Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Va spun si eu Noapte buna!
Sa fiti cuminti bebici si sa va odihniti mamici!

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Yaia, stai ca m-am exprimat ambiguu. Era vorba de diversifocarea uneia dintre mese pana ajungi la combinatia alimentara dorita, in cazul mesei de legume piure plus carnita. Abia dupa aia introduci alta masa. Nu ca astepti pana mananca 100 grame de morcov ca sa ii dai si dovlecelu.
Acuma, eu i-am foert dupa morcov mai multe legume(ceapa, pastarnac, telina) si i=-am dat in combinatie cu cartof, asa era totul mai aromat.Cand am pus si untul, o fericire!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, se pare nu vorbim aceeasi limba. Deci eu diversific doar masa de pranz deocamdata, dar nu o sa-i dau numai legume la masa asta de pranz pana o inlocuiesc de tot, ca ar dura o vesnicie pana ar incerca si fructele. Am incercat si eu putina telina langa morcov si cartof, dar nu i-a placut. In alta zi am incercat cu unt, fara mare succes. Asa incat am decis sa ii dau cateva zile legume, cateva zile fructe, alternativ, dar numai la masa de pranz, pana o inlocuim complet. Intelegi?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Pupam toti bebelusii bolnaviori, sa se faca repede bine, ca tare rau e sa fii bolnav!
Pupam toti bebelusii maraiti din cauza dintilor, sa iasa mai repejor, ca sa se poate juca posesorii lor in voie si sa aiba si 'unelte' de ros!
Pupam toate mamicile bolnavioare, singure, depresate si obosite si le uram timp liber cat mai mult, pentru odihna si recreere.

Noapte buna!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am inteles, Yaia.
da nu mi se pare ok deloc, sincer:)
in mod normal, ar trebui sa dureze maxim 2 sapt pana gusta si fructele, nu o vesnicie.
nu uita ca bebelusilor le place rutina, ei vor sa stie ca la ora X mananca alimentul Y, nu cand una cand alta.
Insa eu nu-s medic, nu pot da verdicte, nu e de competenta mea, doar chibitez si eu pe forum

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
o si un pentru toate mamicile si toti bebeii!
sper sa nu mai auzim de boli si alte cele...
va multumesc de aprecieri, dar sincer...nu e munca mea!va asigur ca eliza nu seamana cu mine!
luy - ne-ai ghicit!chiar am "agatat" un baietel cu 6 zile mai mare....frumos foc!ne-am dat si azi intalnire in parc....acum ma gandesc cum s-o imbrac!
nu mai pot sta. trebuie sa trimit o fiara la gradi!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Iar pe fuga, merg la control cu problema mea mov, ma rog, ce a mai ramas din ea. Ca a ramas ceva in ciuda toxinei botulinice cu pricina, dar nu mai e chiar asa cosmar. Apoi trebuie sa rezolv cu alocatia din urma a Alexandrei, sa platesc taxa la master si sa depun cererea pentru lucrarea de dizertatie, sa fac niste cumparaturi si sa recuperez fata. Plus sa platesc niste rate la banci. Deci am ceva treaba, nu gluma.

Am terminat aseara cartea, insa nu mai e nimic interesant. Pare ca nici ei nu au lamurit care e rolul barbatilor. Interesanta a fost explicatia cu privire la rolul menopauzei la femei, se pare ca suntem singura specie cu asa ceva (desi parca ar mai exista cateva animale la care apare) si anume faptul puiul uman necesita ingrijiri indelungate fata de alti pui, ca atare femeia trebuie sa se asigure ca ultimii nascuti vor supravietui. Mai mult, se pare ca fiecare nastere era un risc pentru femeie, mai mare pe masura ce inainta in varsta, si de aceea se punea in pericol supravietuirea urmasilos existenti. In fine, cartea de termina cu o dezbatere pe tema "marimea conteaza" pe care eu nu am inteles-o, probabil eram prea obosita.

Luy, azi sper sa am timp sa citesc si cartea cu mama lenesa, titlul mi s-ar potrivi, nu stiu ce gen este. Dar azi si fata cu mine si va fi mai greu.

