FIV 173

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandyG spune:

mai fete,nu-mi raspunde nimeni?sau nu e nimeni ptr fiv iunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

quote:
Originally posted by sandyG

mai fete,nu-mi raspunde nimeni?sau nu e nimeni ptr fiv iunie?

Sandy,
nu dispera .....de-acum. Cred ca sunt fete pt fiv in iunie, ai rabdare ca-ti raspund.
Tu unde faci fiv?
Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Ladyxe multumesc pentru incurajari, ma simt mult mai bine acum.
Fetelor noi nu avem decat o singura solutie si anume: FACA-SE VOIA DOMNULUI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Evy28noi doua suntem cam in aceeasi situatie, eu sunt sanatoasa si sotul meu nare fff putiniviabili si mobili.
In cazul nostru nici nu se poate face fiv avand in vedere nr redus si se trece direct la ICSI.
E voi avea punctia vineri si sper ca prestatia sotului va fi la inaltime sa poata alege doctorul cativade calitate
Iti urez multa bafta si sa reusesti din prima.
Pana la urma "Faca-se voia Domnului!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Buna seara dragele mele..revin si eu dupa doua saptamini...vestile nu sint bune,pt ca puiutii nu au rezistat...dar vestea buna este ca voi incepe din nou o noua incercare...nu sint suparata...nici trista...ii multumesc bunului Dumnezeu pentru clipele acelea marete pe care le-am simtit dupa et...pt faptul ca am avut doua vieti in burtica,chiar si pentru un timp atit de scurt...Ii multumesc pt.tot si pentru faptul ca imi da din nou posibilitatea sa mai incerc,ca-mi da rabdare si mult mai multa dragoste si apreciere pentru ce este in jurul meu...sa nu fiti triste ca n-am reusit...sa fiti bucuroase ca si mine ca am incercat si ca am sansa sa mai incercsi ca am sa reusesc
...n-am citit nimic din urma,dar am sa citesc si ma grabesc sa felicit proaspetele viitoare mamici..pt ca sigur trebuie sa fie burtici noi si frumoase printre noi...dar,ma grabesc si sa string in brate,fetele care au trecut prin ce am trecut si eu si vreau sa le dau curaj si speranta ca vom avea si noi in curind burticute rotunjoare ca niste pepenele si ca vom avea mindreti de copilasi...eu va multumesc ca ati fost linga mine cu gindul si cu sufletul...sa auzim numai de bine....Va doresc o noapte minunata,Zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Moniland, Doris71, SandyG va multumesc. Va fi bine de data asta, simt.
Kora iti multumesc pt ca m-ai trecut pe lista atat de repede, parca sunt si mai optimista acum.

Bun venit fetelor noi!

Bafta multa tuturor surioarelor in focuri!
Eu maine ma duc la eco. Am sa aflu situatia endometrului si ziua exacta a ET.
Va tin la curent

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ioanatugs, digeka, sandyG, LucaLuca ptr. sustinere.

Luck eu am FSH 8,80 deci nici chiar asa de mare si totusi dr. mi-au zis ca am rezerva ovariana scazuta si raspund doar la stimulari foarte puternice. La primul FIV am inceput cu 225, apoi dupa eco si estradiol am marit 450 si ultimele zile 600. Si totusi am intrerupt totul ptr. ca aveam un singur folicul. La urmatoarele 2 am facut mereu 600 de la inceput pana la sfarsit, am obtinut la unul 3 foliculi si la celalat 4, rezultand de fiecare data un singur embrion. Pana la urmatorul FIV vreau sa fac si anticorpii antimullerieni am inteles ca-i mai sigura analiza ca sa afli rezerva ovariana.

Gabita78 eu incep din nou pe 23 iulie.

KoraPop bafta in continuare si ai incredere in sansa ta. Eu am avut 4 ovule si am facut 600 gonal f ca sa le obtin.

Ioanatugs bafta la punctie.

Zouzou bine te-ai reintors inte noi. Imi pare rau ca n-a fost sa fie dar ma bucur sa te vad optimista si cu mare credinta si speranta in DD. Ai dreptate o veni si randul nostru.

Fetelor azi citeam pe un forum italian de o tipa de 40 de ani cu 10 incercari la activ intre fiv, icsi si transfer cu embrioni congelati, facute in Italia, Elvetia, Belgia si a 10 oara a reusit la Bruxelles, are bhcg in a 15 zi 856. Ce ziceti?

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Feteler, ati citit subiectul: Campanie civica - responsabilizare a autoritatilor din Romania in problema finantarii reproducerii asistate medical initiat de LucaLuca? Daca nu ati facut-o inca va pun aici un link: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117821&whichpage=1

Fara NOI nu se face nimic!

Mergi la inceput