Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 17
papanash spune:
va zic rpd de menajera: cica sapt. viitoare daca vreau sa merg la cumparaturi sau in alta parte, sa-l las pe Andrei cu ea, nici o problema, il place ( si el, se hlizeste cam mult la ea....) si poate sta cateva ore. io n-am zis nici da nici nu, dar ma cam vedeam la coafor si cosmetica, drept sa zic.
dupa ceva timp ii dadeam papa ( i-am dat branzica-n premiera, cu para de la hipp- a halit cu pofta ! ) si incepe sa-mi povesteasca ea ca nu intelege mofturile astea moderne cu mancarea data tarziu, treptat, fara aia sau ailalta.....ca ea, cand avea nepotul 3 luni i-a dat tzatziki ( nu stiu cum se scrie corect - salata aia de iaurt cu mujdei si castraveti ) ca era in bucatarie si ''a inceput sa mestece-n gol si poftea saracu' si i-am pus un pic pe limba si i-a placut si i-am dat multa dupa aia, noroc ca nu m-a vazut nora-mea ca facea crize'' .
Fara cuvinte !
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by prisi
am vazut si eu dulceata Ebonee, ce veselie e pe ea
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
multumesc!
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
papanash spune:
am vazut un fotomodel (fata de colonel ?) si o sexi-mama....
Ebonee are mina aia de copilas dragalit si multumit, si cum pozeaza ea cu talpitele roz si mainile studiat asezate, mai mai, si zambetul , ce sa mai, stie fata deja cate inimi de papanas suspina....
Mami, cate yale ti-ai pus ? Gratii la ferestre ?
papanash spune:
quote:
Originally posted by alinamuller
stiti ce mi-a dat de la plafar pentru ca sa iasa dintii mai usor? radacina de violeta de mestecat!!! iar Sara o adora, de cand am luat-o numai pe aia mai vreas-o molfaie, in plus e mortala...cum plimba ea radacina dintr-o mana in alta si apoi in guritza
asta in plus de toate gelurile pe care le am deja in stoc pentru cand va veni vremea cea dureroasa
pe aceasta cale pupam toti puiutzii maraiti din cauza dintilor sau din alte cauze independente de vointa lor
Alina si Sara (03.10.2007)
http://www.picturetrail.com/alinamuller
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunard20071003_-8_Sara.png
de care violete ? io am acasa violete de parma
papanash spune:
Prisi, pot sa trimit si eu fax cu cerere pt. prima alocatie neincasata ? Sa fie asa simplu ?
Roxana_G spune:
Papanash, ramai mama necoafata ca nu e de lasat cu individa! Ba tre sa o si pazesti sa nu dea cat esti plecata de langa el. Trebuia sa i-o retezi si tu scurt. Bona noastra e instructata, si dupa ce a vazut alergia lui Andrei s-a si speriat si nu cred ca s-ar risca cu nimic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
papanash spune:
Rox, in august plecam in concediu afara . 4 zile Viena si 4 Amsterdam.
in Viena am mai fost dar mai sunt locuri nevazute. Deabia astept !
Ai luat ceva papa sau pampersi de-afara ? Cum se mai simte printesa ?
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by papanash
am vazut un fotomodel (fata de colonel ?) si o sexi-mama....
Ebonee are mina aia de copilas dragalit si multumit, si cum pozeaza ea cu talpitele roz si mainile studiat asezate, mai mai, si zambetul , ce sa mai, stie fata deja cate inimi de papanas suspina....
Mami, cate yale ti-ai pus ? Gratii la ferestre ?
ce frumos ai spuuuuuuuussssss
multumes
stiu io` cate inimi o frange??/da` 2 sigur le o frant
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
papanash spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
M-am uitat si eu acum la concurs. Povesteati voi cum ca s-a schimbat sistemul de acordare a voturilor, si Sabina spunea cum ca unii si-au facut mai multe conturi ca sa isi acorde voturi.
Printre altele, am vazut ca am si eu 2 voturi de la persoane inscrise in martie pe DC (am trimis poza si linkul colegilor de pe messenger).
Asa ca nu cred ca s-a mers chiar pana acolo incat sa se faca conturi fictive ca sa isi acorde singuri voturi. 5 stelute in plus sau in minus, tot aia e, dupa parerea mea ... Iar daca m-ati crezut una dintre cei de mai sus. .. imi pare nespus de rau ...
de papanasha Eliza (06.09.07)
tu nici macar noua nu ne-ai spus ca ai poze la concurs.....eu am intrat la un moment dat si am votat, n-am trecut prin toate pozele-recunosc .urma sa mai fac un tur