Ana, eu chiar am o perioada cu probleme circulatorii, motiv pentru care sunt si eu plina de vanatai pe picioare, dar rau de tot, ca al meu ma tot intreaba cine i-a maltratat femeia.

Claudia, sa stii ca si eu il las pe Andrei in patut cand simt ca nu mai pot, respir 5 min si apoi am iar rabdare sa il linistesc. Altfel nu stiu unde am ajunge si ar fi un cerc vicios intre nervii nostri. Cat despre tati si copii, eu am tot pledat aici pentru a le lasa odraslele pe cap ca se descurca ei. Al meu munceste foarte mult, in cursul saptamanii nici nu apuca sa ii vada, in weekend e obosit. Dar cand am nevoie sa ii las cu el, ii las. I-am lasat acum 2 weekenduri pe amandoi si s-a descurcat excelent cu ei, asa ca merita incercat. Pacat sa incerci sa faci singur totul doar de teama ca nu se descurca.

Yaia, subscriu la spusele Sabinei legate de nevoia de rutina a bebelusilor, inclusiv la capitolul alimentar. Cu toate astea eu incerc sa merg pe variatie, pentru ca la Alex am respectat rutina pana am ajuns la un an jumate cu un singur fel de mancare, arareori mai gustand alte 2 variante cu chiu cu vai. Si toate blenduite.

Sabina, da, chiar pare interesanta si cartea cu nevasta lenesa, o sa o caut si eu. Nu stiu daca o are si pe asta colega mea, ea e foarte preocupata de rolul ei de mama, mai ales la nivel teoretic.

Gata fetele, chiar trebuie sa plec. Pupici si o zi buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Andrei de Teodoran
Briana Maria de Annitha_cl
Daria Anamaria de Dony74
Robert de Crishtina
Robert Stefan de Alehiam
Paula Maria de Navicula

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Roxana, subscrii la parerea Sabinei, dar fiind de acord cu mine? Nu tine.
Pai rutina e asigurata, mai zic o data: am diversificat doar masa de pranz. Si apoi zici ca variatie, pai asta variez, dau legume si fructe. La legume am incercat mai mult variante si nu e prea incantat de nimic in afara de morcov, eventual cel cu cartof la borcanel. Pai ii dau morcov pana inlocuiesc o masa? Ca asta ar insemna vreo 2 luni la ritmul in care mergem, si nu vreau sa fie portocaliu, ca Andrei.
Si Sabina zice ca ar trebui sa dureze maxim 2 saptamani. Cuvintele cheie aici sunt 'ar trebui'. Am inceput de o saptamana si jumatate si, cum am spus, mai mult de jumatate de borcanel nu a mancat la o masa, dupa care inchide gura si tipa sa-l pun la tzitzi.
Eu nu vad nimic in neregula cu alternarea de fructe si legume la masa de pranz, mai ales ca si Adimercedes tot cam asa avea o schema, Bee are la fel, dar in primul rand, simt ca bebelusul meu s-ar dezvolta mai bine asa. In final, asta e important.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

salut
Nu stiu de ce ma tot da afara de pe forum,???? V-ati plictisit voi de mine, ai?
Noi suntem ok, insa lui Cris i-au iesit niste bubite in jurul gurii, eu cred ca sunt de la bagat mana in gura in exces, voi ce credeti? L-am dat cu Trixera si Baneocin!!!! Pare ca ar fi spuzit!!!! S-a confruntat careva cu asa ceva?
Ieri afara s-a inrosit tot de la soare, asa ca tb sa-i cumpar crema de soare!!! Ziceati de Avene cu protectie 40??????

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neata, pe-aproape de amiaza.

Betty, cum sunteti?

Cecilia
, ai reusit sa te odihnesti putin?

Teo, sper ca esti mai bine.

Rox, spor la treaba. Sa-mi spui si mie cum ai rezolvat cu alocatia din urma a Alexandrei, ca si noi suntem cu restante mari la capitolul asta.

Andreea, nu-i da baneocin langa guritza. Trixera e suficient. Sigur e spuzeala. Mai bine fa-i niste apa cu bicarbonat si tamponeaza din cand in cand, apoi aplica crema.

Gabitz, ai expediat fiara la gradi? Ca eu da

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput