Mamici ce asteapta al doilea copil (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata fetele!

Iata-ma si pe mine. Imi cer scuze ca nu am pus poze ieri asa cum am promis! N-am mai avut ieri timp.
Cristina Goji, ce fain ca nu e diferenta foarte mare de varsta intre cei doi. Cu siguranta ca e greu uneori cu doi copii micuti dar... mai tarziu va fi si mai frumos decat acum.
Oprescuflore, ma bucur ca ia in greutate mititica. Vezi ca nu e important cat sta la san ci cat suge si cum creste. Bucura-te ca doarme. Despre vaccinuri, si eu am cumparat la Stefan infanrix si nu mi-a facut reactie la nici unul cu exceptia celui de la 1 an parca; nu mai tin minte exact la care dar stiu ca avea in jur de un an si mi-a facut febra dupa-amiaza zilei in care facuse vaccinul dar a trecut repede cu o doza de antitermic dar in rest... la nici o doza de vaccin nu am avut probleme.

Eu ieri nu am mai reusit sa intru ca dimineata am fost la un targ second hand cu jucarii pentru copii, apoi la biserica, apoi am mancat in oras apoi ne-am oprit direct in parc si cand am ajuns acasa eram rupti de oboseala si in plus am cautat pe net oferte pentru un scurt concediu in iunie, undeva la mare ca apoi o sa fiu mult prea mare si prea greoaie sa mai plec departe de casa. De la targul de jucarii nu am cumparat mai nimic, doar o galeata de lego. Plecasem sa ne uitam de o bicicleta fara pedale dar nu mi-a placut nimic. In rest... Stefan are deja o multime de jucarii si in plus era o nebunie in targ, era aglomeratie si soare si am plecat repede ca nu-mi place inghesuiala. La biserica am vorbim cu preotul despre botezul lui bebe si nu prea sunt vesela ca o sa-l botezam mai tarziu caci preotul are concediu in august si sept. deci abia prin octombrie pe la jumatate cred ca o sa se poata. Problema e ca soacra-mea a zis ca vine s ma ajute putin cu bebe si sta pana dupa dupa botez asa ca... cu cat mai tarziu botezul cu ata mai mult voi locui impreuna cu soacra-mea, chestie care nu prea ma incanta. E o femeie super dar... prea mult trai laolalta nu-mi surade. Dar... mai vedem. Am dat drumul acum la poze sa se incarce pe net. O sa revin cu linkul acusica.

Pupici pana una alta!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
23+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetele, fac si eu prezenta...........am vrut sa scriu azi noapte si nu a mers forumul, nici dimineata nu a mers abia acum am reusit sa intru.

Claudia, vad ca si la voi aceasi problema cu concediul.......in mare si noi am renuntat la el......tot cautam locatia potrivita sa nu fie nici departe si numai nu reusim, pana la urma poate mergem peste 2 saptamani intr-o statiune renumita din Ungaria, unde au aquapark si un strand urias cu apa termala, dar nici asta nu e sigur, sa vedem cum reusim sa reprogramam concediul sotului la servici.
Imi pare rau ca nu iti iese cu botezul....sincer te inteleg...si eu am o soacra super nu am ce comenta nimic la ea, dar vorba ta mai bine mai rar sa nu ne gasim ce comenta. Asteptam pozele.

Mada, chiar nu te necaji......o sa dai jos kilogramele dupa ce nasti......cel putin eu asa sper ca si eu sunt pe acolo ca si tine numai ca sunt cu sarcina in urma ta cu cateva saptamani.

Iulia, nush ce sa zic in legatura cu costurile.....la fetite am gasit de multe ori lucrusoare frumoase si foarte ieftine dar la baieti nu prea, adica daca am vrut ceva deosebit pt Alvin a trebuit sa dau destul de mult pe ele.

CristinaGoji, ce bine ca ne-ai scris.......la un mom dat toata lumea intreba de tine si nu stia nimeni nimic. Ma bucur ca ai trecut cu bine peste nastere si ai doi copilasi minunati care deja se iubesc asa mult. Din cate am inteles esti cam obosita dar vad ca si foarte fericita si asta e important.
Inca odata felicitari pt Daria si pt Vladic....poate ne pui cateva fotografii sa ne delectam si noi.

oprescuflore, ce fete cuminti ai, ce bine ca te lasa sa dormi.......sper sa treceti cu bine peste vaccinul de azi, astepam vesti.

Oana, cum a fost la nunta?

Ada 27+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Hello
Sunt in concediu

Va poftesc la capitol nou sa va povestesc putin de nunta

Oana 34+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput