Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 13
Bee spune:
Buna fetele.
Uff nu pot sa cred ca mai apuc sa stau si pe net, chiar daca bebe e atarnat de mine. Cam dificil cu timpul in ultima perioada. Mai am saptamana asta kinetoterapie cu Razvi, apoi pauza si trebuie musai sa ajung la un ortoped cu el. L-a vazut saptamana trecuta doctorita de la centrul de recuperare (care fusese in medical cand am inceput noi treaba) si m-a cam speriat ca e stramb rau piciorul drept. Ambele sunt strambe, dar dreptul e mai rau. Om vedea. Si profesorul kineto cu care lucreaza spune ca e contractura/ spasticitate pe piciorul drept si de aici pozitia vicioasa. Cum am reusit sa fac eu 2 copii cu aproape acelasi gen de probleme? Cred ca la fel cum am reusit sa-i fac pe amandoi cu circulara de cordon. Bine ca "mister" e mancacios, asa ca am sarit peste o alta potentiala problema comuna.
Teo, sanatate in continuare. Refacere rapida. Si baga si tu Scarsdale, sa nu sufar singura. Eu sunt in ziua 3. Si nu-s in stare sa desfac cu cutitul conservele de ton. Halal mama eroina si eu! Dar si barbatul meu..........Trimit omul aseara sa ia tonul (el rarisim la cumparaturi) si ia conserve fara cheitza! Greseala mea, ca nu m-am gandit sa-i spun "vezi ia cu cheitza". Asa-mi trebuie daca n-am facut eu ce trebuia (aprovizonarea singura). Am avut o tentativa acum 2 zile, luasem fructele, carnea si ceva lapte pt acasa, cand a lovit-o pe fii-mea mersul la toaleta. Si da-i fugi la casa, stau astept, astept, pun totul pe banda si fuga cu fata, fuga inapoi. . Cu ea in brate in Auchan. Asa slabesc eu.........
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
melaniatud spune:
Teo dupa ce alegi produsele de comanda iti da pretul lor si apoi Shiping alt pret- iti calculeaza automat cat costa transportul.
Ieri cred ca a mers greu site-ul...mi-am facut cont dar am aflat ca nu putem plati de pe card decat daca avem cont in euro...asa ca imi transform unul de la ING in euro.
E f convenabil ai vazut la lapte si cereale noi vrem si pampersi.
O prietena a primit deja comanda 2 maxim 5 zile
Roxali spune:
Salut toate cucoanele...invidioasa pe cele care au timp.
Noi santem bine(mici si mari)...papam supica cu legume,laptic artificil ca s-a terminat al meu...si am fost si ptr prima oara la mare cu mandra ...frumos,a adormit hipnotizata de valuri.
M-am apucat si de ceva transfomari prin casa...ca de primavara imi da idei.
sant bucuroasa ca mi-a venit si CM ...poate ma voi putea regla hormonal si voi putea da ceva kg jos
pup toti papanasi si dulceticile +mamici,tatici si fratiori
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by carpatina
[/b]
P.S.2 Nu vreau sa insinuez nimic..(emoticon care fluiera si se uita pe pereti..), da' tare seamana puppi cu nasu'.. au aceasi forma si culoare a ochilor...
Pai las' sa semene ca doar nasul este verisorul meu, baiatul surorii mamei mele!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Happiness_4_us spune:
Cecilico, multi ca sa mai prinzi putere. SI pe mine ma mai apuca, cateodata, in sensul ca eu imi pierd rabdarea cand Andrei nu vrea sa pape laptic, chiar si cu lingurita. SI mereu ma intreb cu ce oare am gresit sa ma chinui asa, cand tot ce am vrut a fost doar un sufletel mic, sanatos, normal ca toti ceilalti. Pe urma imi amintesc cat de norocoasa sunt ca il am si ma calmez instantaneu. De fiecare data insa, imi cer si scuze de la fluturas, ca el mititelul cand ma aude boscorodind, stie el ca nu vb cu el si se incrunta, devine serios si tare s emai uita la mine cu ochisorii aia mici si nevinovati. Dragul de el. STiu ca e greu. Si eu tot singura il cresc pe Andrei, nu am ajutor de niciunde. Trebuie sa fim puternice. Sigur vom reusi iar cand vor mai creste si ne vor spune: te iubesc, mami, sa vezi cum o sa crap de fericire.
Rita te imbratisez cu mult drag. Am plans cand am vazut montajul. E foarte greu, numai voi stiti ce e in sufletele voastre. Dumnezeu va da putere sa mergeti mai departe si sunt sigura ca va va darui cat de curand un nou sufletel curat de care sa aiba grija Maya de acolo din ceruri. Poate chiar ea va fi ingerul lui pazitor.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Betty, offf offf. Acum am vazut ca bb Mario e tot bolnavior. EU nu te-as sfatui sa-i pui branula. E atat de incomoda si de periculoasa. Eu am ceva pe creier contra branulelor, poate si ptr ca la noi a iesit si s-a dus totul pe sub piele iar acum fluturasul meu scump are semn pe manuta stanga, semn care-i va ramane toate viata. SI eu care eram atat de fericita ca s-a nascut perfect, fara nici un semn din nastere.Noi ii dadeam pastilutele cu lapte si le lua bine, dar cu seringa sau cu lingurita. Acum deja s-a obisnuit mititelul si i le dam dizolvate in apa. Se stramba cand simte gustul dar inghite dragul de el. Noi am mai cumparat din Boston un bibiroi care are inauntru o seringa in care se pot pune medicamentele, iar restul sticlutei este cu laptic si cand trage, trage in acelasi timp din amandoua. Nu l-am folosit ca tocmai de atunci, fluturasul nu a mai vrut biberon, deci e nou nout. Daca tu consideri ca te-ar ajuta, ti-l trimit cu mare placere, insa renunta la branula, te rog.
Pupici multi sa se faca bine curand.
Gabitz, am vazut una dulcetita dulce tare. Manca-o-ar mama pe ea de frumoasa.
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
papanash spune:
Azi n-am timp, iar sunt cu menajera si sunt 'mana 2' , am intrat sa citesc si sa va salut.
Carpatina, acum o inteleg pe Roxana, daca esti acasa in acelasi timp cu ea nu-ti vine s-o lasi sa dea iama prin oale , frigi, dulapuri, stai langa ea si pui si mana la treaba. Cand eram la job veneam seara si era casa luna, acum parca nu se mai vede asa diferenta din moment ce particip la toate treburile.
Nana, Ghighi nu suporta barbetica, am vreo 4 si n-am reusit sa-l pacalesc cu nici una pana acum, imediat le smulge si le baga-n gura. Am pus Vanish pe pete, acum sa vad daca a iesit morcovul dupa care bag clatiri la greu.
melania, cu tot cu transport la cat a ajuns cutia de humana 2 ? eu am comandat la aneline design, are reclama aici pe site, mi-a adus laptele intr-o saptatmana,am luat 3 kg ( 2 cutiix1.5 )cu un milion jumate.din pacate nu importa altceva , au zis ca in viitor vor extinde aria.
Cecilia, ce sa zic, bine-ai-venit-in-club ! De cate ori nu adormea Ghighi si io ma infundam de plans ca eram terminata......si nu suportam pe nimeni langa mine, s-au oferit prietene, mama, soacra sa vina macar 1 saptamana, io nu si nu, depresii, boceli, nervi la greu, au trecut deocamdata, sper definitiv. Eu am luat intr-o perioada extraveral, seara inainte de culcare, dormeam dusa 2 ore si eram mult mai bine dupa.
Teo, viteaza mai esti ! Multa sanatate !
Roxana, chiar voiam sa-ti zic ca eu as tine-o si pe atomica acasa in saptamana asta, ca de luni o sa mergi la job. Din pacate e bolnavioara si n-ai incotro...Ti-am zis ca te invidiez pentru 'dezlantuire' ?
Carpatina, ce mai face trandafirasul ? pai noi invatam bebeii sa manance si voi va chinuiti sa va infometati ? unde-i puterea exemplului ?
Sim, mare cunoscatoare in ale gastronomiei si nu numai, ti-ai luat canapea sau nu ? Ca lipsesti cam mult....e perioada de garantie si profiti la maxim ? Mi-a cumparat al meu scoici congelate si daca ai testat vreo reteta zi-mi si mie, eu n-am facut decat fructe de mare pane si salata ( coctail). sunt pe net retete dar intreb daca ai facut tu ceva. dar daca ai treaba, lasa, mai caut eu.....
revin, ma cheama datoria
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
salut
Nu stiu de ce ma tot da afara de pe forum,???? V-ati plictisit voi de mine, ai?
Noi suntem ok, insa lui Cris i-au iesit niste bubite in jurul gurii, eu cred ca sunt de la bagat mana in gura in exces, voi ce credeti? L-am dat cu Trixera si Baneocin!!!! Pare ca ar fi spuzit!!!! S-a confruntat careva cu asa ceva?
Ieri afara s-a inrosit tot de la soare, asa ca tb sa-i cumpar crema de soare!!! Ziceati de Avene cu protectie 40??????
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Andreea, chiar asta vroiam sa scriu si eu despre ANdrei. De dimineata am observat ca e mult mai rau decat era zilele trecute si tot de la pumnisorii non stop in gurita. Prefera sa stea asa cu ei decat sa foloseasca mainile sa se joace. Nu stiu daca e ok sa dai cu baneocin ptr ca ala are antibiotic. EU cred ca o sa incerc cu crema cu zinc, ptr ca asta usuca, din aia cu care-i dau si la fundulet, sau o sa-i dau din nou cu crema data de dr care contine hidrocortoizon, dar aia e mai grasa, asa ca o las la urma.
Despre crema de soare, Avene o sa luam si noi.
Yaia, eu am zis ca fluturasul nu vrea mai nimic si am ramas tot la 2-3 lingurite. E hehe si de cand ne chinuim. Eu consider ca nimic nu e batut in cuie si asa cum ai zis si tu, fiecare mamica simte ce e mai bine ptr bebelusul ei. Deci daca tu simti ca asa trebuie, fa asa, nu te mai suci ca o sa treaca timpul si peste cateva saptamani o sa constati ca nu ai inaintat deloc. Ia exemplu de la mine.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Nana scuze ca m-am bagat asa...tu cereai sfatul altcuiva...dar am zis ca poate iti sunt de folos si experientele mele cu nemancatul lui Tudor.
Ce o sa mai radem noi de discutiile astea cand vor avea baietii nostri 3-4 ani
Merci mult. Orice sfat si orice experienta, e binenita! O sa incerc si eu cu 4 mese ca ne-ar fi amandurora muuult mai usor.
papanash spune:
Pentru destindere:
http://www.youtube.com/watch?v=Rhmnn8_dQZM
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )