Colectia de toamna-iarna 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 18
melku spune:
ma luati si pe mine in calcul azi cu parcul circului? macar pe ale Cameliei pachete sa le dau, ca le am la serviciu de cand le-am luat de la ea.
Anda, te-am sunat pe mobil de multe ori. de pe mobilul meu.
sanatate multa!
Varsta
anda77 spune:
neata
nu sunt cu copilul azi, pot sa fac macar 2 locatii sa zic asa. ma tine circulatia de la orele alea, ca altfel as fi putut si 3-4 locatii.
noki, intre ce ore sunt disponibile pachetele voastre?
as merge pana in berceni mai intai, poate reusesc la joy si miri. sunteti p-aici?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
vin pe la 19 in parcul circului pt noki, mihaelutza, alexandrina, camelia si melku?
si inainte de parcul circului, berceni? miri, joy, sunteti?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Anda, daca reusesti si Berceniul, io zic ca e bine chiar si pana la un 19.30 la noi, in Parcul Circului.
Mitza, aduci tu pachetul tau cand vii cu Tzitzi, il lasam in masina mea, mergem in parc si cand vine tanti Anda, mergem la masina si le luam pe toate de acolo. Ce zici? Sau e tare greu bagajul tau? Tu decizi.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Noki sunt cam mari ale mele dar le bag cumva in masina mea si vin cu masina pana la parc. Stai sa vad cand ajung acasa cum fac sa le scot din casa fara sa le vada Titi ca sigur iese scandal si ma hotararasc eu cumva.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Atunci facem invers: iei masina, treci pe la mine, luam si bagajele mele si mergem depaaaarte, adica in parc cu tontii.Lasi masina in fata la Circ, nu?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Pai las masina unde vine Anda, fie la Circ fie pe Bulevard. problema mea e de spatiu ca in portbagaj la mine nu incap prea multe ca stii ca am statie in portbagaj, da ne inghesuim cumva. Vedem noi cum facem. Sa zica Anda unde parcheaza ea si mergem acolo.
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
pai din stefan cel mare intru pe aleaa cu cupola circului:) si merg pana in capat. si caut p-acolo ceva loc. altundeva nu stiu sa vin, nu ma puneti ca ma ratacesc:)
mami de poet(09.12.2005)
Mihaelutat spune:
Ok o sa trag si eu masina tot la Cupola si ne reperam prin zona.
Mihaela
album dn Titi
corap spune:
repede, info despre noi:
copiii sunt mai bine, andrei e chiar spectaculos de bine, dupa cum s-a "esprimat" pediatra, lui i-a scos medicatia, a ramas doar cu aerosoli, anais mai are ab si alte substante + ea nu sta la aerosoli neam. in plus nu gasesc substanta pt aerosoli pe nicaieri si mai aveau de facut in seara asta si maine.
oricum, in we trecut am fost la salina si tare bine le-a facut, fi-miu cel putin a expectorat secretii din plamani de-au venit aia cu mopu' sa stearga. si we asta tot la salina ne facem veacu'
in schimb eu am iar otita, , de fapt o am de vo saptamana, da' am neglijat-o ca am avut pb cu copiii, azi am fost la dr ca nu mai puteam dormi noaptea de durere... concluzia - si eu ab, pansamente, frectii, o data pe zi la doctor la control, s-a crucita aia de ce-a vazut...
va pup, ca mi s-a trezit mandra.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri