Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, borcanul deschis il poti tine la frigider. Insa eu am patit-o cu un borcanel deschis care se cam oxidase si Andrei a avut gaze rau de la el, asa ca nu mai tin nimic dupa ce deschid capacul.

Danielle, lungana e si scumpa foc.

Sabina, eu sunt mai bine cu burta, dar nu am mancat mai nimic azi, iau si Debridat si Maalox

Cred ca si uitasem sa va zic ca am rezolvat cu alocatia din urma, i-am povestit Anei daca ma intereseaza pe cineva. Cu dizertatia a mers prost...adica nu a mers ca nu am gasit profesorul si daca nu depun cererea pana luni cand apare el nu pot termina masterul. Nu stiu, singura varianta e sa merg chiar luni dar e culmea sa fug in prima mea zi de serviciu. Iar marti examen!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, nu stiu sa gatesc chestii marine, dar vreau sa invat. Am facut luni orez cu sofran la steamer si a iesit o nebunie, asa ca m-am gadit si la niste fructe de mare. Asa e, visez la casa, dar mai e destul pana ne mutam.

Am gasit si clinica pt radiografie, asa ca maine am treaba...

Ma duc sa adorm cupilu.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Fetelor, tot citesc din urma...

Intre timp, Michael imi face peste tot pete de lapte cu morcov. Frumos, uniform amestecat, cremos... Pic-pic...
Cred ca astia cu diversificarea-s pe-o mana cu cei din industria detergentzilor! "Introducetzi intai morcovul, ca sa putetzi testa cum ar putea iesi petele cu pigmentzi naturali cu produsele noastre!"
... doar cerneala putea fi mai nasoala... sau iarba...sfecla rosie...

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

piciu, o sa inveti ca se poate trai si cu haine patate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi

eu raportez o noapte de groazaaa, Miru nu numai ca s-a trezit din ora in ora, dar a avut si chef de joaca ... dar azi pe la 11 am iesit cu ea afara ca era f obosita si nu putea adormi, pe la 1 am venit acasa am papat si ne-am bagat amandoua la somn, asa ca acum sunt si eu om, dar sa vedem ce noapte o sa avem

am intrat si noi in grupul celor care fac flik flak-uri, ieri am lasat-o langa tati pe canapea si m-am dus sa-i pregatesc masa, ea s-a intins dupa o jucarie si a ajuns jos dandu-se peste cap, tati cica a vazut-o da nu a avut timp sa reactioneze, dar cred ca nu s-a lovit , a scancit un pic pana a luat-o in brate , dupa care a inceput sa rada

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Teo mami curajoasa care-si face singura injectii, multa sanatate

Ana pentru transferul banutilor pe card poti sa trimiti fax la ei ca sa nu te mai duci pana in partea cealalta a orasului, trebuie trimis: copie dupa CI, copie dupa certificatul copilului, copie dupa extras si o cerere prin care ceri transferul banilor in cont, nr de fax 250.90.20/21/22

Bee ma bucur ca aveti vesti bune si ca ai reusit sa te si relaxezi, pup Razvanelul papacios

Sabina sa-ti fie de bine si la mai multe sedinte, pai stai bine la capitolul kile, eu dupa o saptamana de cura drastica am dat si eu 3 kile jos, acum sunt la saptamana a2a sper sa mai dau 1-2 kile , important e ca de o saptamana nu am mai pus nici un dulce in gura

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

Nana, Sara mananca ziua trei bibi de 180 si seara dupa baie unul de 240, deci, in total 780ml.asta de vreo doua saptamani, ca pana am ajuns aici...ehehe...avea zile cand manca intre 60 si 90 la o masa si tot timpul pediatrul imi zicea ca sunt nebuna sa ma ingrijorez, ca nici nu-i putem cere sa se dezvolte mai bine decat o face, deci...mananca cat vrea ea si gata!

La multi ani celor sarbatoriti azi!

Alina si Sara (03.10.2007)

http://www.picturetrail.com/alinamuller
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunard20071003_-8_Sara.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

stiti ce mi-a dat de la plafar pentru ca sa iasa dintii mai usor? radacina de violeta de mestecat!!! iar Sara o adora, de cand am luat-o numai pe aia mai vreas-o molfaie, in plus e mortala...cum plimba ea radacina dintr-o mana in alta si apoi in guritza
asta in plus de toate gelurile pe care le am deja in stoc pentru cand va veni vremea cea dureroasa
pe aceasta cale pupam toti puiutzii maraiti din cauza dintilor sau din alte cauze independente de vointa lor

Alina si Sara (03.10.2007)

http://www.picturetrail.com/alinamuller
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunard20071003_-8_Sara.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana,multumesc

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

maine ma duc si eu sa ii cumpar crema de la Avene pt protectie solara, azi la Helpnet aveau numai lapte , maine o sa merg la Sensiblu sa vad daca au crema, ieri am stat in parc vreo 4 ore si ne-am bronzat cam tare mai ales eu

poze

Mergi la inceput