Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei.

Apropo de sarbatoriti, de Alehiam mai stiti ceva? N-a mai intrat cam de multisor.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Ana nu am reusit mai mult decat in alte nopti............si pe deasupra de dimineata maraie continuuuuuuuuuuu

o zi buna

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cecilia si teroristul meu maraie de azi dimineatza de la 6. Acum 10 minute am reusit sa-l adorm.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata si de la noi!

Miru doarme,asa ca am un pic de timp sa va spun ca s-a inscris si ea in clubul 'maraitilor',de vreo doua zile se trezeste si noaptea si greu mai adoarme...cred ca dintii astia sunt de vina..
Tati e la examenul pt. permis..m-a sunat sa-mi spuna ca a luat sala si acusica urmeaza si orasul...o iau pe Miru si mergem sa-i facem galerie!

Chiar ca multe mamici absenteaza,sper ca sunt bine...Gabriela,Alehiam,Si bv,Myral..nu mai dati nici un semn?

sarbatoritilor zilei!

S-a trezit Miru,asa ca plec...v-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi mrgem afara, sper sa nu ne prinda ploaia, dar nu mai pot sa-l tin, vrea numai in brate.Acum l-am pus in patut l-am lasat sa urle, nu a urlat prea mult nici un minut si a inceput sa se joace.aaaaaaa m-a inselat, a inceput sa ma strige.........

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la noi. ptr toata lumea!

Andreea felicitari ptr primul tatatata.
Papanash, eu inca spal cu Ariel Sensitive dar de vreo saptamana am inceput sa pun balsam la hainute si miros asa frumosss. Cat despre morcov, eu am un sortulet de plastic, cum aveam noi cand eram mici la gradinita, pe care il pun pe deasupra baveticii, si tot ce se scurge cade pe el, f f rar ajunge la bavetica mancarea. Numai daca se prelinge pe barbia lui Andrei si intra pe la gat.
Bee si bine ai revenit.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Marunzika, felicitari lui puppi ptr mama, tata, ghe, ja. Cred ca sunteti tare fericiti. Aveti si de ce. Bravo ei.
Yaia, nu mai zic de ziua si de noaptea de aici. Cred ca m-am cam obisnuit cu asta. Acum abia astept sa se lumineze de tot, ca mi s-a luat de intuneric. Deja s-a marit ziua considerabil, se lumineaza pe la 5, 5 jumate si se intuneca pe la 10. Astept perioada aia cu soare la culcare soare la trezire, soare mereu. Intunericul ma deprima,brrrrr.

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ana!Esti tare dragutza ca te interesezi de soarta mea!
Acum sunt mult mai bine,parca m-am nascut a 2-a oara!N-am crezut sa traiesc asa ceva!Am avut un noroc imens cu soacra mea:de luni vine saraca de la scoala direct la noi,imi face injectie de la 18,face papica,il scoate pe Mihnea la plimbare,vine iar la 12 noaptea pt injectie si la 6 dimineatza,si pleaca cu noaptea-n cap direct la scoala!
Nota 10 pt atitudine.Luni s-a speriat si ea de cum m-a gasit.Tati era la servici si venea f tarziu,isi luase enshpe zile de concediu pina acum,nu mai tinea faza nici la el;eu nu facusem decit o doza de antibiotic injectabil,aveam febra,Mihnea maraia si nu vroia decit in brate,eu nu ma puteam tine pe picioare....A trecut,dar cind privesc in urma ma ingrozesc!
Sunt dureroase,dar f eficiente!
Ca fapt divers,ieri la 12 am fost la Budimex sa-mi fac injectia,la urgente;era liniste si pace pe-acolo,si m-a abordat o dr-ta cind imi faceam injectia,m-a intrebat pt ce fac,i-am zis istoricul si mi-a spus ca e f posibil ca infectia din gat sa fi fost data de Klebsiella,cica se intampla f rar,dar cedeaza greu la antibiotic si doar la injectabil.Mi-a zis ca e posibil s-o fi luat-o din maternitate si nu s-a manifestat pina acum ca nu a avut teren propice.Cum gatul a fost sensibil,s-a localizat frumusel acolo
Oricum sapt viitoare vreau sa-mi fac si-un exudat sa vad cum este,daca iese negativ,sper.....

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Sabina, bravos ptr infrumusetare. Vreau si euuuuu. Abia astept sa ajung acasa ca sa ma duc una doua la salon. Sa te tii nene. Deja l-am pus in tema pe tati.
Ana, am vazut un Vladut mortal Doamne cat de dulce e. Cum sta el acolo in fundulet ca un om mare. Iti vine s ail maninci nu alta. Pup Mirunica cea zvapaiata care nu sta o secunda. Draga de ea. Sa nu zica ea nimic atunci cand s-a lovit la sold. E o viteaza. Pupici.
Alinamuller, spune-mi si mie te rog, in total, astea 4 mese pe zi, cat laptic papa bebelusha ta? Nu de alta, dar si ptr noi este un chin sa-i dau 5 mese pe zi lui Andrei, si de adormit si el adoarme tot la 20, maninca ot numai laptic, si am eu senzatia ca din 3 in 3 ore este des ptr el. Poate se comporta si el bine cu 4 mese pe zi si nu il mai zapacesc de creieri cu atata papa.

Mergi la inceput

Carpatina, dieta asta cu fructe, carne, etc, se poate tine pe perioada mai lunga? In ziua respectiva maninci numai un fel in orice cantitate? DUpa ce slabesti se pun la loc repede kg? Ma refer cu regim cat de cat in continuare nu sa dai buzna la tot ce ai visat cat ai fost la cura. Ma bate gandul s ao incerc si eu ca suna bine.

Mergi la inceput