FIV 173
Raspunsuri - Pagina 8
Evy28 spune:
Buna fetelor
eu sunt cam speriata . Sunt in ziua 12 si sangerez un pic si nu stiu de ce .
Eu ma pregatesc sa fac FIV la MNL , si iata ca tocmai am citi lucruri foarte urate despre ei ca nici nu imi vine sa ma mai duc .
Sunt la inceput .Abia mi-au dat sa iau anticonceptionale si apoi sa trec la inhibare .Insa nu stiu de ce sangerez . Sa fie oare de la pastile ? Le iau de 12 zile .
Evy28 spune:
Va multumesc mult pentru raspuns , in caz ca stie cineva cam ce ar putea fi .
Va pup fetelor
Blanche25 spune:
Evy nu trebuie sa te ingrijorezi. Fiecare clinica are reusite si nereusite, se spun lucuri frumoase si lucuri mai putin frumoase. Important e ca tot tratamentul sa fie ok si tu sa fii optimista. Multa bafta!
Sangerarea de la anticonceptionale se intampla uneori la inceputul tratamentului, cred ca scrie si in prospect. Nu trebuie sa te ingrijorezi. 
Alina-Alexandra ce veste frumoasa!!!!! Sanatosi sa fiti!
luck spune:
kora
spune-mi te rog tu ai facut la unul din fivuri stimulare numai cu gonal f.Multumesc si multa bafta in continuare!!!
claudia prea
suna promitator ceea ce spui tu referitor la maturarea finala a ovocitelor.Unde faci fiv ? Si ovocitele se tin pt maturare numai o zi aduca din ziua punctiei pana in urmatoarea zi.Am inteles bine ?
Multa bafta !!!!!!
Tuturor fetelor in focuri
MULTA BAFTA !!!!!
Blanche25 spune:
Pentru fetele care nu stiu cum sa voteze un subiect(abia ce am descoperit pe alt forum
) : in partea de sus a subiectului, pe pagina pe care suntem, exact unde incepe, scrie ''evaluaeza subiect'', acolo alegi cate stelute vrei si GATA.
mih.augusta spune:
quote:
Originally posted by Blanche25
Pentru fetele care nu stiu cum sa voteze un subiect(abia ce am descoperit pe alt forum) : in partea de sus a subiectului, pe pagina pe care suntem, exact unde incepe, scrie ''evaluaeza subiect'', acolo alegi cate stelute vrei si GATA.
Super Blanche,
Am votat! fetelor votati nu va mai certati! (acum fac si rime)
Succes fetelor in focuri. Si multe, multe, multe reusite (ca prea au fost multe vesti nashpa in ultimul timp.
Pup,
Augusta
PS Kora: incep protocolul la inceputul lunii mai, cand ai putin timp da si mie naturistele, de fapt cate si cum sa iau, pt ca mi-am facut rost de ele.Asta ca sa nu mai caut in celelalte capitole acum. Merci
Evy28 spune:
Blanche multumesc din suflet .
E normal sa am emotii , unul la mana pentru ca stimularea e cu dus si intors , poate avea si efecte negative si in al doilea rand trebuie sa reusesc caci e vorba de 3000 de euro in joc
oricum , doresc mult noroc tutror fetelor care trec prin ce trec si eu - experienta unui FIV .
Eu am stat mult timp pe forum aici , insa la aspirante optimiste , dar nu a fost sa fie .Optimismul s-a dus ...la vale...iata ca trebuie sa apelam la FIV deoarece sotul are foarte putini spermatozoizi mobili si viabili . multumesc lui Dumnezeu eu sunt ok si sper din tot sufletul ca dupa acest fiv sa fiu in continuare ok .
multumesc mult inca o data si mult noroc fetelor care fac FIV .Sa rezulte bebelusi cat mai repede
Moniland spune:
Luci, daca sotul are probleme incercam sa le descoperim. Eu cred ca nu e tarziu. Ma gandesc ca daca am descoperit aceasta mica problema si o rezolvam, poate se rezolve si marea problema. Poate sunt naiva sa cred asta, dar sper ca maca un pic, un pic sa pot face un FIV reusit.
Luck, eu am avut o stimulare doar cu gonal f si parca am raspuns mai bine. In sensul ca s-au recoltat 10 ovocite si toate de calitate. Cand am facut cu puregon, nu erau toate ovocitele de calitate si nu rezistau la curatare.
Claudia, cred ca depinde de Clinica. La cj de ex. in aceeasi zi se curata ovocitele si se imperecheaza cu gigeii. Sau poate ca se facea ICSi si totul trebuia proaspat? habar nu am.Mult noroc sa ai!
Evy, eu zic sa ramai optimista chiar daca ati trecut la un alt nivel (FIV).
Eu nu cunosc MNL-ul.
medamaya1 spune:
Blanche
, multumesc, chiar daca scriu pe Dc de vreo 3 ani, asta chiar nu stiam cum se face![]()
Evy, multa multa BAFTA,
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Iana_mari multumesc frumos pentru incurajari! In noaptea asta fac ultima injectie(sper!!), iar maine ultima eco inainte de punctie. Cate zile mai ai de luat AC??? 
Evy28 multa bafta la acest inceput de FIV. Pot sa-ti spun ca si eu am avut sangerari neregulate si prima si a doua luna de AC, insa nu erau abundente si am inteles ca sunt normale, nu-ti face griji!
Kora-pop mi-a iesit estradiolul facut in z9 de stimulare = 587, in conditiile in care am facut stimulare cu 100 UI Puregon primele 5 zile si urmatoarele 5 zile cu Puregon 100 UI + Menogon 75 UI. Nu stiu daca e bine sau rau, voi vedea ce zice maine dimineata d-l profesor. Cand faci punctia??? Cred ca vom fi colegute de salon, pentru ca suntem la acelasi medic si in aceeasi perioada. Mie mi-a zis dr. Cocei ca sigura va fi sambata punctia, la tine cand???? Multa bafta in continuare!!!
Maria215ro multa bafta maine
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie aprilie 2008