FIV 173
Raspunsuri - Pagina 10
sandyG spune:
quote:
Originally posted by mih.augustaquote:
Originally posted by sandyG
mai fete,nu-mi raspunde nimeni?sau nu e nimeni ptr fiv iunie?
Sandy,
nu dispera .....de-acum. Cred ca sunt fete pt fiv in iunie, ai rabdare ca-ti raspund.
Tu unde faci fiv?
Augusta
Buna dimineata fetelor!ok Augusta ,nu disper,da vroiam sa fim mai active,sa ne scriem mai mult[cu toate ca nu prea putem cred ,din cauza moderari care intarzie cam mult]si poate asa reusim sa alungam putin din stress, care ne cuprinde inainte de fiv.da ,daca vreau prea mult ...ok imi retrag cererea.[tot ce am scris aici,nu am scris suparata,ci trista poate si asta din cauza stresului VOI CARE FACETI FIV ,SI SUNTETI DEPARTE DE TARA STITI DE CE]FIV-ul il voi face aici in Grecia,Augusta.tu?
sandyG spune:
quote:
Originally posted by goggy
Moniland, Doris71, SandyG va multumesc. Va fi bine de data asta, simt.
Kora iti multumesc pt ca m-ai trecut pe lista atat de repede, parca sunt si mai optimista acum.
Bun venit fetelor noi!
Bafta multa tuturor surioarelor in focuri!
Eu maine ma duc la eco. Am sa aflu situatia endometrului si ziua exacta a ET.
Va tin la curent
Goggy ai grija de tine si dupa fiv te rog fa tot posibilul si nu sta in casa,sau nu sta singura.incearca toata perioada asteptari s-o petreci cat mai frumos.psihicul ajuta foarte mult.bafta.
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor, ma numesc Mari si din cand in cand am mai intrat sa va intreb cate ceva daca va mai amintiti, dar de citit v am citit mereu; am 34 de ani, un baietel de 9 ani obtinut tot prin tratament dar in mod natural si am ovare polichistice si ambele trompe proximal opturate; deci recomandarea FIV;acum un an am avut o incercare de FIV in Ungaria dar pana sa incep a trebuit sa opresc totuldin cauza chisturilor foliculare de pe ovare de care inca nu stiam ca se datoreaza oarecum ovarelor polichistice;acum ma pregatesc pt. FIV la MedLife si pe 25 trebuie sa fac diphereline de 3.75;
P.S - Daria este un pseudonim si este numele care mi ar place daca as avea o fetita !
Kora - iti doresc multa bafta,o productie buna si embrionasi lipiciosi! te rog sa ma treci si pe mine la inceputul capitolului !
Claudia - felicitari pt. ca totul a decurs bine pana acum, si Dumnezeu sa ti ajute si in continuare ! tine ne la curent !
pupici tuturor
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
sandyG spune:
quote:
Originally posted by zouzounaki
Buna seara dragele mele..revin si eu dupa doua saptamini...vestile nu sint bune,pt ca puiutii nu au rezistat...dar vestea buna este ca voi incepe din nou o noua incercare...nu sint suparata...nici trista...ii multumesc bunului Dumnezeu pentru clipele acelea marete pe care le-am simtit dupa et...pt faptul ca am avut doua vieti in burtica,chiar si pentru un timp atit de scurt...Ii multumesc pt.tot si pentru faptul ca imi da din nou posibilitatea sa mai incerc,ca-mi da rabdare si mult mai multa dragoste si apreciere pentru ce este in jurul meu...sa nu fiti triste ca n-am reusit...sa fiti bucuroase ca si mine ca am incercat si ca am sansa sa mai incercsi ca am sa reusesc
...n-am citit nimic din urma,dar am sa citesc si ma grabesc sa felicit proaspetele viitoare mamici..pt ca sigur trebuie sa fie burtici noi si frumoase printre noi...dar,ma grabesc si sa string in brate,fetele care au trecut prin ce am trecut si eu si vreau sa le dau curaj si speranta ca vom avea si noi in curind burticute rotunjoare ca niste pepenele si ca vom avea mindreti de copilasi...eu va multumesc ca ati fost linga mine cu gindul si cu sufletul...sa auzim numai de bine....Va doresc o noapte minunata,Zouzou
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">iconita
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
zouzou imi pare foarte rau pentru esec,nici nu mai stiu ce sa-ti spun.Te asteptam in fiecare zi sa intri,sa ne da-i o veste buna.....da acum ce sa facem......ok capul sus si mergem inainte,ca doar suntem romance ambitioase ,care cand isi pun in minte ceva, sunt sigura ca vom reusi.poate ne vom intalni [eu vreau],sa vedem ce analize ai tu ce am eu si poate gasim raspunsul atator esecuri.si eu am o inseminare ,2 fiv nereusite si 4 pierd de sarc.astept sa-mi scrii.
cristal1995 spune:
Zouzou: pupici la fata optimista. Ai dreptate, odata si odata vom reusi si noi.
Cocolyso: nici eu nu stiu prea multe despre MNL, ce stiu este ca, intr-adevar, Ron El vine doar cateva zile pe luna si trebuie sa ai organismul foarte bine reglat ca sa te coordonezi cu venirea lui. Asta este unul din motivele pentru care eu nu am luat in considerare aceasta varianta (nu am nici CM regulat si la stimulare ba am avut nevoie de 10 zile, ba de 12, ba chiar de 14
). Pe doctora Anca Gherasie am cunoscut-o la ultimul meu FIV (eu ultimul l-am facut in Israel), am avut nevoie sa ma monitorizeze cineva, pentru ca am plecat in Israel abia in ziua 9 de stimulare, si am fost la dansa la echo. Mie mi-a placut foarte mult, mi s-a parut foarte calma si rabdatoare, dar nu stiu cum se poarta cu cele care fac fiv acolo...
Claudia: suna foarte bine chestia aia cu incubatorul... Fac si cultura de blastcist la MedLife? Astept sa vad niste rezultate (pozitive) si de la tine si de la ei...
Kora: mai ai putin...
Fetelor, in legatura cu intalneala de vineri, nu cred ca ajung.
Va pupic pe toate!

Aly-"Inca mai sper..."
Cocolyso spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Ieri nu am mai avut timp sa intru pentru ca scriu de la servici.
Multumesc inca o data si faptul ca nu am mai raspuns ieri este pentru nu am mai putut intra si nu pentru ca mi-am luat jucariile si am plecat, asa cum a afirmat LucaLuca.Departe de mine orice gand rau, cuvintele mele erau tristete si amaraciune (pe care majoritatea le-au inteles si in special Kora) si nu ceea ce LucaLuca ai spus tu.
Daca citesti cu atentie ce am scris, daca tot pomenesti de reformulare, ar trebui sa citesti tristete si nu suparare.Fiecare are interpretarea lui insa te rog sa nu te superi, dar e cat sa scri acel mesaj rautacios mai bine nu imi scriai nimic.
Cunosc acest forum de un an si jumatate insa am intrat atunci cand am avut ceva de spus si nu sa bat campii.
Alina, imi pare rau pt ce mi-ai povestit....eu am o experienta neplacuta la Medlife (Luci tu sti....mie dr Predoi mi-a facut 3 histeroscopii, urma a 4, pt ca de fiecare data spunea ca nu a reusit sa scoata complet un fibrom de 1 cm care impiedica implantarea) de aceea m-am mutat la MNL.Dr.Gherasie cu mine s-a purtat impecabil pana acum, mi-a facut histeroscopie operatorie la Euroclinic si mi-a scos fibromul, acum sunt ok, nu mai am nimic, duminica merg la profesor sa vedem ce spune daca fac fiv in mai sau iunie.
Chiar nu stiu ce sa mai zic, sunt momente si momente in care dr se comporat diferit.
Imi doresc sa fiu optimista si sa cred din tot sufletul ca vom reusi toate.
Incerc sa intru si mai tarziu.
Succes si Doamne ajuta fetelor care asteapta rezultate!
http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png
gabita78 spune:
ZUOZUO esti o fata foarte optimista poate ma molipsesti si pe mine caci sunt jos cu moralul si de-abea acum vine partea cea mai grea so anume asteptarea.Aseara la 11 am facut 2 fiole de gonasi si maine voi face punctia.
Cocolyso,fii tare draguta ca Dumnezeu vede suferinta fiecareia si nu ne da mai mult decat putem duce.
Si acum o nelamurire: fetelor doctorul mi-a dat pt maine sa beau diseara 2 plicuri de polasecare este un fel de supliment nutritiv cu magneziu si fier, dar nu inteleg pentru ce? initial am crezut ca sunt pentru spalaturi vaginale si am ramas uimita cand am citit prospectul.
Voi cu ce medicamente v-ati pregatit pt punctie?
Dariela spune:
Oana - Nici un cuplu stabilit in strainatate nu poate adopta un copil din Romania cu exceptia cazului in care sunt bunicii acelui copil. Guvernatii nostri nu au luat deloc in calcul ca sunt numeroase cupluri mixte sau pur si simplu cetateni romani stabiliti in alta tara. Pentru a putea adopta macar unul dintre acestia - in speta cetateanul roman sau cetateanul strain care are rezidenta in Romania trebuie sa locuiasca efectiv in tara cel putin un an, cat dureaza minim o procedura de adoptie.
Claudia prea - Sa speram ca e iubire mare pe acolo!Interesanta treaba cu incubarea ovocitelor pana ajung la clasa corespunzatoare. Eu iti tin pumnii!
gabita78 - Sa speram ca la tine va fi cel norocos! Nu cred ca intr-un folicul pot fi mai multe ovocite. Iar din experienta cred ca mai putin conteaza numarul lor si mai mult calitatea acestora si a gigeilor. Bafta vineri!
alina alexandra - Felicitari pentru
si
. Banuiesc ca sunteti
!
Blanche - Acum am votat si eu! Am intrebat la un moment dat cum se face dar nu mi-a raspuns nimeni si am uitat. 
sandyG - Eu s-ar putea sa fac fiv in iunie-iulie daca reusesc sa fac laparascopia luna aceasta. Inca nu este nimic sigur 
Zouzou, Marrina, Cristal - Ma bucur ca ati reaparut! 

sandyG spune:
Buna,Cocolyso.te inteleg perfect si sunt cam in aceeasi situatie ,ca tine la capitolul moral.da ne revenim noi,nu?Sunt de acord cu ce i-ai rasp. unei fete ,nici eu nu am inteles cum o fata careia ia mers bine totul ,si acum este in al noulea cer ,poate sa scrie un mesaj asa rautacios.da ce sa-i facem ,fiecare are modul ei de gandire. Eu iti doresc sa-ti mearga totul bine de data asta si sa-ti strangi puiutul in brate la anu.
Dariela spune:
Gabita - Mie nu mi s-a dat niciun supliment nutritiv inainte de punctie. Am vazut insa ca in general fetele iau diverse suplimente.

si ca am sa reusesc