Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, mi-ai zis ca ma invidiezi, dar las ca iti vine si tie randul in Amsterdam. Apropos, cand mergi? Finii cu care am fost acum nu au fost in Amsterdam si vor sa mearga si al meu a percutat imediat, ca e orasul lui de suflet, a locuit destul acolo (a lucrat acolo de fapt vreo 3 luni). Eu nu m-am dat in vant si m-am cam plictisit sa stau 3 saptamani acolo, insa nu pot zice nimic ca se supara al meu ca nu ii respect lucrurile la care tine. Dar sper eu sa nu mergem ca nu am chef. Eu vreau la Paris ca acolo nu am fost, insa al meu merge de 2 ori pe luna acolo si nu are el nici un chef. Noroc cu atomica, ea mai face presiuni si cred ca asa alegem Paris. Legat de atomica, sigur ca as fi preferat sa stea la gradi, dar nu o trimit racita doar ca sa ma odihnesc eu, si pe de alta parte chiar o sa imi fie dor de ea si imi e drag sa stau cu ea acum. Tocmai am refuzat-o pe mama care voia sa o ia la ei in weekend si azi am recuperat-o si abia astept sa se trezeasca sa ne jucam amandoua.

Nana, las ca le impac eu pe fete. Cat despre papa, tu suferi rau si stiu asta si inteleg de ce calculezi ce si cum. Stiu ca nu sunt copiii la fel, eu am 2 total opusi la mancarica. O super mofturoasa si un super mancacios, si tocmai de aceea ii tratez diferit ca si atitudine. Faptul ca nu ma ghidez mult dupa carte la momentul asta vine mai degraba din siguranta de sine (cu care nu e exclus sa ma ard!) data de observarea copilului, mai degraba decat de vreo stiinta speciala. Acuma nu stiu daca procedez bine sau nu, si sincer nici nu as recomanda cuiva sa faca asa cum fac eu. Dar in privinta diversificarii si a multor altele stiu din citite si observatie ca bebelusii prefera rutina. Numai ca eu nu aplic asta in alimentatie la momentul acesta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hello, hello! Inca nu mi-am luat canapeaua, dar am folosit-o pe cea veche . Am avut o gramada de treaba si nu am reusit sa mai scriu ceva. Am pus si cateva poze noi. Stefan e bine, trebuie sa iasa si dintii de sus si e cam marait. De 2 nopti doarme cu noi in pat, se lipeste cu capul de mine si picioarele de tati si asa trece noaptea. Nici macar tzitzi nu mai mananca, doarme legat pana dimineata.

Papanash, nu am gatit scoici. Chiar ma gandeam zilele astea la un orez cu fructe de mare.

Rox, am visat si eu la Lisabona cand am citit povestea. Vise, deocamdata ma multumesc doar cu Valea Doftanei, abia in august ne facem oarecum de cap.

Teo, ma bucur ca esti OK, sa faci exudatul ala. Macar stii si tu o treaba.

Acum, o intrebare: unde pot sa fac o radiografie dentara? Vreau un cabinet medical unde sa nu stau mult sa astept.

Sanatate multa mamicilor si copilasilor bolnaviori.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nana eu du ii dau fetii cereale dar ii dau fulgi de orez pe care ii amestec mai intai cu laptele apoi pun 2-3 linguritze de piure de fructe ca sa aibe guste si sa il poata manca,
daca nu termina de mancat tot borcanelul,ori il termin eu ori il pun la frigider pe mai tarziu sau a doua zi,dar a inceput sa manance tot acum,nu prea mai lasa borcanelul neterminat,sper sa o tina tot asa

frumosului tau fluturas!

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Doamnelor va rog frumos, nu cred ca a fost nimeni rautacios aici, nici Yaia si nici Teo! Hai sa punem un mare .

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sim, lasa ca tu ai o casa la care sa visezi si compenseaza. Te pricepi la gatit chestii din astea marine? Ca eu mor dupa ele.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ia uitati ce lungana am eu
http://good-times.webshots.com/photo/2239869440101671646ThWCZX?vhost=good-times

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hello . hello!
azi sunt si eu balonata ca Roxana, nu stiu, e ceva in aer .
Deci azi am gatit asa: supa lui Gheo, care inca e pe foc:)), pui cu orez pt Sofia cu rosii mici Cherry in forma de inimoara pe langa orez si salata de patrunjel cu rosii mici si usturoi, o lamaie stoarsa si ulei de masline. Credeam ca vine barbatu mai devreme, da inainte de 17 nicio sansa(stiu, blasfemie sa spun ca asta e tarziu, ieratare mamici cu barbati plecati toata ziulica)
Azi ii pun carnita lui Gh in piure. Am luat reteta de la mandarinuta, am tinut c arnea pe foc in apa pana a dat bine in clocot, apoi am bagat-o la cuptor langa celelalte 2 pulpite. I-am dat-o Sofiei, care fost incantata sa manance Gh din carnea ei:))) (lui i-am pus f putin)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am inceput sa ii dau lui Stefan iaurt, haleste cu mare placere Tnuva cremicios. Si galbenusul ii place, dar la legume e problema veche, mananca putin. Nu il fortez, cat vrea atat ii dau.

Nana, daca nu papa tot borcanelul il pun la frigi pana a doua zi. Cand ii fac fructe cu cereale mixez fructele (de obicei mar), pun cerealele si adaug apa calda pana ajung la consistenta care ii place domnului.

Luy, .

Ana, pup zulufata. Doamne, ce energica e!

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

M-am uitat si eu acum la concurs. Povesteati voi cum ca s-a schimbat sistemul de acordare a voturilor, si Sabina spunea cum ca unii si-au facut mai multe conturi ca sa isi acorde voturi.
Printre altele, am vazut ca am si eu 2 voturi de la persoane inscrise in martie pe DC (am trimis poza si linkul colegilor de pe messenger).
Asa ca nu cred ca s-a mers chiar pana acolo incat sa se faca conturi fictive ca sa isi acorde singuri voturi. 5 stelute in plus sau in minus, tot aia e, dupa parerea mea ... Iar daca m-ati crezut una dintre cei de mai sus. .. imi pare nespus de rau ...

de papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mariana, daca ai rabdare sa citesti suboectu ala de la generale o sa vezi cqa e cinecva care s-a votat cu 11 nick-uri de la acelasi IP, despre asta era vorba

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput