Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
Piciuliku meu drag, ce scriam eu acu 2 luni? heheeee. si ma gandesc uneori ca pt mine 90% Gheorghe e ultimu bebe.....
Am vazut si eu acuma pozele, m-am topit!! Iar cele cu Eliza sunt geniale!!!
Ana, ce mai face Mirunel?
Cecilia, . Asta e buba, ca esti mai mereu singurica. Or veni ele si zile mai bune...sanatosi sa fiti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
slippers76 spune:
Piciule, sa-ti traiasca mandretea de flacau sensibil, sa va bucurati de el si sa-i faceti si-o fratioara. Sau un surior, vedeti voi...(asa spunea Miru cand era mica). Si tin sa te contrazic si sunt convinsa ca si la voi o sa fie la fel: dupa o luna de diversificare Vlad e la fel de atasat de mine si de tzitzi ca si inainte de marea diversificare. Sunt convinsa ca si Michael stie ce vrea
Cecilia, daca a adormit Cristian incearca sa dormi si tu nitzel. Stiu ca ti-a sarit somnul, dar incearca sa te odihnesti putin. O cana de lapte nu te ajuta? Eu m-as duce la culcare, dar mai am tone de hartii de rezolvat pana maine.
Sabina, Miru face bine in stilul ei. In seara asta a reusit sa cada la dush. Si-a invinetit si soldul, nu numai glezna. Ei, da-i trece ei...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
Ano, da face crize cand se loveste? ca Sofia daca are o zgarietura stie tot bucurestiul
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
slippers76 spune:
Nu, nu face crize. De obicei le bagatelizeaza. Asta mi-ar mai lipsi! Ca am tine-o din criza in criza. Cand si-a sucit piciorul, a urlat un pic, cred ca o durea tare. Dar in seara asta n-a zis nici pas. Oricum, se stia cu musca pe caciula, ca-i tot spuneam sa se aseze si ea dansa in cada umeda.
slippers76 spune:
Acu mai e o chestie... Stau si ma gandesc ce-or crede bietele educatoare, ca in ultima vreme numai faultata am dus-o la gradi. Or fi zicand c-o snopesc in bataie
luy spune:
Draga Andreea (aniast), iti inteleg curiozitatea de mama. E normala, pana la o anumita varsta . Deh, tre' sa stii si tu cu cine se vede feciorul. Dar daca el face pe niznaiul, tu-l crezi ? Uite aici www.flickr.com/photos/septoct2007/2398646823/" target="_blank">dovada ca a cucerit-o pe Andra ( sau o fi fost invers ? )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
Pfii, m-am cam plictisit de carte. Este despre evolutia sexualitatii umane, o paralela cu evolutia sexualitatii altor specii. Destul de greoaie, multe exemplificari ale speciilor. In fine, mai am vreo 2 capitole, ca mai mult am rasfoit decat sa citesc. Concluzia este ca la oameni mamele sunt cele care au ca preocupare ingrijirea copiilor pentru ca pentru ele investia in urmasi este mai mare. Tatal este totusi necesar pentru ca o mama care alapteaza sau se preocupa de cresterea puiului uman neajutorat nu se poate ocupa de hranire (vanat pe vremuri) si ca atare desi este creat sa imprastie genele el ramane in familie o vreme indelungata. Pentru incurajamerea monogamiei necesara pentru cresterea puilor a aparut ovulatia ascunsa, adica nefiind sigur ca a fertilizat si ca are urmasi masculul ramane acasa. Interesant, huh?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
Piciulika, ne e tare dor de tine ! Astept ziua aia in care vei intra in concediu "pe bune" si vei avea din nou un pic de timp sa mai povestesti cu noi. Azi am cam dat-o in bara cu inspiratia, cred ca si la mine oboseala isi spune cuvantul. Si... diversificarea
Te inteleg ca nu vrei diversificare, iti inteleg nostalgia dupa vremea in care puteai afirma " This body is 100% milk " ( mi-a placut la nebunie bluzita aia ) Si eu incerc acelesi sentimente. Acum catev seri am constientizat ca nu mai e mult si va trece si vremea alaptatului si astfel voi pierde magia acelor momente in care puiul meu se hraneste "din mine". Si eu simt cum imi zboara timpul printre degete si parca nu am reusit sa ma bucur de bebelusia ei atat de mult cat as fi vrut.
luy spune:
Sabina, multumesc mult, venind de la tine asemenea compliment... s-a umflat inima in mine
Roxana_G spune:
Gabitz, chiar ca nu se lasa mai prejos Eliza cea scumpa. Pupam fata.
Luy, iti dai seama ce bine am iesit eu din circuitul cu pricina. Din pacate de saptamana viitoare intru in circuitul muncii. Pupam fetele, sa se faca repede bine.
Betty, poate nu tolereaza antibioticul, varsaturile pot fi o alergie la el. De ce nu incearca altceva? De ce va chinuiti sa tratati ecoli? Mario e destul de mare, ia bine in greutate, daca nu are alte probleme (gen febra sau inapetenta) o puteti lasa in pace, macar pana isi revine.
Ana, Teo e mai bine, face tratament si deja era mult mai bine azi.
Sabina, cartile se numesc "De ce sexul e o placere? Evolutia sexualitatii umane" si "Confesiunile unei mame lenese". Si o mai am pe cea cu casnicia de care va spusesem ca a primit-o al meu cadou de la un prieten divortat. Dar incep cu astea pe care trebuie sa le returnez.
Ana, stiu ce presupune statul in fund, imi amintesc de Alex. Dar oarecum cand vad bebelusi din ce in ce mai multi care stau singurei in fund tot ma intreb de ce nu sta inca si Andrei. Legat de zbor, cursa era la 6.10 de aici si de la 9.35 din Frankfurt. Oricum poti cauta singura pe site la lufthansa.com. La intoarcere am ajuns pe Munchen la 18 si decolarea era la 21.15 (deci 3 ore de stat).
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze