Mamici ce asteapta al doilea copil (8)
Raspunsuri - Pagina 5
ClaudiaH spune:
'Neata! Am venit si eu sa-mi beau cana cu lapte impreuna cu voi. Sper sa mai apareti intre timp.
Julax, intr-adevar a fost super sa vezi atatea flori laolalta desi cred ca ai nevoie de 2 perechi de picioare sa poti sa umbli sa vezi tot si cred ca si de vreo doua creiere caci dupa un timp parca te imunizezi, nu mai reusesti sa vezi nimic, toate par la fel, incepi sa treci nepasator pe langa flori premiate, unele destul de rare in lume si sa nu poti sa te gandesti decat la fotoliul tau de acasa si la singurul cactus dn sufragerie.
Acuma sa va intreb si eu ceva ca am o nedumerire. Aici nu se masoara calcemia la asa ca n-am nici o idee cum stau. La sarcina cu Stefan, petrecuta in Romania, stiu ca eram mereu cu calciul in urma si am luat pana am nascut suplimente cu calciu si magneziu parca. Acum am o spaima: daca am calciul scazut si o sa raman fara dinti si fara par? Medicul nu mi-a dat nici un supliment in afara de niste vitamine. Eu incerc sa consum lactate, cam 300ml lapte si cate o bucatica de cascaval sau telemea zilnic da' n-am nici cea mai vaga idee daca e de ajuns sau nu. Voiam sa va intreb pe voi cam ce cantitati de lactate consumati pe zi si cum stati cu calcemia sa-mi fac si eu o idee.
Va las acum, ma duc sa intind rufele ca tocmai a terminat masina de spalat. Va pup si va urez o zi buna!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
20+
iata minunea 2
danybv spune:
buna dragele mele , Doamne ce dor imi era de voi 
- am sa dau raspunsuri din urma am reusit sa mai citesc si eu ceva
- Julax Maria mea este o grasa sa stii ca mananca foarte mult si doarme toata ziua ca o puturoasa , am vazut si eu ca este cam maricica deja poarta niste haine de-ale lui Andrei de cand era el mai maricel si ea deja le poarta acum.Imi pare tare rau pentru Alex ca a fost bolnavior ii doresc sanatate multa si sa fiti bine cu totii 
- sanziana27 sa stii ca dupa simptomele care le ai " fetita " scrie pe tine
, la mine au fost diferente mari intre sarcini ; la Andrei : nu am avut nici o greata in 9 luni de zile , am mancat foarte sarat ( nu am avut probleme cu retinerea apei in corp din cauza sarii) , la MAria : greata pana in luna a 4 a , am mancat foarte multe dulciuri , sarat deloc , mi s-au umflat mainile si picioarele , plus de asta sa stiti ca in timpul sarcinii sunt stari de nervozitate fara motiv , se plange din orice , sunt zile cand nu ai chef de nimic , visezi urat , te gandesti numai la rau etc 
- Ada_s este frumos cu 2 copii dar este si obositor dar trebuie sa incercam sa facem fata ca nu avem incotro , este foarte bine cu Maria , este o cuminte din afara de zilele cand are colici
dar in general este bine 
- Onyxq 1998 nastere usoara iti doresc si sa fie bine bebe si sanatos
iti tin deja galerie
si un pupic dulce de la noi 
- ClaudiaH imi pare tare rau ca nu resuseti sa vezi filmuletele cu maria
, mi-au placut tare mult pozele 
- Mada pupici multi din partea noastra 
sunteti o familie frumoasa ![]()
-Ank83 imi pare rau pentru intamplarea nefericita de la bazin , sunt fel si fel de oameni 
- fetelor care sunteti gravidute
va doresc sa aveti parte de sarcini usoare si aveti bebei sanatosi , va pup
pe toate din grup
si pe cele care nu prea mai au timp de scris 
- noi suntem bine , am fost si noi plecati luni la Constanta cu treburi si a fost tare placut desi a plouat putin noi ne-am simtit foarte bine .
- revin ai traziu 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Ada_S spune:
Claudia
, foarte frumoase fotografiile, merge netul cam nasol dar am reusit sa le vad pe toate. In legatura cu calciul iti explic ce stiu eu dupa ce revin.
Dany
, ma bucur ca sunteti bine si ca nu e chiar asa de greu.
Am scris scurt sa stiti ca va citesc, dar revin dupa ce reusesc sa il adorm pe Alvin.
Ada
24+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
OanaRusu spune:

Am vazut filmuletzul cu Maria
, abia astept sa o avem si noi pe a noastra in brate ![]()
Am mai vazut cateva poze - mamici si pruncuti frumosi 

