Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Roxana, subscrii la parerea Sabinei, dar fiind de acord cu mine? Nu tine...........
.... Ca asta ar insemna vreo 2 luni la ritmul in care mergem, si nu vreau sa fie portocaliu, ca Andrei.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia,ntzz,ntzz,ntzz,nu se face....
Inteleg vehementza cu care tu iti sustzii opiniile si ideile,dar nu da cu rosii gratuit,cand nimeni nu ti-o cere
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
Yupiii,tocmai mi-am injectat o penicilina si-o gentamicina
N-a durut asa rau facuta cu manutza mea!
Mihnea
Povestea nasterii
melaniatud spune:
Nana - de la 3 luni Tudor nu a mai avut 5 mese pe zi...adica dupa ce nu am mai alaptat!!
Papa putin si dadea din capsor ca si cum nu ar vrea...am recurs la metoda infometarii...adica distanta mai mare intre mese si...SURPRIZA .....manca mult mai mult!!Cu 4 mese pe zi ajunsesem la minim 680 ml pe zi cateodata manca si 740ml eram multumita.Acum nu stiu ce sa zic de Andrei poate medicamentele sau tratamentul pe care l-a facut i-au afectat pofta de mancare cred ca nu-ti vine sa-l lasi mai mult nemancat...eu ti-am spus in cazul nostru cum au mers lucrurile..cand papa putin l-am dus la dr si dpdv clinic era ok.
De cand cu diversificarea mananca de stinge...la inceput stii ca nu mai accepta laptele si ma chinuiam pt ca nu manca carnita sau branzica dar acum chiar daca are zile cu putin laptic nu imi mai fac pb pt ca papa carne, branza, iaurt. Poate cand va manca si alte alimente va manca cu placere si mai mult laptic...cred si eu mititeii ca s-au saturat de laptic si mananca atat cat sa-si potoleasca foamea.
melaniatud spune:
Nana scuze ca m-am bagat asa...tu cereai sfatul altcuiva...dar am zis ca poate iti sunt de folos si experientele mele cu nemancatul lui Tudor.
Ce o sa mai radem noi de discutiile astea cand vor avea baietii nostri 3-4 ani
Maruntzika,aveti o minunatie de fetitza!Doamne ,ce mare s-a facut!Si e frumoasa foc!Sa va traiasca!
Iar tu,mami,arati demential!Esti frumusica foc si slaba rauuuuu!
Sabinelu',ma bag si eu la Scarsdale.As fi tinut-o de sapt trecuta daca nu ma imbolnaveam,mi-am cumparat si ingredientele,tot!Sunt pregatita si fizic si psihic
Facem grup de suport aici,sau ne mutam la ,Femina Intim''?
Io plec de la 75 la 1.68!
Bee,te distrasi albinutzo care va sa zica......Ma bucur ca bondarelul e papacios,era si cazul ca doar e barbatel,nu?
Mihnea
Povestea nasterii
Melania,sar'mana pt site!Si noi suntem mici devoratori de Humana!Spune-mi te rog,shippingul cit este la ei?ma apucasem sa simulez o comanda aseara,dar mergea asa de greu netul si n-am mai avut rabdare!
Preturile sunt incredibil de tentante!
Cit despre slabit,sunt constienta ca nu fac nimic fara gimnastica si cateva proceduri!
In 2005,am slabit cca 10 kg,de pe 13 aprile pina pe 01 iunie,deci o luna jumate.Am tinuta dieta data de nutritionist,dieta grupei A II si am facut electrostimulare si impachetari cam de 3 ori/saptamana!
Super bine m-am simtit!Si-am reusit sa-mi pastrez greutatea cam pina prin luna a 4-a de sarcina,dupa care am scapat fraiele rau de tot!
Dac nu mancam tonele alea de eugenii,poate mai aveam scapare,dar acum.....Nu-mi caut justificari,le-am mancat deliberat....
Mihnea
Povestea nasterii
danielle02 spune:
`neatza fetelor (la amiaz) chiar de m-am trezit pe la 9,sunt in continuare super obosita si am o durere de spate cumplita :((( Ebonee nu sta nici o clipa locului,nu mai vrea sa doarma singura ca doar asa am obisnuit-o eu adoarme doar daca e cu mana in parul meu sau ma prinde de urechi??
multa sanatate bebelushilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare si obosite
felicitari tuturor bebelushilor care au dintisori noi!
am vazut o multime de poze cu bebelushi superbi dar mai ales mamici super frumoase si slabutze care m-au ofticat iar :(((
am fugit ca urla iar mandra mea!
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
slippers76 spune:
Mai, mai, a inviat duamna Teo! Mai fato, m-ai speriat cu descrierile alea de amigdale cu puroi. Musai sa-ti faci un exsudat, chiar si dupa ce termini tratamentul. Lasi sa treaca vreo 10 zile si-i articulezi un exsudat. Ca daca e klebsiella, e posibil sa nu fi cedat la tratament. Macar sa stii ce faci in continuare. Brrr, iti faci injectii singura? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
quote:
Originally posted by melaniatud
Mama Teo ce curajoasa esti!!!!Injectii singura zici?
Oooo,daaaa,dar nu-i prima data,si-n sarcina mi-am facut la greu,ca aveam tratament de sustinere!
Insa ,stiam ca nu dor si de-aia mi le faceam,dar penicilina e renumita ca doare f tare,insa,ori sunt eu cam nesimtita,ori au mai imbunatit formula si i-or mai fi bagat ceva anestezic in excipienti,ca zau,de mint,nu doare asa cum stiam eu ,pe vremea copilariei!
Am vrut sa-mi pun branula sa mi le fac intravenos,dar penicilina nu se face decit in dilutie f mare si trebuia sa stau cu perfuzor,mai mare daraua decit ocaua!
Bine ca se pricepe socrela si sta si aproape,plu Budimexul in caz de forta majora!
M-as fi dus siazi,dar doarme copilu' si n-aveam cu cine-l lasa!
Mihnea
Povestea nasterii