Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

quote:
Originally posted by Yaia

Roxana, subscrii la parerea Sabinei, dar fiind de acord cu mine? Nu tine...........
.... Ca asta ar insemna vreo 2 luni la ritmul in care mergem, si nu vreau sa fie portocaliu, ca Andrei.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Yaia,ntzz,ntzz,ntzz,nu se face....
Inteleg vehementza cu care tu iti sustzii opiniile si ideile,dar nu da cu rosii gratuit,cand nimeni nu ti-o cere

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Ntz, ntz, ntz. Duamna Teo si-a mai revenit si da rautati mici sau are inca febra?
Sunt convinsa ca Yaia nu a zis cu rautatea treaba cu, coloratia lui Andrei, ca stii ca ea nu e genul care sa jigneasca pe nimeni. Las-o pe nashica sa aprecieze daca s-a simtit jignita sau nu. Asa mi se pare corect. Ce-ai cu duamna Yaia, hm? Na ca ma bag si io, ce numai tu?
Sanatate multa iti doresc si sa scapi cat mai repede de boala

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by ANDREEA11
Noi suntem ok, insa lui Cris i-au iesit niste bubite in jurul gurii, eu cred ca sunt de la bagat mana in gura in exces, voi ce credeti? L-am dat cu Trixera si Baneocin!!!! Pare ca ar fi spuzit!!!! S-a confruntat careva cu asa ceva?

Si Elizei i-au aparut bubitele. Doctorul a recomandat crema aia minune: Lanolina .
In alta ordine de idei, am venit de la doctor. Povesteam despre durerea groanica de spate, cam in zona in care am facut PDA-ul. Se pare ca am o vertebra iesita din linia coloanei , nu era anestezia de vina. O sa fac fizioterapie, sa vedem pe urma cum e. Cat despre piciorusele Elizei, dr mi-a zis ca nimeni n-are ambele picioare perfect egale...

de papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Nana, cum mai e fluturasul tau cu progresele? Eu una am ramas in urma cu vestile. Stiu ca pe burtica tinea capul bine. A inceput sa se intoarca pe parti?
Cecilia, vad ca te oboseste rau Cristi, de ti s-a parut ca e de ploaie pe la 11.30. Noi la ora aia eram in parc si ni se parea ca e frumos. In ce parte a IOR-ului plimbi tu copilul? Ca poate m-ash risca la o plimbare mai lunga (al meu nu sta in carutz decat daca reusesc sa-l obosesc suficient si il adorm in brate), sa-ti ridic moralul.
Andreea, eu zic de bubitele acelea ca trec de la sine. La Razvi asa au trecut. Mai apar, mai trec. N-ai ce face cata vreme sunt cu manutzele in gura si balutze multe. Anul trecut am folosit Avene 50. Si daca apare si 60-70 (). Eu din alea o sa iau. Ai mei sunt roscati, nu de alta. Iar eu sunt alergica la soare . Oricum, pentru un copil cu pielea normala, 40 e suficient, mai ales daca nu-l tii direct in soare. Ups, mi-am dat seama ca experientele mele cu cremele solare se limiteaza la mare/ munte. In orash, la plimbare n-am folosit.
Yaya, ai incercat dovlecel? E mai bun decat cartoful, usor, se digera repede. EU una am incercat metoda asta cu alimente diverse, ca am vazut si la Adimercedes o schema cu alimente "diverse". SI in plus, al meu cred ca ar fi ras de mine daca ash fi inceput cu o lingurita, doua lingurite. Asa ii dau ceva mai mult, apoi schimb, vad cum reactioneaza, etc. Insa cred ca trebuie sa mai aman legumele. Il constipa cam rau si parca le digera cam greu. Marul e ok. O sa mai incerc si alte fructe, fiindca nu pare oricum genul care sa refuze legumele numai pt ca a dat de fructe. Cat despre inlocuit masa......Mi-e rusine sa spun ce cantitati poate inghiti al meu (si in ce viteza), dupa lapte. Si dupa masa solida, vrea iar lapte si tot asa. Deci noi nu inlocuim mesele, ca n-avem sanse. Suplimentam.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Acum 2 intrebari:
- daca pe borcanel scrie a se consuma in 24 de ore, dati bebelasului sa pape din el doar o singura data, la deschidere, dupa care il aruncati sau dati si a doua zi?
- cerealele cum se pun in fructe? Se fac separat cu apa sau lapte dupa care se amesteca, cu fructele? AM tot vazut ca spuneti ca am facut fructele x cu o masura de cereale. Asta ca sa stiu si eu.

Noi ne-am reintors la combinatia conopida+cartof+pastarnac. Este singura si unica pe care o papa fluturasul Papa a se intelege, 2 lingurite mai sanatoase, nimic mai mult. Pai cred ca eu o sa ajung asa ca Rox, sa inlocuiesc o masa cand o avea 1 an fluturasul, ca si Alex papa acelasi fel pana la 1 an si. E he he mamaie.
SI noi ca si Sofia de mami Sabina. Andrei nu vrea sa se joace deloc cu jucarii, prefera sa se joace cu noi. Si Helga fizioterapeuta a zis ca se vede clar ca el prefera sa se joace cu oamenii. Sper sa nu fie asta vreo problema. EU incerc sa il atrag mereu cu cate o jucarie, avem cumparate diverse, cu luminite, colorate diferit, cu fel si fel de melodii, dar nu nene, el vrea sa il faca mami avioane, vu-vu si alte alea. Ce jucarii? Sper sa le descopere si el intr-o zi.
La noi a nins azi noapte si e zapada de mai bine de 10cm. M-am si enervat ptr ca mi s-a taiat cursa mea de 5km. Macar il plimbam pe Andrei. Nu pot sa ies cu carutul ptr ca noi avem din ala cu o singura roata in fata si prin nameti e al naibii de greu de condus, asa ca renunt, plus ca ma paste si o raceala mica, dar sper sa scap.
Cam atat despre noi. Astept sa se trezeasca fluturasul sa vedem daca il pacalesc cu legumele in combinatia de mai sus. Sper sa da.
Yaia, s ama tii si pe mine la curent cu diversificarea ca tare mult seamana cu a noastra asa ca sunt cu ochii pe tine.

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bee

Nana, cum mai e fluturasul tau cu progresele? Eu una am ramas in urma cu vestile. Stiu ca pe burtica tinea capul bine. A inceput sa se intoarca pe parti?

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Inca nu. La asta lucram acum, la rostogoliri, insa e cam dificil, ca nu vrea nici deloc. Abia de ieri am reusit s ail conving sa doarma pe parti ptr ca nu vroia si pace. Incepea sa planga. Asta e un pas inainte ptr noi, sper eu, ptr ca daca va sta pe o parte-i va fi mai usor sa se intoarca pe burtica. Sper si eu. E greu pana se rostogoleste pe burtica, pe urma e tare fericit isi ridica, capul si se uita peste tot. E tare curios.
Imi pare rau sa aud de problema cu piciorusele. Sper sa nu fie totusi nimic grav si sa se poata corecta in timp. Trebuie.. Cateodata dr sunt mai exagerati. Asa le place lor, sa bage spaima-n oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sanatate multa tuturor mamicilor balnavioare . Sa va faceti bine cat mai curand si sa nu va mai imbolnaviti deloc!

Sanatate si bebicilor bolnaviori ! Imi pare asa de rau cand aud ca mai sufera cate un bb mic .

Puppi a dormit mai binisor, dar tot haraita e si tot tuseste de la mucisori :((

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sarbatoritilor de azi

Yaia, subscriu la parerea Sabinei legata de nevoia copiilor de rutina in toate aspectele, nu doar in alimentatie. Nu cred ca rutina este cea care a generat problemele alimentatiei lui Alex, cred ca e ea mofturoasa oricum. Totusi, am decis ca la Andrei sa procedez diferit. Chiar daca nu e neaparat ce scrie la carte. Nu stiu daca procedez tocmai ok, insa nu respect totdeauna tot ce scrie la carte, si aici nu ma refer numai la papa. Asta este, orice greseala in educatia copiilor mei va fi vina mea asumata.

Ana, am mers la Directia Munca si Protectie sociala sector 2, pe Hambarului nr 1-5. Acolo in afara ca am stat la coada, procedura a fost foarte simpla. Dat copie dupa buletinul meu si certificatul copilului, au evidenta computerizata cu tot ce nu ai ridicat pana acum, iti scrie pe copiile alea de cand iti vireaza si cam atat. Eu in iunie voi primi toata suma pe 3 ani.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Aud zgomot in gradina.
Plang totzi morcovii-n surdina:
"Uite, vine Mihaitza
Si ne papa de coditza!"
.........Alex, unchi de Michael.........

In meniu la pranz: morcov (bio ) cu o linguritza de ulei de porumb.
Michael a papat cu pofta (cam jumate de morcov, nenumarate linguritze)!!!
Si vreo 3-4 linguritze chiar singur!
Yuhey!

Acuam incercam sa dormim, dupa asa o realizare.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Piciuliko, bravo ursuletului!!!!
Felicitari unchiului ptr asa versuri frumoase.
Roxana, eu sunt de parere ca nu exista 2 copii la fel, cum exista si exceptii de la regula, a se intelege aici regulile diversificarii. Orice mama isi doreste sa fie totul usor si sa decurga ca la carte. Mamicilor care au copilasii mancaciosi poate li se pare aiurea ca alte mamici fac cu totul invers decat scrie in carti, asta ptr ca nu stiu cum e atunci cand oferi bebelasului de toate si el nu e atras nici macar de un aliment. Mamica devine stresata, nervoasa, are un gand si numai unul, sa faca bebelusul sa pape. Eu ma incadrez in categoria asta, a celor care sunt nevrozate chiar. In fiecare zi ma trezesc cu speranta, ca asta va fi ziua in care Andrei va deschide macar gurita sa se arate interesat de ce prepar eu acolo, si mereu sunt dezamagita. Mereu ma intreb oare va veni ziua in care va papa? Oare va papa si el mai mult decat cateva lingurite? Sper sa da, ca este f greu sa imi impart ziua din creierii diminetii, in ore de mese. Prima masa la ora X, urmatoarea la ora Y. Ia sa calculez, papa 5 mese de laptic? Daca papa 5 mese, cati ml papa? si tot asa. Este tare nasol, dar sper sa treaca si perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

quote:
Originally posted by Yaia

Roxana, subscrii la parerea Sabinei, dar fiind de acord cu mine? Nu tine...........
.... Ca asta ar insemna vreo 2 luni la ritmul in care mergem, si nu vreau sa fie portocaliu, ca Andrei.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Yaia,ntzz,ntzz,ntzz,nu se face....
Inteleg vehementza cu care tu iti sustzii opiniile si ideile,dar nu da cu rosii gratuit,cand nimeni nu ti-o cere

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Ba pardon gagici, Andrei NU mai e portocaliu! Si oricum el nu haleste numai morcov, ci si caise, si mere si multe altele si cam toate borcanelele cu pricina sunt cam portocalii. La pranz are cam 6-7 tipuri de borcane pe care le papa si uneori le si combin.

Cumatra, eu zic sa ii facem Yaiei o injectie daca ne supara!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput