Mamici ce asteapta al doilea copil (8)
Raspunsuri - Pagina 18
ana_a spune:
Cami, felicitarii!!! Am vazut si eu pozele, superba micuta!Si tu arati foarte bine!!!
Sa va traiasca printesa si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ea si surioara ei!!!
Sa fie bebe mancacios si cumincios!!!

Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Cami felicitari 

pt printesa mica sa creasca mare si frumoasa si mai ales sanatoasa. F frumoase pozele sunteti o familie f frumoasa.

Iulia ms.
Noi oricum sh il luam ca nou e cam greu aici, oricum luam sh ca in trei ani o poti schimba daca vrei cu alta mai noua, ceea ce noua ne convine. Normal ar fi mai buna una nou noutza da cum nu ne permitem atata ne multumim si cu sh numai sa reusim sa o luam cat mai rapid, tre sa terminam mai intai cu actele ca sa imi schimb permisul ca eu is soferitza in familie momentan.
Nu am mai condus de ani de zile, tre sa mai iau niste lectii sa imi reimprospatez memoria.
Marguta bine ai venit.
Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Claudia ce fain ca aveti vreme buna si ca mergeti si va distrati.
La noi cam capricioasa si urata vremea, ba ploua ba e soare ba intr-o parte de casa zici ca e vara si is 40 de grade la cat soare e si in cealalta niste nori negri si urati de zici ca e toamna-iarna.
Maine au zis astia ca cica va fi mai frumos acuma om vedea.
Ca maine dim Flo lucreaza dar vrem sa ne intalnim sa mergem sa vedem niste canapele extensibile ca au la un magazin f fain oferte weekendul asta ca luni e bank holiday, adik e zi libera si in genere in weekendurile alea sunt reduceri si oferte peste tot si am putea lua doua canapele extensibile la pret de una normal, oricum le luam in rate ca nu avem cum cu banii jos e prea mult mai ales ca acuma ne cam luptam si cu datoriile, dar avem nevoie de ele pt cand vine botezul si etc, ca acuma avem o canapea si doua fotolii dar le avem de la cineva ca atunci cand ne-am mutat am luat multe si nu am avut bani si de canapele noi. Uite www.dfs.co.uk/sofas/sofabed/craven/161/2630/0" target="_blank">asa arata modelul care l-am vazut noi la oferta. Acuma sa le vedem exact cum sunt in magazin oricum ca dimensiuni e la fel de mare ca cea pe care o avem acuma care e destul de spatioasa.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
danybv spune:
CAMI FELICITTARI , SA-TI TRAIASCA PRINTESA SA FIE SANATOASA , SA VA BUCURATI DE EA INTREAGA VIATA !!!! 

foarte frumoase pozele 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria
crengu75 spune:
FELICITARI CAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce fetita grasunica..... sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata! Sunteti foarte frumosi toti patru. Va doresc numai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bebe 2
Crengu
26+ cu
Rianna si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Bine ai venit pe lume, Sabina!!!! Sa cresti mare si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai! Refacere cat mai rapida Cami!
Mada, faina canapeaua, imi place combinatia de culori. Sper s-o gasiti pe placul vostru si ca pret si ca dimensiuni.
Noi ne pregatim sa mergem un pic la complexul din colt ca vreau sa-mi mai cumpar o pereche de pantaloni ca in cei vechi nu mai incap si numai cu o pereche de pantaloni de gravida nu ma descurc, trebuie macar doua si poate cand se mai incalzeste o sa mai caut ceva mai de vara. In rest... azi e sarbatoare deci nu mai fac nimic. Dupa-amiaza ma duc la cursul de germana ca s-a amanat cel de miercuri (profa s-a imbolnavit subit). Cautam acum sa-i cumparam lui Stefan o bicicleta fara pedale in genul asta
Ieri am fost in parc si am vazut o mamaica ce avea doua fete mai mari si unul un pic mai mic decat Stefan. Baietelul mergea foarte bine pe bicicleta fara roti ajutatoare. Bineinteles ca nu m-am putut abtine si m-am bagat in vorba cu ea caci sotul meu ma tot batea la cap ca uite copilul ala e mai mic cu juma' de cap decat al nostru si ca uite ce bine merge pe bicicleta si ca al nostru e un mototol, etc. Asa ca m-am dus la ea si am intrebat-o cati ani are pustiul ei si cum a invatat sa mearga pe bicicleta fara roti ajutatoare. Am aflat ca pustiul de fapt avea 4 ani si ceva dar era el mai mic de statura si ca ultimii doi ani a mers pe bicicleta fara pedale si abia de 3 sapt. cand l-a vazut ca isi tine bine echilibrul pe aia i-au luat bicicleta normala si datorita faptului ca invatase sa-si tina echilibrul mai intai pe bicicleta fara pedale apoi intr-o sapt. a invatat sa mearga pe bicicleta normala fara roti ajutatoare. La fete avusese tipa bicicleta normala si a zis ca foarte greu au invatat sa mearga pe ea fara roti ajutatoare, abia pe la 6 ani, insa baiatul daca a avut initial bicla fara pedale a invatat muuult mai repede. Asa ca acum cautam sa cumparam laufrad (bicicleta fara pedale). Om vedea ce gasim. Ca suntem si un pic zgarciti.
Va las, fug la cumparaturi. Pa!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
23+
iata minunea 2
OanaRusu spune:
Cami, felicitari!!!
Asa imi place cum se uita Soficu' la cea mica
ce fete frumoase are tati!!!
Ma grabesc sa modific listutza ![]()
Si, sa nu uit, Onyxg 

Oana
33+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
sanziana27 spune:
Cami felicitari sunteti superbi toti 4! Sa cresca mare, cuminte, mancaciosa si norocoasa!
16+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
marguta spune:
Buna, fetelor! Ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca ati petrecut frumos de Paste.
Alina, am vazut ca tu cauti acid folic de 5 mg. E cam greu de gasit, am observat ca in farmaciile din Buc. a disparut. Eu tot de 5mg luam, dar mi-a zis doctora ca pot sa iau si mai putin avand in vedere ca iau si Elevit si mai are si asta acid folic, asa ca acum, pentru a nu fi in exces, tai o pastila in doua si iau jumatate in fiecare zi.
Va doresc numai bine si bb sanatosi!
marguta spune:
Cami, felicitari pentru puiutul tau si multa sanatate! Am vazut pozele, este o fetita frumoasa, iar pe fata ta se citeste bucuria implinirii. Va doresc multa sanatate si numai bine!
marguta spune:
ClaudiaH, imi pare rau sa aflu ca Stefan nu se simte bine! Imi dau seama ca suferi, e normal, o mamica sufera atat de mult pentru puiutii sai. Eu nu sunt medic, dar am si eu un baietel care a trecut prin mai multe chestii ( oreioan, otite) , ca deh, asta e colectivitatea, Edy a mers la gradinita de la 3 ani ca nu a avut cu cine sa stea acasa si a luat toate bolile care se puteau lua din colectivitate. Acum ce sa iti spun, doctora orl-ista a baietelului meu ne-a recomandat sa ii dam Milgamma N , cate o capsula pe zi, timp de 6 luni . Este un complex de vitamina B , care se zice ca ajuta .
Nu spun ca este bun si pentruStefan, dar ai putea sa intrebi medicii daca ajuta. La Edy se pare ca are efect, oricum, fiind vitamine, nu prea au ce rau sa ii faca!