Mamici ce asteapta al doilea copil (8)
Raspunsuri - Pagina 17
OanaRusu spune:
Buna mamici si burtici
, va amintiti de noi?
Uite, ne pregatim de nunta - sambata asta e mare eveniment
si va aratam burtica si ouale de Pasti aici
Sper sa mai tolerati o vreme activitatea noastra slabutza - mai e putin de tot si intru in concediu 
si o sa va saturati de noi atunci ![]()

Oana
33+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Cami, Onyxg 

Oana
33+, mamica de
marguta spune:
Buna! Va rog, ma adaugati si pe mine in lista? DPN 06.12.2008 si mamica de Edy (16.07.2000). Adevarul e ca mult timp a insistat Edy ca vrea si el un fratior sau o surioara, iar acum e foarte fericit.
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Camy 

, tinem pumnii sa fie totul ok si te asteptam cu vesti.
Iulia fain opel zafira si noi vrem tot ceva mai mare un 7 seater ca daca suntem noi doi plus doua scaune de masina pt copii plus bunicii sau alte rude deja nu mai avem loc. Avem si familie numeroasa deci tre sa ne dotam cu ceva mai mare. Noi am vreau un vw touran.
Claudia uff imi pare rau sa aud ca aveti pb cu urechiusa speram sa se rezolve cu tratamentul si sa scapati de operatie.
Hai ca ai fost simpatica cu schimbul si ginerii.
Oana distractie placuta sambata. F frumoase pozele, au iesit super ouale si voi aratati f bine.
Flori pupici pe burtica sa treaca colicii si sa nu se mai chinuie printesa.
Mai eu sincer am simtit ca e tot fetita si bebe 2 nu stiu de ce si cum da am simtit. La noi e ciudat ca Flo mai are trei frati si mama lor atata si-a dorit o fata dar a avut 4 baieti si acuma toti patru au numai fete noi suntem primii care au avut curaj de bebe 2 si uite ca e tot fetita. Se tem baietii ca raman fara mostenitori.
Chiar zicea fratele mai mare ca daca noi avem tot fata parca ii e frica sa mai incerce de bebe 2 daca iese tot fetita? 
Onyx 

Restul de fete pupici multi la toate
si o zi de 1 Mai cat mai frumoasa.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
ClaudiaH spune:
Buna!
OanaRusu, am vazut pozele; fain ca ai avut timp sa faci ouale acasa si sa le mai mestesugesti si cu model. Faina si rochia, imi place in special adaosul acela de ceva sclipitor care-i da aer de ocazie. O sa merg si eu la o nunta peste vreo 2 sapt. dar n-am gasit o rochie pe placul meu asa ca mi-am luat o rochie neagra dar trebuie sa ii adug eu ceva sclipicios caci altfel zici ca ma duc la inmormantare. Sa va distrati frumos la nunta!
CamiM, cred ca la ora asta iti tii deja fetita in brate. Refacere usoara si rapida!
Noi de-abia ne-am intors de la piscina unde ne-am distrat teribil. Am papat de pranz, acum ne facem o scurta siesta si apoi fugim in parc la joaca. Avem vreme frumoasa asa ca trebuie sa profitam de ziua libera a lui tata sa ne distram in familie. Va pup pe toate si va urez o zi faina!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
22+
iata minunea 2
OanaRusu spune:
Claudia, am vazut tinuta ta
f faina :)
In poze nu se vede prea grozav rochia - am luat-o in ideea ca mai avem ceva nunti anul asta si o sa ma "camufleze" si dupa ce nasc....
Mada 
Oana
33+, mamica de
julax spune:
Oana,disractie placuta la nunta.dichisite ouala de Paste,cred ca ai avut ajutor de nadejde
Marguta,bine ai venit
Sarcina usoara!
Mada,ne-am orientat si nou catre un vw touran,dar ni-l permiteam sh,asa ca am optat pentru un opel nou,ni s-a parut o alegere mai potivita.Oricum wn e tare,si arata si foarte bine.Bafta ,sa-l achizitionati cat mai repede
Claudia,imi place ca ai profitat la maxim de ziua de azi si in plus ti-ai facut timp sa si scrii cateva randuri
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
CamiM spune:
Salut fetelor!!
Astazi 1 mai la 7:40 am ora americii s-a nascut Sabina Adriana, are 3,867kg si 50cm, e cumintica si mancacioasa!!!
Multumesc tare mult pentru suport
!!Incurajarile voastre inseamna mult pentru noi!!
Avem cateva poze aici: Sabina
Cami mami de
Sofia - 8 mai 2006 &
Sabina - 1 mai 2008
MIKYCRIS spune:
CamiM felicitari pentru printesa!

.refacere rapida tie si printesa sa creasca mare si sa fie sanatoasa si cuminte!

31+
MIKYCRIS
Ada_S spune:
Yyyyyyuuuuuuuupppppppyyyyyy
Felicitari Cami
, sa-ti creasca mare fetita, am vazut fotografiile sunteti tare tare frumosi toti......si tu areti foarte bine, ma bucur foarte mult pt voi.
Ada
27+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2