Mamici ce asteapta al doilea copil (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!! si cu intarziere Paste fericit si de la noi!!

Eu am cam intrat in criza de timp si incerc sa pregatesc toate cele sa fie ok pentru cand voi fi la spital. Am avut si ultimul control la doctor inainte de operatie si apoi am stat o zi intreaga pe la spital pentru analize, chestionare, intalnire cu anestezistul, etc inainte de operatie. Sper sa fie totul in ordine si a ramas sa mergem pe 1 mai la 5 dimineata sa ma internez si pe la 7:30 e programata operatia.
Multumesc inca o data tare mult pentru sprijin, sunteti tare dragute, va dulce si va imbratisez pe toate!!

Nu stiu daca voi putea intra pe internet de la spital asa ca cel mai probabil o sa pot da de veste abia dupa ce ne intoarcem acasica.

Numai bine tuturor!!

AMR 1 zi

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

`Neata la toata lumea

Cami, gata? uf ce bine cred ca esti coplesita de emotii, tinem pumni sa fie totul bine si sa veniti acasa cat mai repede......abia asteptam vestile. Sa spui la medic sa aiva grija de voi ca daca nu vin fetele de pe DC si ii dau na na .
Tinem pumnii stransi sa fie totul bine

Ada 26+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Nu am mai reusit ieri sa intru sa pun link-ul cu poze. Uitati aici puteti vedea poze de la plimbare si de ieri cand fata mea a vrut sa pape salamior si rontzaia salam si se alinta prin sufragerie.
Alina bine ai venit. Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Dany ms.
Iulia da nu se aventureaza e mai fricoasa asa uneori. Ce masinutza va luati?
Ana ma bucur sa aud ca sunteti ok, lasa ca trece si luna asta si poti sa te mai relaxezi si tu.
Claudia ma bucur sa aud ca merge bine evaluarea lui Stefan si sa aud ca totul e ok cu bebe si a mea daca stau pe spate misca f tare cred ca nu ii prea place pozitia.
Flori speram sa pape printesele si sa nu mai ai pb. Si eu is stresata cu partea cu papatul, eu pot zice ca din toate diversificarea mi s-a parut cea mai grea ca fata mea bea lapte f bine si e ok cu greutatea nu ma pot plange e chiar mai marisoara pt cat ar trebui la vasrta ei dupa grafice dar e f mofturoasa si dieta ei se bazeaza mai mult pe lapte ca restul le ciuguleste de ex acuma papa numai biscuiti, grisine, iaurt, ceva cereale dim mai gusta papa de la noi si cam atata, in rest lapte.
Crengu ma bucur tare mult sa aud ca sunteti ok, tu stai cumintzica in patutz si te odihneste.
Cami wow o zi. Tinem pumnii sa fie bine, cred ca ai emotii. Noi suntem aici facem galerie sa fie totul ok si abia asteptam vesti de la voi. Vaii ma ia si pe mine cu emotii.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Iata-ma din nou, am citit din urma si acum revin.

Dany, multumim de felicitari, deocamdata nu o iau de buna sa vedem ce mai aflu joia viitoare la eco. Sper ca voi sunteti bine.

Sanziana, cum au trecut sarbatorile?Precis a fost foarte frumos la voi, astept sa ne povestesti cum a fost.

Alina,eu am gasit acid folic de mg la farmacia Helpnet, ce-i drept ultima data am cumparat acum 4 luni, dar nu poti intreba medicul cate sa iei daca nu gasesti de 5 mg, cred ca iti poate spune si medicul de familie.

Claudia imi pare rau ca nu a avut timp medicul sa vada sexul copilului dar pana la urma nu asta e impostant, bine ca totul e ok si nu sunt probleme. In legatura cu ingrasatul eu nu mai zic nimic........am grija de la inceputul sarcinii si tot degeaba se pare ca iar am facut preeclamsie......nu ar fi problema asa mare numai sa nu fac si eclamsie, ca dau eu jos dupa ce nasc.

oprescuflore, nush ce sa zic in legatura cu mancatul bebelinei tale dar asa manca si fiul meu la o masa, deci mie nu mi se pare putin. Cel mai mult sugea 110 dar astea pe la 7 luni. Din cate retin in primele luni se i-a aproximativ 650 gr pe luna si se pare ca e bine si aici. Am undeva prin calculator un tabel cu greutatea normala a copilului de la 0 luni la cativa anisori, daca il gasesc ti-l trimit in PM ca sa te linistesti. Daca te linisteste, fiul meu acum la 1 an si 10 luni are 11 kg si dr a zis ca e foarte bine si din cate stiu eu baietii trebuie sa fie mai grei decat fetele. Sa nu te superi pe mine, dar eu nu vad nici un motiv de ingrijorare, la nici una din fetite.

Crengu, ma bucur tare mult ca e totul bine.......vezi, trebuie sa te linistesti si sa stai cumintica in continuare si nu se v-a intampla nimic rau.

Mada, ma bucur ca sunteti bine cu totii......lasa si spune-i lui Flo sa nu fie suparat ca nu are de ce......o sa aiva 3 printese in casa si el o sa fie unic, o sa fie rasfatatul familiei.

Iulia, poate ai avut dreptate si v-a fi fetita pana la urma......sa vedem poate aflu joia viitoare parerea altui medic ca atunci merg la control in spital, sper doar sa prind la eco un medic bun ca nu mai retin cine e de servici joia.
Ati cumparat masina noua zici? nu ne spui si noua de care si ce discount ati obtinut?

Acina si Ana si pt voi.Si bineinteles si pt restul fetelor din listuta.

Onyxg , asteptam vesti, nu ne mai tine in suspans.

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata fetele!
CamiM, Doar o zi!!!! Oau! Iti tin pumnii si astept vesti bune despre cum a fost.
Crengu, sus cu optimismul!!! Ma bucur sa aflu ca totul e intr-o relativa ordine. Stai cumintica, nu te stresa si o sa fie bine. Am o cunostinta care a stat de la 6 la 9 luni de sarcina numa' in pat ca i se deschidea colul si apoi cand a ajuns la termen nu mai nastea, a ajuns la 41 de sapt. si nu mai stia ce sa faca sa-si declanseze nasterea.
Oprescuflore, te inteleg pe de o parte dar eu zic sa te linistesti ca fiecare copil are ritmul lui de crestere. O sa creasca si fetele tale in ritmul lor propriu; cata vreme par fericite si sunt sanatoase, nu te mai gandi la grame si kilograme. Baietelul meu la inceput sugea de ma ucidea, ca un lup, puternic si ar fi vrut sa suga incontinuu si in prima luna a luat tot 650 de grame. N-a fost niciodata un gras si un mancacios dar ma uit la el si sunt multumita caci e inalt si numai bine zic eu, ce daca-i cad pantalonii, ii pun o curea sau bretele, importatn e ca are energie si se zbenguie si se joaca. Are colegi la gradi care sunt de trei ori cat el si de-abia se misca, parca nici asa nu-i bine. NU te mai necaji, o sa creasca si fetitele tale dar in ritmul lor.
Mada, ma bucur sa aud ca totul e bine. Daca sotul tau vrea baiat si la mine o sa iasa tot baiat poate facem un schimb ca sotul meu vrea fetita acum Important e sa fie sanatosi. Iar daca nu va surade schimbul spune-i sotului sa se mentina in forma ca va putea sa joace fotbal cu viitorii gineri.
Julax, felicitari pentru masina! Sa va folositi cu placere de ea si sa n-ajungeti cu ea in service decat pentru reviziile obligatorii!

