Mamici ce asteapta al doilea copil (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dany,suntem mai bine.Foarte frumosi papuceii Mariei
Claudia,nu stiu ce sa zic de calcemie,la sarcina trecuta nu am avut probleme,nici cu caderea parului ,nici cu cariile si nu am luat nimic special,decat materna in ultimul trimestru.Am consumat produse lactate,dar nu ca la carte.Si acum beau cam300-400 mllapte,o felie de unt,una de branza/pe zi*(nu e regula).
Mada,chiar n-am observat ca ai trecut numele bebelinei.Ce frumos!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ada,Iulia eu am zis ca am schimbat semnatura si v-am facut si cu ochiul sa vad daca observati. Ma bucur mult ca va place ca am tot terorizat pe toata lumea cu numele sa fiu sigura ca nu nenororcesc cupilul cu un nume prea ciudat si daca va uitati am vrut sa fie tot unul care incepe cu a si ca la Ari si cum la Ari al doilea nume incepe cu a doua litera de la primul nunme la bebe 2 a trebuit sa cautam ceva cu m.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!! sa nu ma dati la disparuti ca aici sunt.. numai mai inceata decat de obicei. Poate asta e repetitie pentru dupa ce vine piscotzica mea, sa ma obisnuiesc ca nu mai pot intra cand vreau pe forum..

Claudia superbe pozele: si florile si protagonistii ( mai ales o burtica si un baietel simpatic foc..). Multumim!A!!sa nu uit: felicitari pentru bebe sanatos si pentru caruciorul roz!!
Mai voiam sa zic ca nici aici nu se fac analize specific pentru anumite vitamine (decat pentru fier dar si asta rar); in schimb este recomandat sa iei vitamine prenatale inainte, in timpul si dupa sarcina cata vreme alaptezi.

Ada sa stapaniti sanatosi cumparaturile!!Mi-am revenit dupa drumul lung la cumparaturi dar altul sper sa nu mai fac asa 2 in 1 ca tare obositor a mai fost- de daca mi-a trebuit dulceata de visine.. Multumesc frumos pentru incurajari!!

Mada felicitari pentru numele alese, sunt foarte dragute!! Ce mai face Arianna? Si-a revenit cu papatul?

Onyx tinem pumnii sa mearga totul usor!!

Sanziana hai curaj ca trec ele si greturile..eu cu Sofia nu am avut deloc si de data asta m-au chinuit rau..eram convinsa ca e baiat ca prea sunt sarcini diferite dar se vede treaba ca nu e regula..

Dany am vazut filmuletul cu papusica Maria.. sa va traiasca dulceata!! Si papuceii mi-au placut tare mult. sa ii poarte sanatoasa.

Oana multumim de vesti si numai bine si sooomn lui Paul.

pentru toate burticile si o zi super!!

AMR 13 zile!!!

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Gata cafeluta si ceaiul..........poftiti, poftiti, nu va sfiiti

Cami ma bucur ca esti bine si curajoasa.........vad ca nu te plangi deloc .
Dar nu ne-ai spus numele piscotelei, sau si tu il ti secret?

Mada sa sti ca nu m-am prins cu semnatura, am observat mai tarziu intamplator......ce sa fac neuroni insarcinati

Onyxg, tu ne ti in suspans? Stiu ca maine ai programare ........dar cum te simti, e totul ok, mai vrea Alexandra Maria sa stea la caldurica?

Sanziana, esti mai bine?timpul banuiesc ca e urat, asa e si la noi.

Oana, ai reusit sa te odihnesti?

Mariaanna, ai inceput munca si nu mai dai pe la noi? Cum e din nou la servici?

Si pt restul fetelor ......pupici muuuuuuulllllttttttttiiii.

Ada 24+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Neata fetelor!
Am lipsit putin ca m-am apucat de curatenie, inca nu e gata, ca-i casa mare si eu fac cate o camera pe zi, sa nu obosesc!
Am mai citit ce ati scris, dar nu am avut timp sa si raspund.
Maine merg si eu la eco, sa vedem ce mai face bebe, abia astept!
In rest mai mult in casa cu Dragos e foarte frig si urat la noi, nu se mai termina ploaia asta oribila!
Daca am timp azi mai mult revin cu raspunsuri pt fiecare, pana atunci pupici tuturor

13+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata, fetele!
Ma bucur ca am avut de citit cateva mesaje in dimineata asta.

