Colectia de toamna-iarna 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

mihaelutza, iti impartasesc paterile vis-a-vis de servici. cu siguranta nu ai sa-ti gasesti idealul de job in domeniul privat, pe "plantatia" cuiva.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ioana .
Eu nu am o problema majora cu muncitul dar facut cu cap. Adica sa ma explic; nu pot fizic vorbind sa rezist la birou mai mult de 10 ore maxim; psihic nu mai reactionez normal, adica gandesc precum merge melcul dupa tot vreo 10 ore; dupa vreo 6 luni de muncit dupa un rgram dfe roboti, adica vreo 10-12 ore pe zi si vreo 14 zile din astea 6 luni cam 18-20 de ore, am avut concediu o luna sa imi revin. Atunci nu aveam copil, deci acum nu pot spera la concediu. in perioada respectiva era sa se aleaga praful de familia mea, adica sot, ca nu eram pe acasa si daca eram nu se punea pentru ca fie ca dormeam fie eram complet tampita de munca si nu reactionam. la mine a fost mai ok dar cativa din echipa ajunsesera pe la tribunal pentru divort, ca na, pentru putina actiune se cuplau la munca, sa se poate si intalni si consoartele/consortii i-au bunghit. La mine nu a fost cazul pentru ca eu nu mai aveam energie si nici minte pentru un flirt mai civilizat. Eu nu tin la oboseala, asta a fost norocul sotului......
Ei, asta eu nu mai pot face acum; varsta nu imi permite, nu mai sunt la inceput si nu mai simt nevoia sa demonstrez nimic. Singura ratiunea pentru care as schimba locul de munca raman finantele, insa nu sunt deloc disperata si nici asa de prost platita nu sunt acum incat sa ajung sa mor de inanitie si oboseala si cu sangele picurand din nas pe un raport senzational.....Scuzati descrierea plastica dar sincer cam asa ma vad. SO, bref, ramana unde sunt, nu e minunea minunata dar nici cazanul cu smoala nu e si om mai vedea...pana una alta e bine si aici. pe mine cred ca m-a lovit comoditatea dar imi e asa de bine psihic acum ca nu ma apuc sa scormonesc in rahat ca poate me murdaresc.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Fetelor voi le-ati facut puilor analizele medicale pe baza taloanelor venite prin posta?
Pentru Andreea mi-a sosit talonul anul trecut prin octombrie..si am tot amanat si pana la urma i le-am facut abia sapt asta...
Cat despre servici...ce scria Mihaelutat cam asa e...un servici mai bine platit presupune destule ore pe "plantatie"...dar nici varianta propriei afaceri nu este mai avantajoasa din punct de vedere al timpului...,am destule cunostiinte pe cont propriu care nici macar week-end-urile nu prea le sunt libere.....
Azi am avut o zi super la servici..cred ca de 2 ani de cand sunt aici n-am fost asa libera......
Pupici

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noi nu am facut nici o analiza. Pediatra a zis ca atata timp cat nu da semne de boala nu are rost sa il chinuim. M-am bucurat ca fi-miu oricum e speriat de halate albe, de la doctor, asistente, femei de serviciu si chiar unchi-miu imbracat in halat alb ca umbla la niste stupi, asa ca nu am dat zor la asa ceva.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana77, faina titulatura ti-ai tras. Cat despre planurile cu bb3, asta la mine e deja de domeniul SF-ului.

Coralia- nici noi nu ne-am gaurit manuta.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Gandacel, LA MULTI ANI pentru Stefania ! Sa fie sanatoasa, voioasa si sa aiba parte de tot binele din lume!

Leea, sanatate multa iti doresc!

Dordia, nastere usoara!

Hai ca dau send si revin mai pe seara!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Leea si eu am avut asa simptome dupace am scos tiroida, imi ramaneau miinile inclestate...brrr. si era lipsa de calciu.so, ia un calciu lactic de 1000 si vezi dc iti e mai bine dupa 2 zile.mai esi varianta futurista-sa-ti faci analize, sa mergi la dr sa vezi ce ai.

Gandacel sa-ti traiasca buburuza!

Dordia si Roxi , nastere fara probleme si refacere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Leea sanatate multa si bafta la doctor! Se poate sa fie de la problemele de la coloana vertebrala.

corap ce-ti mai fac copilasii??? Sunt mai bine?

Ina chiar ca esti viteaza cu epilatul la ditai burtica! Speram sa nu pati vreo contractie!

Curatenia in lista si eu sunt din principiu pentru curatenie, simplificare si cantitate mica de obiecte de orice fel. Trebuie sa ne hotaram daca le mai pastram in listuta pe fetele care ne-au frecventat mult intr-o perioada si acum deloc, de exemplu Mirela Anca, Lordra, Lavi, samd. Mie nu mi se pare o jignire sa le scoatem, daca redevin active le trecem iarasi.

Noki am avut si anul trecut in Spania niste bulibaseli de-astea de la acelasi card, dar macar s-au manifestat mai repede, nu dupa o luna.

Urmatoarea graviduta ... hehe! mai sunt destule mamici cu un singur copil deocamdata pe aici.... eu numai daca uit vreo pilula... daca mai fac un copil in 2010 il fac, dar inca nu-s hotarata. [:-)]

Mihaelutat ai fost tare cu ce i-au spus HR-itei sau ce-o fi fost. Iti dai seama ca nu i-a picat bine direct si personal ca i-au zguduit propriile convingeri. Unora li se pare ca daca au ajuns intr-o multinationala l-au prins pe Dzeu de un picior, ar fi cazul sa fie in culmea fericirii si recunostintei si sa-si dedice zilele si noptile companiei.
Eu la fel ca tine gandesc, la ce-mi folosesc gramezi de bani daca nu mai am timpul, sanatatea si dispozitia sa-i folosesc?
Ce inseamna sa treaca vara fara sa fac o salata de vinete, sa nu pot cumpara tot la 2 zile cate un kil de capsuni in sezon (ca-i piata inchisa cand ies de la munca) samd? Unde sunt bucuriile simple ale vietii?
Asa ca prin programul meu de 6 ore cu salariu in consecinta imi cumpar TIMP. Pt mine si familia mea. Si sper sa mi-l pot prelungi cat mai mult.

Sincera sa fiu, in ultima ora din cele 6 nici nu mai sunt 100% eu, ieri aveam niste bug-uri in program si ma simteam ca in jungla, simteam ca ma inec in ele. Eram obosita. Azi de dimineata in 2 timpi si 3 miscari le rezolvasem. Adevarul e ca eu chiar muncesc alea 6 ore, daca mananc ceva, o fac in fata calculatorului, nu intru pe net decat din nevoi profesionale, nu mess, mailuri personale, nimic. Cu toate astea dupa 6 ore continue tinute la facultate ma simteam stoarsa iar acum nu. Nu ma mai pot concentra la fel, dar nici pe departe nu e la fel de obositor ca invatamantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Dordia ,nastere usoara si bb sanatos!
Roxi ,mult curaj si tie ,nastere usoara ,bebe sanatos si cuminte !!
Gandacel ,sa-ti traiasca micutza !
Ina ,sa inteleg ca e baietel???Parca asa am inteles ,s-ar putea cam tirziu ,..asta din cauza ca intru mai rar !Sa fie sanatos!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nici eu nu le-am facut fetitelor analizele lui Nicolaescu.

Noki Despre Austria iti recomand topicul de pe softpedia, uita-te la ce s-a postat asta vara. Recomandari de pensiuni, statiuni, tot ce vrei.
Eu acum citesc de zor topicul cu Barcelona
Tot Noki: ma amuz citind acest post
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&showtopic=133030&view=findpost&p=3051118
- amintiri din cripta cu copil de 4 ani in Barcelona

Mergi la inceput