Noi... nu prea avem vesti bune azi. Ieri am fost din nou cu Stefan la control la urechi (nu stiu daca va mai amintiti acum o luna jumate avusese dopuri in urechi de la raceala, apoi la urmatorul control a avut doar lichid si acum a trebuit sa mergem din nou la control). Vestea proasta e ca lichidul nu a disparut si e situat acolo la timpan, unde se afla ciocanelul si scarita daca va mai amintiti de la biologie. Problema e ca din cauza acestui lichid, nu aude anumite frecvente ale sunetului. Medicul ne-a zis ca in astfel de cazuri cu perioada prelungita de lichid in ureche, pentru a nu impiedica dezvoltarea vorbirii caci e exact in perioada in care invata sa vorbeasca, se recomanda operatie si montarea unori tubusoare in ureche care sa dreneze lichidul si sa impiedice reacumularea lui. Ne-a mai dat o sansa totusi pana luna viitoare. Daca si peste o luna cu tratament lichidul nu dispare... va trebui sa facem operatie. Misto, nu? Acum caut pe net solutii alternative, medicamente, tratamente naturiste, orice numa' ca sa nu ajunga la operatie ca nu-mi surade deloc ideea de a sti ca-i gauresc astia timpanele. Daca stiti ceva pe tema asta va rog sa-mi spuneti si mie! Va las acum ca trebuie sa-mi pregatesc ceva teme pentru dupa-amiaza cand am curs. Va pup si va urez numai bine!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
22+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare dragelor!
Au trecut si sarbatorile, dar noi suntem tot cu musafiri, maine astept o fosta colega de facultate si prietena in acelasi timp care vine cu piticul ei de 2 ani luna asta. Abia ii asteptam!
M-am proscopsit cu raceala atat eu cat si Dragos de la socru azi mi-a fost atat de rau, noroc ca sotul a fost acasa si s-a ocupat de Dragos.
Va pup pe toate si incep galeria pt mamicuta de maine!!!Nastere usoara,refacere rapida, bebe sanatos si mancacios!

16+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

am aparut si eu din nou.am plecat la parinti chiar inainte de Pasti si nu am avut timp sa mai scriu.acum suntem la timisoara ,la mama si la tata si ma mai odihnesc si eu un pic ca sunt fff obosita.cand ma lasa andrei o sa citesc din urma ce ati mai scris.saptamana viitoare merg la eco de 16 sapt si mai vad ce e cu mine si cu bebe.va pup si numai bine la toate.

diana mami de andrei(19.10.2006)si11+

Mergi la inceput

Cami, ma gandesc la tine.........tinem pumnii sa treci repede peste operatie maine dimineata.........of, asa emotii am.........abia astept sa ne pove cum au decurs treburile.
Sa fi curajoasa

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

claudia ,ada ,mada ,julax si toate fetele ,
pai medicul nu isi face probleme imi spune ca imp este sa ia in greutate ,sa nu scada atunci e o prob,dar eu ma tot stresez ca nah mai am o aschimodie,am inceput sa ma consolez asta ii este felul,
cea mica papa la fel 5 min si gata dar mai cere peste 2 oore iar,are si coliciiiii la greu,ii tot pun picaturi,o masez ,comprese calde ,am grija ce pap ,dar tot nu o pot scapa de chinmititica atat ce isi freaca piciorusele, ce se incordeaza,a si mai mou vrea sa o alaptez stand in picioare ,nu vrea ea sa stau jos ,dar ce sa fac stau si in cap numai sa pape .
julax sa ne plimbi si pe noi
sanziana ia oscilococinum si preventiv in sezonul rece e chiar eficace ,mie fetita cea mare nu mi-a racit de mai bie de un an jumate ,ii dau preventiv o doza/sapt,incearca.sa treaca
ada sa ne tii la curent cu bebe
claudia baia bolnavior sa ii treaca urechiusa,mititelul
mada ce scumpete de fata ai tu mah.....noi suntem mamici de fetite,nu am tras si eu lozul cu un baietel ce mult mi-am dorit ......
cami nastere usoara si refacere rapidaaaaa[canta la harpa][bate toba][bate toba]

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada,frumoase poze si mancaciaosa Ari
Ada,eu sper sa fi avut dreptate .Si tu la fel,nu?
In legatura cu masina,noi stiti ca stam in aceeasi curte cu parintii,respectiv socrii,care ne ajuta foarte mult.Acum ca familia se va mari,am hotarat sa luam o masina in care sa incapem cu totii.Am cautat si ne-am hotarat la opel zafira,tinand cont de raportul calitate-pret.Initial costa cam17300euro,dar tipa de la reprezentanta l-a intrebat pe sotul meu ce profesie are si cand i-a spus ca e profesor i-a replicat ca in acest caz are un discount de 15 la suta.Initial am crezut ca e o gluma,dar intamplator am aflat ca pana la sfarsitul acestei luni era reducerea pentru profesori(ce coincidenta),motiv pentru care am mai luat cateva optiuni si ne va ajunge vreo 15900euro.Abia asteptam sa o primim
Claudia,sper sa scapati fara operatie
Sanziana,sanatate multa
Diana
Cami,maine e marea intalnire Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput