Mamici ce asteapta al doilea copil (8)
Raspunsuri - Pagina 4
Ada_S spune:
onyxg
, ce ma bucur ca ai intrat sa ne spui cum sunteti, tinem pumnii sa fie totul ok vineri la control.........mai e asa putin si o sa iti ti printesa in brate
. Probabil acum esti un pic speriata, dar parca vad ca in curand o sa ne dai vestile bune si o sa uiti tot ce a fost neplacut.
mada
, inca nu am reusit sa vad pozele iar are ceva netul ca merge in reluare.
Revin si eu mai spre seara ca acusica iesim din casa la o plimbare..........poate avem noroc si aflam vesti si de la Claudia
.
Ada
24+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
ClaudiaH spune:
Am dormit putin si ma simt tare bine. Cat doarme inca puiutul meu am intrat sa va mai scriu cateva randulete.
Julax, imi pare rau ca are puiutul febra! Ai grija sa nu scapi febra din ochi ca in rest daca alte semne nu sunt o sa ii treaca repede. Copiii se refac repede; e mai greu pentru mame care se necajesc tare pe langa ei.
Danybv, ma bucur ca ti-ai recapatat functionalitatea urechii! Din pacate eu iarasi nu resusesc sa vad filmuletul. Am descarcat programul ala da' cica tot nu merge. Offf! M-am uitat la poze insa si mi-am clatit ochii.
Mada, las-o in pace daca nu mananca acum, are o perioada, o sa-i treaca si o sa revina pofta de mancare; daca insisti o sa dureze mai mult pana isi recapata apetitul. Poti sa-i dai sucuri de fructe, si o sa vezi ca apoi revine rapid pofta de mancare. Si Stefan are perioade de astea cand nu vrea aproape nimic dar daca imi refuza o masa ii dau o multivitamina si un pahar de suc de citrice si il las in pace pana la urmatoarea masa. Daca nu vrea nici la urmatoarea nimic repet figura cu sucul de citrice. Mai rontaie el cate ceva intre timp dar nu-i dau dulciuri ci BakeRolls, iaurt, biscuiti sarati... si in 2-3 zile revine cu foame de lup.
Ank83, am vazut ca gandacelul tau are doar 6 luni. N-am sugerat sa nu-l mai iei deloc in brate, doamne fereste, la varsta asta nu prea e posibil, ti-am povestit doar cum am procedat eu cu al meu, poate te ajuta cumva. Oricum, muschii tai sunt obisnuiti cu ridicatul lui asa ca organismul nu mai percepe asta ca pe un efort, nu cred ca o sa dauneze sarcinii, nu-ti face griji prea mari. Poti s-o mai raresti cu ridicatul daca te simti tu mai in siguranta. NOi aveam "patura de joaca" o patura mare de vreo 2/2 m pe care o puneam jos si pe ea insiram tot felul de jucarii dar si oale, castroane, linguri, sticle, diverse obiecte si stateam pe jos cu el; se juca ore intregi asa. Eu si acum il mai ridic pe stefan de cateva ori pe zi, ba pentru ca nu ajunge udneva singur, ba ca vrea sa danseze cu mine, ba in autobuz pe un scaun mai inalt...
Sanziana, tare rau imi pare ca ti-e greata si ca vomiti!!! Sper sa-ti treaca in curand sa te lase sa te bucuri de sarcina. La mine sunt clar diferite sarcinile pana acum. LA prima nu mi-a fost deloc greata, la a doua am avut insa 3 sapt. de greturi. La prima sarcina am avut ca preferinte alimentare produsele de patiserie, acum insa as manca incontinuu doar legume si fructe. La prima am fost nazuroasa si mofturoasa primle e 3-4 luni, acum sunt calmul si intelepciunea intruchipata. Si diferente mai sunt dar nu imi mai vin acum in minte.
Eu abia astept sa treaca timpul sa ma vad la eco... n-am stare de nimic, nu-mi tihneste nimic am un singur reper parca: ora 18. Vreau sa aflu in primul rand ca e sanatos iar daca se poate sa aflu si sexul e perfect. N-am descarcat inca pozele caci aparatul e inca in masina la sotul meu (l-am uitat in torpedou) asa ca o sa revin probabil maine cu un post in care sa pun si poze si sa va povestesc si unde si ce am vazut prin Olanda. Pana atunci va mai tin putin in suspans ![]()
Ma duc acum sa-l trezesc pe golanasul de fi-miu ca trebuie sa ne pregatim incetunel pentru mers la medic. Va pup pe toate! Paaaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
20+
iata minunea 2
MissJJ spune:
Buna fetele!
Onyx uhh mai ai asa putin. Tinem pumnii sa fie ok si asteptam vesti.

Ada
. Plimbare placuta!
Claudia welcome back, super abia astept sa vad pozele, imi pare rau ca zici ca nu se potriveste rochita. Tinem pumnii pt azi la eco si te asteptam cu vesti.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Ank83 spune:
Claudia multumesc de sfaturi
am fost si noi la inot(eu cu Raul).. si m-am umplut de nervi .O bunica statea sa isi astepte nepoata in vestiar si vezi doamne se sufoca de cald acolo si a deschis geamul larg ... asta stiind ca bazinul e plin de bebei... 
.. Nu putea domnule sa iasa pe coridor..
si m-ai deschide si usa dintre vestiar si bazin... ca nu stiam de ce imi era frig in timpul sedintei... E ultima data cand mai merg .Sper sa nu ma trezesc cu surprize ... eu sau raulito 
Ank
Raul
17.10.2007
si
6+ 
Poze Raulito
ClaudiaH spune:
M-am intors de la eco. Bebe e sanatos, atat cat s-a putut vedea. S-ar parea ca e fetita dar nu e sigur; n-a vazut nici un scrot si ceva de acolo pareau sa fie labii dar nu e 100% sigur. Mai incercam peste 2 sapt. Fug acum ca n-am timp, am intrat doar sa va spun cum a fost la eco
va pup, pa maine!
20+
iata minunea 2
Ada_S spune:
Mada
, tare bine ne-a prins plimbarica de ieri, a fost cald si am profitat, am ajuns acasa la ora 20, asa ca nu prea am facut curatenie ieri. Azi e noros si vroiam sa spal geamurile care mi-au ramas.....sper ca se v-a schimba vremea.
Ank, sa speram ca nu v-ati racit, nu ar fi tare bine pt nici unul din voi.
Claudia, ma bucur ca bebe e sanatos si felicitari pt fetita. Eu cred ca asa ramane, asa a fost si la noi....nu iti spune nimeni 100%.
Ada
24+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
ClaudiaH spune:
'Neata fetele!
Acu' se incarca pozele; o sa revin deci cu un post cu adresa si cu povesti despre.
Ada_s, sa dea Doamne Doamne sa fie fetita; nu parea insa clar ca am vazut si eu ce a vazut nenea doctoru' La Stefan s-a vazut clar scrotul si putulica. Acum am avut doar o vedere de dedesubt, cumva din spate si nu era clar. NU vreau sa-mi fac sperante si planuri desarte inca. Mai astept doua sapt. ca mi-a zis ca os a mai incerce sa se uite si la urmatorul control (desi prin casa de asigurari pana la 32 de sapt. nu mai am alta ecografie). Ma rog... sper sa fie sanatos!!!! Ce-o fi dar sa fie perfect dpdv fizic si mental. Asta e cea mai arzatoare dorinta.
Revin imediat cu poze.
20+
iata minunea 2
julax spune:
Claudia,aseara am intrat pe la 19 si ma gandeam ca tre sa fii la eco.De asemenea ma gandeam ca ar fi fetita si am zambit cand am vazut acum ca mi s-a confirmat banuiala.Felicitari
Ne-am programat si noi pentru miercurea viitoare. onyx,
sa fie totul bine
sanziana,si la mine sarcinile au fost diferite,la asta am avut greturi o perioada mai indelungata,la inceput a fost mai rau,apoi din ce in ce mai bine.
Mada,ce poze frumoase.Si Ari
,si tu si peisajul...
Diana,si eu am burta mai mare la sarcina asta
pe toate,scuze ca nu scriu foarte mult,dar sunt pe fuga cam de fiecare data,Alex tot vrea si el la calculator...bine ca nu mai e asa marait,doar ca nu prea mananca bine si nu prea sunt genul de mama care sa-l las nemancat,dar daca n-are pofta,o sa incerc sa nu fortez nota,stiu ca nu e bine.
O zi frumoasa,ca la noi tare mai plouaIulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
ClaudiaH spune:
Buna!
Iata-ma-s din nou. Oricum se pare ca eu pasez, eu driblez si tot eu trag si la poarta... asa se intampla, cand intru eu parca dispareti cu toatele
sau intru eu uneori prea des.
Deci in Olanda a fost asa: sambata am fost la Keukenhof, la expozitia de flori de primavara iar duminica am fost putin prin Rotterdam. La Keukenhof... a fost o nebunie a simturilor vizual si olfactiv. Spun ei ca au fost plantati milioane de bulbi de lalele, narcise si zambile nepunand la socoteala pavilioanele inchise in care erau toate natiile de orhidee si lalele premiate. Mirosul... greu de descris, ganditi-va ca sunteti intr-o gradina imensa plina cu flori iar de jur imprejurul gradinii sunt campuri, lanuri cu flori plantate pentru comert. Vremea a fost frumoasa si astfel ca am petrecut o zi printre flori neputandu-ne lua mana de pe aparatul foto in speranta ca vom putea duce si acasa macar o particica din acel imens frumos. Daca vreti sa vedeti poze, iata-le
A doua zi am reusit sa vizitam o miiiica bucatica din Rotterdam, mai bine zis zona portuara. Mi-a placut la nebunie orasul si sper sa-l revad intr-o zi mai insorita. Am facut o plimbare cu vaporasul prin port ne-am lasat batuti biiiiine de vant si apoi am plecat inspre casa. Iata si pozele
Cam astea au fost cele cateva poze pe care am crezut de cuvinta sa le pun pe net. Stiu ca sunt cam multe dar nu m-am indurat sa mai dau altele la o parte. Va pup si va urez numai bin! Pa!!!
20+
iata minunea 2
julax spune:
Claudia,m-am relaxat cu pozele din Olanda.Cele cu flori sunt incredibil de frumoase.Cred ca vazandu-le direct a fost si mai si.Super!
Si eu ma mir ca nu prea e activitate pe aici,mai ales ca s-au anuntat ploi in toata tara.As apot raspunde si eu mai indetaliu,ca de multe ori raman in urma si raspund pe fuga.
O zi frumoasa
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica