FIV 173
Raspunsuri - Pagina 7
gabita78 spune:
KORA ma poti trece si pe mine pe lisa aspirantelir ICSI? daca ai nevoie de informatii suplimentare :29 ani, cauza ICSI oligoastenospermie medie plus doar 5%
din 12mil cu forme normale.
ICSI la Milano in clinica privata.
Multumesc anticipat!
ladyxe spune:
quote:
Originally posted by Cocolyso
Intrebasem si eu de fiv la Med New Life.
Observ cu amaraciune ca nici macar nu m-ati bagat in seama desi eu aveam impresia ca pe acest forum gasesti un pic de alinare.
Se pare insa ca daca nu faci parte din grupul care este activ....sansele sa fii acceptat sunt aproape zero.
Eu va doresc succes in continuare!
http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png
fara suparare fetelor, dar sunt total de acord cu cocolyso, nici mesajele mele nu au avut ecou, au fost momente cand aveam nevoie de un semn din partea voastra (exceptie noile venite si mai ales cele ce trec prin momente dificile si pe care le inteleg,cred, perfect).
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate.
nico
Pisik06 spune:
Fetelor, si eu am experimentat sentimenul de a nu fi bagata in seama, dar mi-am dat apoi seama ca nu a fost ceva intentionat, ci doar o scapare...din cauza atator mesaje si atator probleme cu care ne confruntam, poate ca nu observam cateodata un mesaj, sau pur si simplu nu avem raspunsuri....pana la urma eu am vazut ca fetele imi raspund si am trecut peste micul incident de la inceput.
Capul sus, suntem aici in acelasi scop si trebuie sa ne intelegem una pe alta!
Pupici!
ladyxe spune:
claudia, suna bine ceea ce spui, cel putin pt mine e ceva nou, te asteptam cu vesti bune, sunt sigura ca asa va fi.
gabita, este adevarat ca e loc si de mai bine, dar cred ca stai bine si fi optimista. Daca te ajuta cu ceva sa sti ca eu am avut aproape la fel 5 peo parte si 3 pe alta, 5 s-au fecundat, deci se poate.
nico
Moniland spune:
Oana, din pacate in cazul tau, adoptia de copii din Romania de catre persoana din afara tarii e interzis. Am intrebat o cunostiinta dar din pacate am pierdut raspunsul ei. Astept sa-mi mai scrie si fac copy/paste.
Hai ma fetelor, daca nu vi se raspunde la o intrebare ori nu se stie raspunsul, ori nu se citeste postarea aceea. Nu cred ca exista fete care sa stie si sa nu vrea sa raspunda. Mai puneti-o odata ca sa fie observata. Ce, mie mi s-a raspuns de tiroida? De abia azi Kora mi-a zis cate ceva si dupa ce am mai intrebat inca odata. Trebuie sa ma supar????????
luci.eilm spune:
Cocolyso, deci te-ai hotarat!
Oricum, cred ca stii, mai multe aspirante (si reusite) FIV MNL sunt pe bebelusultau.ro.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
oanademunck spune:
Asa este fetelor,sorry si eu dar cu Medlife nu le am nu stiu ce si cum deci nu pot sa raspund, nici cu tiroida nu le am (decat influentzele ei NPF da asta e pt alt subiect), puteam sa raspund Gabitzei cred la intrebarea cu foliculii dar avand in vedere ca eu am avut 10 din care n-a rezultat nici un embrion mai bine am tacut!!
pupicei
Moni, mercic!Din pacate am sa-i dau raspunsul asta colegului meu (incearca de ani si ani, nu au copilas si se lipisera atat el cat si sotia de o fetitza romanca orfana.......trebuie sa exista o cale, daca acest copil are o sansa de ce sa nu i-o dea nimeni..am sa scriu la adoptii sa vad ce zic fetele de acolo)!
whisk
LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by ladyxequote:
Originally posted by Cocolyso
Intrebasem si eu de fiv la Med New Life.
Observ cu amaraciune ca nici macar nu m-ati bagat in seama desi eu aveam impresia ca pe acest forum gasesti un pic de alinare.
Se pare insa ca daca nu faci parte din grupul care este activ....sansele sa fii acceptat sunt aproape zero.
Eu va doresc succes in continuare!
http://tt.lilypie.com/JyjDp2.png
fara suparare fetelor, dar sunt total de acord cu cocolyso, nici mesajele mele nu au avut ecou, au fost momente cand aveam nevoie de un semn din partea voastra (exceptie noile venite si mai ales cele ce trec prin momente dificile si pe care le inteleg,cred, perfect).
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate.
nico
Ce faza! Eu, ca user nou, n-as indrazni in veci sa reprosez asa ceva fetelor de aici care fac mari eforturi din timpul si energia lor ca sa mentina comunitatea asta. Poate nu ati formulat bine intrebarea, poate nu ati focalizat-o, poate pur si simplu nimeni nu stia raspunsul sau cele care il stiau nu erau online. Eu am facut azi un topic extrem de altruist, din care nu am personal nici cel mai mic avantaj, "pentru cauza" maxim, la care am obtinut un singur raspuns toata ziua. Sa-mi iau jucariile si sa plec? Sa ma apuc sa zvarl cu reprosuri? E foarte usor ca la cateva ore dupa ce ai scris UN PRIM POST aici sa le mustruluiesti acuzator pe insensibilele astea de fete care au indraznit sa nu iasa instant la raport, chiar daca nu stiau ce sa raspunda.
Cocolyso, mie mi se pare ca nu asa se comunica intr-o comunitate, mai ales intr-una virtuala unde totul se bazeaza pe voluntariat - plecand de la premisa ca celalalt are OBLIGATIA sa iti raspunda, iar tu ai DREPTUL sa il tragi la raspundere. Intrebarile pot fi reluate, nuantzate, reformulate, adresate unui destinatar identificat. Politicos, civilizat.
alina_alexandra spune:
Luca eu te felicit pentru reusita si te astept la odisee. Nu fi asa categorica cu noile venite, dar te inteleg mai ales ca femeile gravide reactioneaza mai rapid. 
Nusy imi pare tare rau. Fi increzatoare si DD te va ajuta sa ai bebelusii pe care ii doresti.
Cocolyso, nu prea vroiam sa raspund mesajului tau pentru ca nici eu nu am avut o experienta f placuta la MNL. Au fost si fete care au avut rezultate, dar asta ar insemna ca corpul tau sa raspunda in timp exact la tratament pt in caz contrar, risti sa faci stimularea si sa ramai asa pt ca Ron El nu sta decat 2 zile pe luna in tara si nu are cine sa faca FIV daca nu e el.
Despre doctorita Gherase eu nu vreau sa imi mai amintesc.... Lipsita de profesionalism, umanism si bun simt, ceea ce pentru o femeie in situatia noastra este destul de greu de suportat. Nu stiu de cand citesti formul dar eu am avut primul FIV nereusit la MNL iar dupa acesta al doilea la Giulesti iar acum am 4 luni jumatate cu gemeni.
Si la MNL se asteapta, nu intotdeauna intri la ora programata, sunt multe intrebari la care nu stiu sa iti raspunda asistentele (Ioana e responsabila cu FIV) iar raspunsurile dureaza cateva zile pana iu legatura cu Ron El.
Mai pe scurt, din [unctul meu de vedere, bani multi fara nici o motivatie. La punctie pe mine m-au urcat pe masa, m-au legat si pregatit pentru anestezie dupa care m-au intrebat cum ma cheama si m-au rugat sa cobor ca e altcineva la rand...
Experienta mea sau a altcuiva nu inseamna ca nu au reusite la MNL, dar eu nu pot povesti decat ce am patit eu.
Iti doresc multa bafta, indiferent unde vei alege sa mergi.
Fetelor, noutatea despre mine este ca la eco de 4 luni s-a vazut ca am un baietel si o fetita, nu doi baieti cum imi spuneau la 3 luni.
Va imbratisez pe toate si va doresc bafta.
Alina
luci.eilm spune:
Moni
, nu stiu sa-ti raspund la intrebarea cu tiroida. Stiu doar ca dr. Cocei mi-a bifat de pe o lista (cu toti hormonii, de la BIOS) urmatoarele analize (pentru partener): FSH, LH, Prolactina II, Testosteron, Testosteron liber (deci, NU TSH, T3 sau T4- hormoni tiroidieni).
Pupici la toate fetele.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!