Onyxg

Claudia, eu iau ceva calciu biologic - cu Paul n-am avut pb cu calciul da' acuma se pare ca am. Ce-i drept nu prea pot manca lactate - desi imi plac foarte mult - in special lapte dulce, ma distruge pe la intestine, habar n-am de ce. Ma stradui sa beau un iaurt de baut de 350-400 gr pe zi - da' nu-mi iese mereu....
Stiu ca din sapt 28 e important suplimentul de calciu - incepe bebe sa-si faca provizia de calciu si ia de la mamica...
Asa ca iau calciu biologi - 2 pastilute pe zi - si ma stradui sa-mi scot nasul la soare - cica 15-30 min pe zi e suficient pt D-ul necesar.
Na, nu-mi mai amintesc altceva
.. Am dormit intre 3 si 4 ore azi noapte - Paul a avut ceva insomnie, nicicum nu l-am putut culca de la 2 la 5 si ceva dimineata - asta dupa ce aseara in sfarsit mi-am calcat ceva haine de pat si m-am bagat in pat dupa 12... ghinion...
Gata, va
din nou pe toate
cu mult drag 

Oana
31+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
danybv spune:
fetelor sunt asa de fericita , sa va zic si de ce : aseara am fost singurica prin oras cu treaba si in timp ce ma intrebtam spre casa m-am uitat in vitrina unui magazin pentru copii si ce credeti ca mi-au vazut ochii
o pereche de papucei pentru bebelusa , era inchis magazinul , pana acasa numai la ei mi-a stat gandul , i-am zis si sotului meu de ei si el mi-a zis sa merg azi la magazin sa-i cumpar si m-am dus si i-am cumparat era singura pereche
, iti puteti vedea aici
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Ada_S spune:
Claudia, uite aici discutii pe tema, poate te ajuta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53374
Nu am citit subiectul pana la capat...eu stiam ca nu e adevarata faza cum ca ti se strica dintii din cauza ca absoarbe copilul calciul di ei, cica e imposibil, odata ce calciul s-a fixat.......se strica deoarece creste cantitatea de sange din organism si asta irita gingiile si ele se retrag neprotejand cum trebuie dintii si astfel cariile au cale libera la nebunii. Asa mi-a zis stomatologul(ma rog....aproximativ asa, nu stiu sa reproduc ca nu sunt de specialitate) si citisem si un articol pe undeva dar nu il mai gasesc.
Oana, ma bucur ca esti bine. Cum sta Paul cu maseluta, a erupt deja?
dany, foarte frumoase sandalutele. Ce pacat ca nu am si eu o fetita
.
Ada
24+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
danybv spune:
Ada_s lasa ca poate iti aduce barza o fetita nu se stie niciodata
si un pup mare din partea mea 
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
MissJJ spune:
Buna fetele!
Reusesc si eu sa scriu, ca tot am citit si tot am zis iar ca scriu si nu am mai apucat.
Dany super papuceii pt printesa.
F faini si pozele cu Maria sunt f frumoase e o scumpa.
Multumim de complimente.
Claudia am vazut si pozele voastre, sunt f faine, florile sunt superbe
, ce n-as da sa am macar o parte din ele in gradina.![]()
Oana
. Sorry ca nu ai reusit sa te odihnesti.
Ada
si nu fi suparici.
Claudia nici aici nu masoara calciul si nici nu se dau sumplimente sau ceva numai acid folic primele 3 luni si dupa analizele de la 28 de sapt daca e nevoie ceva fier, asta daca e nevoie daca nu nu. Eu la ambele sarcini nu am luat decat acidul folic primele trei luni si atat, restul ei zic ca se iua din dieta. Si eu pap iaurt si beau lapte zilnic.
Onyx majoretele
si galeria 
is pregatite.

Claudia felicitari pt caruciorul roz!
Nici aici nu se zice suta la suta sexul la bebe ca in caz de greseala ei nu isi asuma responsabilitatea si scrie asta mare pe usa ca nu poate da garantie suta la suta. Eu am vaut numai doua scanuri sarcina asta si la ultimul mi-a zis it's probably a girl deci cred ca tot fetita e pt ca ei nu zic nimic daca nu se vede bine, prefera sa nu zica, sunt spitale unde si daca se evde tot nu iti zic, decat sa iasa cu pb prefera sa nu zica.
Ank e nasol cand lumea e asa, da na ce poti sa le ceri, atata stiu atata fac.
Ada ma bucur ca v-ati simtit bine la plimbaritza si noi in weekend ne-am plimbat si tare bine a fost suntem cam satule de stat in casa si azi e urat si destul de rece mai si ploua asa din cand in cand, tare capricioasa vremea asta.![]()
Iulia multumim.
Tu cand pui poze sa te vedem asa gravidutza?![]()
Eu azi am schimbat prefixul avem 30 de sapt.
Si am schimbat si semnatura.![]()
Vai parca mai e asa putin parca nu mai am rabdare.![]()
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 10 saptamani
Ada_S spune:
Dany
, multumim de pupic.
Mada
, felicitari pt schimbarea prefixului.......chiar ca mai e asa putin........si totusi asa mult...... Si la noi e vreme capricioasa, ba ploua, ba iese soarele....noroc ca parcul mare din oras e la 3 minute de mers pe jos de noi.
Am revenit deoarece am uitat sa le incurajez pe CamiM (parca are cezariana programata pe 01.05) si Onixg (are DPN pe 03.05)

Ada
24+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
Ada_S spune:
Mada, ce vad eu aici...........ati ales numele printesei si nici nu zici nimic!!!!!!
Wwwaaaawwww, foarte frumoase numele.....

ambele imi plac foarte mult si se si potrivesc.
Ada
24+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2