rest suntem bine, ne "inerveaza" vremea asta ploioasa desi ieri tot am iesit putin pana la magazin. Sa vedem cat de tare ploua azi, ca e placut altfel.
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007