Colectia de toamna-iarna 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by lavi02
Curatenia in lista si eu sunt din principiu pentru curatenie, simplificare si cantitate mica de obiecte de orice fel. Trebuie sa ne hotaram daca le mai pastram in listuta pe fetele care ne-au frecventat mult intr-o perioada si acum deloc, de exemplu Mirela Anca, Lordra, Lavi, samd. Mie nu mi se pare o jignire sa le scoatem, daca redevin active le trecem iarasi.

total de acord! Cine n-a scris in ultimul an il putem considera inactiv (cel putin acum) si-l putem scoate din lista.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cica la Nati: "sunt 'mechelie mica si mananc carne"

(Scosese Virgil o bucata de sunca de porc si o lasase pe masa de unde a agatat-o Nati dintr-un foc si s-a apucat sa muste din ea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

nu vreau sa ratez ocazia sa urez un "La multi ani" din suflet Gandacicii-mezine, Stefania! Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa te bucuri mereu de familia ta!
Ce repede a trecut un an...

eu nu prea am timp sa scriu, copiii mei dorm pe rand, daca nu e unul, e altul care vrea ceva, nu stiucand oi mai intra cu vreme si rabdare, macar sa citesc tot!

ALINUSH, welcome back! . Eu, una, ti-am simtit lipsa!

CORALIA, ce ma bucur ca reusesti sa mai intri pe forum!

Galerie din toti muschii pentru ROXI si DORDIA!!

si multe ganduri bune pentru INUTZA

mai am atatea de comentat.. dar ma cheama datoria...uf!

va pup

Mergi la inceput

inca ceva, despre Sergiu:
se pare ca a fost mutat, totusi, la Budimex, i s-a mai dat o sansa inainte de e fi trimis la Sibiu. Parca crezand in sansa asta, a avut o evolutie nesperat de pozitiva, in sensul in care, de exemplu, reuseste sa planga normal, de unde pana acum scotea doar sunete nearticulate si gemete. Personalul medical se poarta mult mai bine cu el decat dincolo, se ingrijesc de ranile de pe spate si il misca destul de des. Mai multe nu mai stiu. Daca tot e in Bucuresti, insa, ar fi bine ca banii stansi pentru el sa ajunga la bunica lui, mai ales daca va avea nevoie sa-i cumpere cate ceva pe masura ce va incepe sa manance, zic eu. Anda nu a luat legatura cu mine, poate reuseste mai repede una dintre voi sa ridice banii de la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

In primul rand , ma bucur enorm sa "aud" vesti mai bune despre Sergiu! Dumnezeu e mare si poate face o minune in ajun de Paste!
(Tania, sincer cand am vazut postarea ta, dupa asa o absent mi se facuse inima cat un purice!)

Dordia, nastere usoara!

Roxi, tinem pumnii! Stai cumintica si nu mai trebalui prea mult!

Leea, iti tinem pumnii si tie!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara!
n-am intrat de saptamani pe forum din motive serioase, respectiv niste probleme. multe probleme. motiv pentru care nu am putut sa-mi mai desfasor activitatile umanitare asa cum le-am derulat in prima parte a perioadei.
nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu sunt probleme de povestit pe forum. si-mi ia si mult timp.
imi cer scuze fetelor carora nu le-am mai raspuns pe messenger de cateva saptamani. am raspuns in schimb la tel, am vb cu madau si lavi.

vineri ma internez pentru o operatie de deviatie de sept, cauterizare de cornete si rinoplastie daca tot imi distruge nasul de tot. maine seara vine tatal lui nichita sa incarce sacii adunati pana acum. eu am mai adunat haine si jucarele de la colegii de serviciu, ei mi-au bagat in portbagaj, a fost mura in gura.
in primul rand vreau sa-mi spuneti ce facem cu banii stransi.
in al doilea rand maine dupa 17:30 am cateva ore libere pana seara si pot sa mai vin la cineva sa mai iau ceva.
pachetele neridicate propun sa fie redirectionate dupa sarbatori unui camin de copii sau ceva de genul asta. dupa operatie trebuie sa zac in casa 2 saptamani, apoi imi pot relua absolut toate activitatile. inca o data imi cer scuze pentru intreruperea activitatii, dar am avut motive serioase. madau si chiar felicia stiu ca am intrerupt si alte proiecte in care ma bagasem. asta e, viata nu ne-o facem mereu cum vrem.
citesc pe pagina asta ca tania zice ca n-am contactat-o referitor la bani. tania, dar tu m-ai contactat pe mine sa-mi mai spui ceva de baiat? sau ce ati hotarat sa facem cu banii? daca ati hotarat..ca io n-am mai stiut nimic de ceva timp, repet nu am deschis forumul. in fine...
daca mai are cineva pachet gata, pot veni maine dupa-amiaza sa-l ridic sau sa le ridic. copiii care au donat vor primi dipome. daca cineva are masina si poate veni maine la mine sa-mi aduca ce are, as fi recunosctoare.
o sa intru maine pe forum, de la serv, sa vad ce-mi spuneti.
unde vreti sa se duca banii? ce ati hotarat?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

ANDA bine ai revenit. Nu inteleg de ce ai sarit asa, eu doar am raspuns unei postari de-a lui Lavi, in care citisem ca urmeaza sa ma contactezi. Asa intelesese ea din convorbirea voastra telefonica. Eu acum am citit din urma si am vazut ca postase acum vreo 2 zile, parca si ma simteam datoare sa-i raspund, atata tot.

Nu vreau sa presez pe nimeni, toata lumea face voluntar aici, ceea ce face, vorbesc de actiunile noastre.

Imi pare rau ca ai probleme, sper sa treci peste ele curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda, sper sa ti se rezolve toate.

La Multi Ani Stefaniei! Nici nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul!

Dordia si Roxi! Ati nascuta-ra? Adica Dordia, ca Roxi inteleg ca mai are citeva zile.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello!

Lavi- stiu de Softpedia si ditai forumul de acolo, dar as fi vrut ca si aici, pe DC, sa incropesc un subiect mare despre impresiile din Austria. PEntru ca mie pe Softpedia nu-mi place ca-s foarte mult oameni care se cearta si fac caterinca ieftina. Pe cand aici mi s epare alta atmosfera.

Anda77- ce zici sa ne vizitezi pe noi in seara asta? Adica sa vii in Parcul Circului. Ai putea lua de la noi pachetele mele, ale Mitzei si ale Alexandrinei. Ca s anu mai zic ca-l vedem si pe poet si ca se socializeaza bufnitele noastre.

Bic- asa fugara intrare?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello si buna dimineata.
Cum va mai merge? Noi nu suntem chiar ok, Titi s-a trezit de dimineata ca il doare piciorul si refuza sa calce in el. ma gandesc ca i-o fi amortit in somn... de umflat nu e umflat si aseara nu avea nimic. O sa astept sa vad ce mai zice bona pana pe la pranz dac ae tot asa ma duc la Emilia Irza sa il vada un ortoped.
Ma duc la munca de jos, revin dupa ce imi termin rondul de dimineata.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput