Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Voi in ce perioada mergeti la mare .Eu nu stiu cum fac cu mancarea pentru David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cafera, alinutzaa, burtika, sunflower, loredana, multumim foarte mult pentru urari!
Panda, la multi ani pentru ilinca! Sa creasca mare si frumoasa si foarte sanatoasa si norocoasa!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Multi Ani!! pentru Laur si Ilinca. I-am admirat si in poze pe amandoi. Sunt dragalasi foc.

Sunflower m-ai bine-dispus cu ken lee.Si mie mi-ar mai trebui ceva lectii de engleza dar parca totusi...
Tin sa iti multumesc si aici pentru ciupercutza. Nu sta DAria in ea insa trece peste ea dintr-o parte in alta, parca trece parleazul. O distreaza cand reuseste si urca peste marginea aia. Iar alta funczionalitate acum o au gaurelele alea pentru ciupercutzele mai mici - se indeasa bine o bile dupa care se rade la ea ca in final sa fie scoasa si linsa. Pofta buna.
Oricum eu i-am luat-o pentru la mare.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

multumesc fetelor pt raspunsuri.
panda_oana, parca nu-mi surade ideea ta de a umbla cu lopatica dupa iris (si cu galetusa eventual) asa ca o sa merg sa caut sccutece speciale. dar in piscina gonflabila o voi lasa si eu cu gol, chiar daca o sa trebuiasca sa mai schimb apa din cand in cand .
loredana noi mergem la mare de pe 15 iunie ca numai am rabdare, anul trecut nu am fost . sper sa mai mergem si prin august. cu mancarica....o sa am la mine iaurtel, cateva borcanase pt pranz , fructe ... si mai vedem noi, ne descurcam acolo. la cat mananca iris acum pot sa nu iau nimic. sper insa ca pana atunci sa inceapa si ea sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

burtika_lacra, eu sincer nu cu asta imi fac probleme ci cu altceva: nu stiu daca e ok sa-i intre nisip intre picioruse, daca intelegeti ce vreau sa spun . Mamici de fetite cucuiete, ce parere aveti ?

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Dana si Violeta, multumesc frumos de urari! Violeta, la multi ani lui Laurentiu , sa creasca mare si voinic si sa ne curteze fetele! Ca e taaaare frumusel, ptiu sa nu-l deochi!

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari si frumosi!

Credeam ca eu sunt singura care pierde cate o juma de ora la wc cu carti/reviste...acum am Mama si copilul a lui Capraru.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialuminos spune:

Fetelor, iar vin cu o intrebare... voi dati danonino la copilasi? daca da, de care? si de capsuni? si sotul tocmai a luat un pachet de cereale cu... zmeura si banane... nu stiu daca sa ma incumet. Voi cum faceti?
Apropo de Mama si copilul, de unde sa o iau si eu, ca nu am reusit de pe mailul comun...
Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)
cartevie - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9
hello - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Eu nu prea inteleg ce are danonino de capsuni cu cereale cu zmeura...
Dar eu nu i-as da nici una nici cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu am vrut sa intreb despre danonino desi mi se pare cam artificial. Nu cred ca o sa ii dau prea curand. Mai bine ii fac eu branzica cu fructe.

Cereale cu zmeura trebuie sa scrie pe cutie pentru ce varsta sunt recomandate. Parca citisem ca sunt tratate si nu mai reprezinta pericol de alergii.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput