Mamici ce asteapta al doilea copil (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Felicitari cami sa va traiasca fetita , recuperare rapida,si laptic din belsug .

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,felicitari.Ce grasunica si frumoasa e Sabina,iar voi se vede ca sunteti cu adevarat fericiti.Sanantate multa si refacere rapida
OnyxIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut si multumim tare mult pentru urarile de bine si aprecieri..

Oana multumim ca ne-ai trecut pe listuta..

Sper sa apuc sa scriu povestea nasterii la un moment dat, in mare totul a decurs super ok, operatia in sine a durat si mai putin decat la Sofia. Cand am intrat in sala de operatii m-a luat asa o stare de panica de imi venea sa fac stanga-mprejur si sa o iau la picior.., a mai fost si un picut problema cu anestezia ca nu gasea locul potrivit si cateva secunde am intrat iar in panica dar pana la urma totul a fost mai mult decat ok. Doctorul era pus pe glume si asta m-a relaxat dar cel mai bine m-am simtit dupa ce au scos-o din burtica pe Sabina..m-a cuprins asa o liniste si o senzatie ca totul e ok si m-am relaxat. Nu va spun ca dat fiind ca sotul meu a stat afara cu Sofia una dintre asistente s-a oferit sa ne faca poze in timpul operatiei.. si ne-a facut niste poze foarte.... stiintifice, a prins printre altele exact momentul cand o scoteau din burtica.. mai ceva ca la discovery channel..si apoi se scuza ca nu a facut o poza in timp ce ma anesteziau.. yeah right!!! ca tin sa imi amintesc toata viata ce popou maaare aveam..
Dupa operatie am stat la reanimare vreo doua ore pana am inceput sa pot misca picioarele si apoi m-au adus in camera. Deja seara m-am ridicat din pat si am inceput sa merg, mai greut dar usor-usor prind iar gustul..Iar de azi dimineata m-au deconectat si de la toate aparatele si perfuziile cu care ma impodobisera si sunt libera.. Uitasem ce ciudata e senzatia ca nu mai am burtica...parca lipseste ceva.. trebuie sa ma obisnuiesc.
Sabinutza e in continuare cumintica, doarme si papa, face scandal numai daca nu primeste papa repejor. Sofia e o surioara mai mare tare iubitoare, tot timpul vrea sa o pupe pe baby sis si ar sta numai langa ea. Sper sa fie la fel de incantata si dupa ce mergem acasa.

Cami mami de Sofia - 8 mai 2006 & Sabina - 1 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Ca de obicei printesa mea tot la 6 se trezeste. Eu asa as mai dormi si ea nimic.
Asa ca na ce sa fac bantui pe net si pe strada e asa liniste si pace ca doar e weekend toti dorm da nu noi.
Flo e la munca si azi ne intalnim sa mergem in oras sa vedem canapelele, astia zic ca azi o sa fie 19 grade iar si mult soare speram sa fie asa ca momentan e cam intunecat si cam rece afara, cica toata sapt o sa fie 19-20 chiar 21 de grade miercurea urm. Oare sa vina si la noi zile mai calde??? Hmm mai bine nu ma bucur prea mult ca rapid vine ploaia la loc.
Azi dim nu stiu cine m-a pus sa ma cantaresc, adik stiu de ce pt ca am simtit ca si cum as fi explodat asa deodata, adik deja pe coapse si pe fund si brate parca am pus asa rapid inca cateva kg, am ajuns deja la 78 deci ca si sarcina trecuta bat sigur inspre 80 si. Da na cum am slabit odata oi slabi si a doua oara, nu?
Cum a zis si Cami astept sa vina momentul ala de liniste dupa ce am nascut cand stiu ca bebe e ok si ca suntem all clear.
Cami ma bucur sa aud asa vesti bune. Pupici multi la printesele tale si tie refacere rapida.
Claudia ms. Noi ne-am gandit ca na tot aveam nevoie de canapele noi si atunci mai bine luam din astea extensibile ca sa avem si unde caza lumea cand vine la noi, deci avem 2 in 1 si mai ales ca is la oferta si le putem lua in rate.
Claudia ati gasit bicicleta? Aici nu am vazut asa fara pedale, bine adik nici nu am cautat, da nu am vazut pana acuma.
Si eu as vrea ceva pantaloni de gravida mai subtirei ca am blugi da aia tot imi aluneca din cauza burticii si nu am decat pantalonii aia gri de trening cu doua dungi care ma incap bine si in care ma simt bine si lejer, da nu pot sta doua luni numai in pantaloni de trening. Tricouri am vreo trei momentan imi ajung ca nu e extrem de cald.
Oana distractie placuta azi la petrecere.
Dany, Ada, Ana, Iulia, Sanziana, Crengu, Diana, Mariana, Vela, Flori, Acina, Madina, Mess, Miky, Ank, Marguta pupici si mai scrieti mai des, ca e tare frumos cand intru si e subiectul pe prima pagina si am ce citi.
Mai trec mai incolo sa vad cine ce mai zice.
Onyx iubita

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Cami, ai fost curajoasa si uite ca ai trecut peste repejor.....tare frumoase sunt fetitele tale, sper sa te refaci cat mai repede si sa ai timp sa ne pove mai in amanuntit, oricum apreciez faptul ca iti faci timp si pt noi, sa nu ne lasi asa in suspans.

Ada 27+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Acum sa recuperez...... noi ne-am distrat cu 1 mai, apoi s-a imbolnavit Alvin si ieri nu am avut chef sa scriu dar acum e mai bine asa ca am citit din urma si incerc sa raspund la fiecare.

Mada distractie placuta azi, sper sa gasiti canapelele care va plac...pana la urma noi am decis ca facem dormitor din camera asa ca si noi vom merge weekendul viitor in cautare de dormitor, abia astept. Oare de ce e asa de bine la cumparaturi?

Sanziana, cum esti, mai aveti musafiri?

Iulia, ce noroc ati avut cu masina, sa o folositi sanatosi....asteptarea e groaznica stiu si eu....eu am asteptat 3 luni dupa ea si mi-a venit masina exact la fix pana la urma(cu 3 zile inainte sa ma marit).Si eu am abtinut discount atunci dar nu asa mult ca voi, bravo!
Si in legatura cu sexul copilului.......da ar fi bine sa fie fetita dar la fel de mult o sa ma bucur si pt baietel, ma apuca nostalgia doar cand vad hainite frumoase pt fetite, pt baieti nu gasesti atatea sortimente.

Oana, distractie placuta la nunta, e tare frumusica rochita, dealtfel si tu esti foarte frumoasa.

marguta, bine ai venit in grupul nostru, iti doresc sarcina usoara, sper sa iti placa cu noi.....o sa te treaca Oana pe listuta numai sa ai rabdare ca acum e in toiul pregatirilor de nunta, dar nu uita ea de tine.

Ada 27+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

Iata-ma si pe mine. Toata ziua am umblat. Ne-am intalnit cu niste prieteni si am mers sa vizitam o cetate si un muzeu in aer liber. A fost o zi superba si ca vreme dar si din punct de vedere al continutului. O sa revin maine cu poze si povesti. Stefan a fost un ingeras iar bebe din burtica nu m-a suparat deloc; inca sunt mobila si rezist la plimbari de o zi intreaga; nu stiu cat va mai dura dar vreau sa profit si sa ma mai plimb cat mai pot pana vom naste.

Marguta, merci de sugestie si de compasiune! Din fericire, Stefan nu sufera deoarece aceasta otita seroasa e complet asimptomatica, nu-l doare nimic doar ca nu percepe anumite frecvente de sunet. Cu vitaminele mi-ai dat o sugestie buna, o sa le cumpar peste doua sapt. cand merg in Romania ca nu stiu daca le gasesc aici si oricum astia iti pun un milion de intrebari cand cumperi ceva pt. copii si de cele mai multe ori te bat la cap cur ecomandarea medicului pana cand te lasi pagubas sa mai cumperi ceva.
Mada, n-am luat inca bicicleta fara pedale, am gasit cu duiumul pe ebay dar vrem sa incercam si maine in targul second hand caci astfel de biciclete de obicei sunt folosite foarte putin si am zis ca parca as prefera o bicicleta de o marca buna, testata dpdv al sigurantei si functionalitatii chiar second hand decat una noua si de firma proasta dar... vedem, prospectam piata sa nu zicem ca n-am incercat. IN engleza se cheama aceste biciclete "runbike" si cred ca gasesti pe ebay.uk. Aici sunt foarte iubite si multi cunoscatori recomanda folosirea acestor biciclete in prealabil achizitionarii unei biciclete normale. Pentru cine isi permite evident. Cine nu poa' sa cumpere mai multe dispozitive pe doua roti... nu cumpara, evident. Si mai sunt inca multi adepti ai metodelor clasice de deplasare pe doua roti.
Cami, ma bucur ca totul e ok la voi. Felicitari pentru vitejia care transpare prin cuvintele tale! Refacere usoara si s-auzim de bine!

Acu' va zic noapte buna si va pup pe toate!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
23+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna mamici si gravidute din nou! N-am mai intrat demult la subiect...Am nascut in 21 aprilie o fetita, Daria, suntem bine, doar ca eu sufar de lipsa acuta de somn, cand adoarme unul se trezeste celalalt si uite asa apuc sa dorm intre 4 si 5 ore din 24, si nici alea nu sunt legate, ci in reprize de cate 2,3 ore . Ce sa zic, ii grea mamiceala cu 2 pui mici, cand urla, se intampla sa urle amandoi odata si nu stiu la care sa fug mai intai. Dar e si frumos, ma topesc de dragul lor cand vad cum o pupa Vladic pe Daria sau o mangaie pe cap, asta fara ca sa-i spun eu s-o faca. Le fac baita impreuna la amandoi, ca se baga Vladic in baie cand o vede pe asta mica acolo si o spala si el pe burtica si fata . Abia astept sa mai creasca Daria mai marisoara sa inceapa sa interactioneze ei doi si sa dorm eu . Va pup si sarcini usoare in continuare va doresc.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,ma bucur ca sunteti bine.Ne arati si noua pozele stiintifice?
Ada,si la voi mare noroc chiar inainte de nunta.Si mie imi plac hainutele pentru fetite,ai de unde alege,dar cred ca si cheltuielile sunt mai mari,accesorii,alea alea
Mada,o sa dai jos kg in plus dupa ce vei naste,chiar nu mai conteaza,important e sa fiti bine
Claudia,de acord cu tine.Profita cat poti si plimbati-va cat mai mult
Cristina si noipe toti si sper sa reusesti sa te odihnesti din ce in ce mai mult.
OnyxIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

sa ne pui pozicile stiintifice mah ca suntem curioase cum se desfasoara lucrarea.....
noi ieri am implinit 2 lunici ,avem 5200kg in conditiile in care sta doar 5 min la san ,nu stiu din ce ia in greutate ,dar sa o tipa Dzeu asa ,eu de somn nu ma vait ca dovada ca sunt pe net l aora asta ,eu chiar ma odihnesc noaptea ,ale mele dorm la greu eu cu mancarea am probleme cu ele ,asta e sanatoase sa fie......
a si inca ceva zi vom merge l avaccin sau chemam pediatra acasa ca ne-a zis sa alegem ,pacem infanrix hexa,speram sa fie ok ,ca la prima fetita am facut schema lor si a avut reactie urata l acel de 2 luni mai ales,iar acum am decis sa le cumparam.
revin maine adica azi da va spun ce si cum.

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://community.webshots.com/user/oprescuflore

Mergi la inceput