Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Piciulika, mi-a scapat o lacrima. Da, si eu sunt nostalgica, parca s-a terminat ceva din viata mea. Dar ma uit la Alex si stiu ca sunt multe altele atat de frumoase care vor veni si imi e mai usor.
Ana, si Alex e plina de vanatai pe picioare, ca tot sare pe scari si pe jos, se arunca precum caii. De multe ori m-am gandit si eu ca ma suspecteaza lumea de abuz, mai ales ca mai nou a capatat semne de acest gen pana si pe poponica. Nu credeam ca poti avea asemenea vanatai pe fund...deh, al meu e mare si gras, nu osos ca al ei.
Revin la citit.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Luy, cum adica nu mai e mult si se duce alaptatul.
Poti sa alaptezi pana la 3 ani daca ai chef, iar OMS recomanda calduros 2 ani de alaptare! tin minte cand avea Sofia un an si 4 luni si afacut a doua raceala serioasa. Pfiuuuu, ce nasol, a fost, ca nu manca nimica. A salvat-o tzitzi!!!
in rest, , e meritul vostru ca sunteti asa dragute!!
Rox, asa deci. Aia cu mama lenesa e de mine totusi ;-))
Ana, bine ca nu face tragedie. Sofia e infricosata de sange. Cel mai tare o impresioneaza loviturile la buza. Vine disperata si ma intreaba: am rosu?> e ceva rosu??
ooof, copii, deh:))
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Va las ca se pare ca s-a plictisit sotul la potol si vine acasa. Asa ca maine va povestesc si ultimele concluzii ale cartii cu pricina. Cu mama lenesa raman datoare, dar vedem noi zilele urmatoare ce e si cu ea. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Roxanico, asta e de noi!
bine, mai mult de mine....
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![](images/user_woman.png)
luy spune:
Rox, aia cu Confesiunile unei mame lenese am citit-o si eu inainte sa nasc. Mi-a placut, e asa, pe gustul meu
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
slippers76 spune:
Sabina, am noroc ca e rezonabila si in general ascultatoare. Dar o mai apuca si pe ea copilareala si prosteala si atunci invariabil o patzeste. Cateodata chiar am impresia ca e muuult prea matura pentru varsta ei. Mai ales atunci cand nu pot s-o duc de nas cu nimic.
Rox, confirm eu ca se poate vanataie pe fund. Sunt posesoare de una bucata vanataie cat casa pe zona cu pricina. M-am infipt cu dosnicul in coltul mesei de la bucatarie. Si cand te gandesti ca mi-am facut bucatarie mare ca sa nu ma mai lovesc de toate cele prin ea
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
quote:
Originally posted by luy
Ursuletzul elvetian
A-mplinit juma’ de an
Si cu el de-acelasi leat
Trei voinici am numarat
Tudor, micul delfinas
Acum e si iepuras
Si asteapta intrigat
Sa fie “diversificat”
Mihai, mandru papanash
Si Alexandru cel poznas
Primesc azi cate-o urare:
“Sa traiti si la mai mare !”
LA MULTI ANI ! dragii nostrii sarbatoriti, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cuminti ( asa, cat se poate), sa-i ascultati pe parinti ( in marea majoritate a timpului
) si sa le faceti multe multe bucurii !
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Un milion de
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Multumim din suflet!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
slippers76 spune:
Gata, ma iau serios de hartzoagele mele, ca ma apuca dimineata. Noapte buna si linistita.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
claudia1178 spune:
Buna seara,
Alinus - Nu prea ai intrat pe forum dar mi-ar place sa o faci mai des, si apoi daca fata mea s-a hotarat sa vina in octombrie normal ca m-am mutat aici la voi unde am invatat multe lucruri. Ce a fost greau si urat a trecut, bine ca suntem sanatosi. Melania mi-a spus ca ma cunoaste, eu nu-mi aduc aminte de ea. De tine da pentru ca ai nascut in aceasi zi cu mine
si apoi pe flacaul tau il cheama Teodor si pe fetita mea Teodora! Citind capitolele anterioare am aflat ca si Teutul tau a fost bolnavior dar sper ca acum e bine.
Cecilia - bine ai venit in "club". Te inteleg perfect, sunt si eu o mamica care isi creste singura copilul si nu am la cine apela in caz de ceva, dar asta e. Dar ma gandesc ca nu e vine bebeilor ca sunt maraiti, ii deranjeaza ceva, ii dor ceva si cand fetita mea este asa iar eu numai pot..ca intr-adevar cand esti obosita esti si mai iritabila...o pun in patut catva minute chiar daca zbiara, ma calmez si dupa aia o iau de la inceput cu lugu-lugu zambete, rasete. Am obesrvat caci atunci cand zambesc parca o incurajez si o bine-dispun, chiar daca in sinea mea cateodata imi vine sa imi iau campii. Si uite asa trece ziua si viata si trebuie sa ne bucuram de ei acum, cresc atat de repede!
Si acum despre noi, se vede bine treaba ca am prea laudat-o cat de cuminte e. Eiiii...ar azi mi-a facut capul calendar, a fot super maraita din cauza dintisorilor. Am vazut ca sus sunt foarte umflate gingiile si sper ca in cateva zile sa le sparga , se vad bine amndoi dintisori de sus . Dar in ciuda durerilor de dinti a papat foarte bine. Nu a mai tusit si ma intreb oare ca poate deja i-a trecut raceala, dar ii dau incontinuare tratament. Eu dupa 3 zile de antibitotic sunt bine. Deci oare ce a fost viroza sau nu caci amandoua am avut aceleasi simtome?!
Hm......azi l-am prins la cotitura pe sotul meu si l-am lasat cu Teo, eu plecand la o sesiune de shopping prin Selgros singura, singurica si a fost asa de bine....numai ca dupa juma de ora ma suna sotul sa vin acasa dau eu.....am sta 2 ore cascand gura dar acasa tot nu m-am dus. Sa se descurce ...e mare, eu cum stau acasa cu ea?!
Am fost o mama denaturata dar aveam nevoie de aer sa imi limpezesc mintea...si apoi am facut achizitii "importante" printre care si pampers Libero, sa vedem ce e de capul lor si servetele umede de la Jonhson's.
Am scrissssssssssssssss...poate veti avea rabdare sa cititi...
Va multumesc!
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
http://community.webshots.com/user/claudia117829
claudia1178 spune:
Noapte buna!
Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
http://community.webshots.com/user/claudia117829