Dany, ma bucur cand vad ca reusesti sa mai intri si pe la noi sa ne dai cate un semn. Sunt super papuceii! Se potrivesc de minune cu printesa si cu rochita verde .
Ada_s, merci de link! Nu ma gandeam sa cumpar suplimente de la farmacie asa de capul meu insa ma intreb daca e oare de ajuns calciul pe care il iau din alimentatie...
Mada, ar fi frumos sa ramana fetita dar... astept sa-mi mai zica peste doua saptamani, parca mi-e teama sa cred. Cat despre numele alese, nu pot sa nu ma alatur si eu corului care sustine ca sunt frumoase. Chiar sunt deosebite, suna exotic. Eu am zis ca o sa caut ceva care are si un sfant caci daca Stefan are... ma gandesc ca o sa ma intrebe fi-mea mai tarziu ca ea de ce nu are zi onomastica. Asa ca o sa ne ia mult pana ne hotaram. Mie imi place Ioana, Elena, Maria dar Ioana e greu de pronuntat pentru nemti iar Maria si Elena nu vrea sotul meu... Asa ca... e greu. I-am zis ieri sotului ca daca e baiat aleg eu numele iar daca e fetita sa aleaga el si a parut foarte incantat. Nu ma asteptam sa-i convina ideea; acum sa vezi certuri daca nu-mi place numele ales de el.
Julax, merci de raspuns! Cam asa stau si eu cu lactatele. Mai sar cate o zi dar incerc sa ma tin de portia de 300ml de lapte si ceva branzica. Mai papa si conserva de peste cu tot cu oase cam o data pe sapt. ca am auzit ca si asta e bun. E tare prost sistemul medical din Romania dar macar iti fac analize cate vrei si cate nu vrei.
CamiM, un pic a mai ramas... iti tin pumnii!!! Cred ca esti deja nerabdatoare sa termini cu numaratoarea inversa.
Sanziana, asteptam vesti de la eco. Sper sa primesti numai vesti buuuuune si sa ni le impartasesti si noua.

Noi pe azi avem ceva program. Acusica mergem din nou sa ne intalnim cu Lingvista. Apoi... avem program de bucatareala deci azi... nu cred ca mai intru. Ah, era sa uit: ne-a venit scaunul de masina. In sfarsit! Asta ii place lu' tata asa ca ramane. O sa fac si poze da' acum n-am timp. Am fugit sa ne pregatim ca trebuie sa plecam in curand in oras. Va pup, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
20+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Off imi pare rau ca am pierdut sirul discutiilor dar inca nu am scapat de greturi desi sunt in saptamana 16. Gustul metalic inca imi persista, mancarea are gust de balast..na...si tot trag chiulu' de la treburile casnice.

Stie cineva la cate saptamani se face triplu test? Mi s-a spus saptamana 14-19 de la laborator dar am uitat sa intreb daca sapt 14-19 de la prima zi a ultimei menstre sau varsta efectiva a fatului?

KHRISU 16+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Si noi dam azi ... ca Raul a implinit jumatate de anisor !!!!!

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

krishu, ce pacat ca inca nu ti-au trecut greturile.........poate ai noroc si scapi in urmatoarele zile. Cu treburile, ce sa faci?..........las ca acum e mai important sa te odihnesti, apoi recuperezi tu.

Eu stiam ca trimplu test se face in saptamana 16-19(calculat de la prima zi a ultimei menstruatii), eu am facut in ziua in care am implinit 16 saptamani de sarcina.

Claudia, nu ai pt ce. Eu nu am citit decat un pic pe prima pagina, vroiam sa iti caut articolul pe care l-a citit eu, dar nu am mai avut timp. Ce bine ca aveti scaunel de masina, Stefan o sa fie tare happy. Si noi am cumparat unul nou acum vre-o 3 saptamani si Alvin e tare incantat de el, dar renunta greu la cel vechi...cand il vede sus in camera se tot cere in el si ii spun ca acum e al fratiorului .......dar degeaba.

Ada 24+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fete dragute,
Am cam pierdut sirul discutiilor de pe aici.
Mada am vazut ca ai trecut numele pt puiuta .F frumoos imi place.
Khrisu eu stiam ca intre saptamanile 14-18 se face TT .Eu am facut in saptamana 16 .
Noi suntem relativ bine, ma misc din ce in ce mai greu.In functie de pozitia broscutei , ma simt bine sau rau.Seara imi iau niste batai de nu mai pot.Am inceput sa am si contractii.Bag no-spa pt calmare , vad ca tine , cel putin deocamdata.
Danybv am vazut pantofiorii...sunt draguti, sa-i poarte fata sanatoasa.
Fetele nu am raspuns tuturor ca nu mai tin minte mare lucru din ce ma citit , dar va imbratisez pe toate si va pup cu mare drag.
Sa auzim numai de bine.

Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput