Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
Ooof, fetelor, tin minte cum eram acu 5 ani. Tot asa de furioasa uneori, efectiv nu ma regaseam, Sofia nu se juca in patut singurica niciodata, numai cu mine vroia. Sunt opii si copii, unii au nevoie de prezenta mamei nonstop, si se pare ca daca mama e disponibila ei vor fi independenti si siguri pe ei mai incolo. Altfel, dat fiind firea mai "mamoasa", daca nu li se acorda toata atentia vor dezvolta un sentiment de insecuritate permanenta ceea ce le va dauna f mult.
Sofia nu statea la nimeni in brate, iar acu e chiar prea prietenoasa!!! Ca deja ii fac instructaj sa nu se duca la straini, sa nu vorbeasca cu necunoscuti etc etc.
cat despre impachetari etc...n-aveti timp, dar nici nevoie!
Betty, va pup tare tare de tot. Sa ii treaca repede lui Mario infectia urinara si tusea si sa va faceti bine pt cat mai multa vreme!
Rox, cum se numesc cartile?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
slippers76 spune:
Gabitz, Pupam Eliza cocheta. Mai, mai ce bine-i sta in mov! Asa mi-e un dor de o printzesa mica, s-o imbrac in rochitze... Cu Vlad mi-e un pic mai greu la capitolul asta
Nana, eu mai iau lapte de soia cu suc de fructe. Ala cu ananas imi place cel mai tare. Dar ala are zahar. Ma gandesc ca poate gasesti o combinatie in care sa-ti placa gustul.
Bee, ma bucur tare ca ati avut parte de un pic de relaxare, si ca Razvanel e mancacios. Macar cu asta nu-ti mai faci probleme.
Rox, mercic de informatii. Zuza cu care am vorbit eu mi-a dat escala la Frankfurt de 5 ore la dus. Ia sa o mai barai nitzel, sa-si faca treaba cum trebuie. Ce spui tu acolo e mai mult decat rezonabil. Si crede-ma, n-ai de ce sa ma invidiezi ca Vlad sta asa de bine in fund. Ca au inceput si belelele, si stresul, cu saltatul, cazutul, statul in carucior si toate cele. Mai bine ca e Andrei pasnic, ca are vreme destula sa se ridice.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
andreea1002 spune:
Off, vad ca tot ies dintisori la bebelusi. Zilele trecute am crezut ca o sa-i iasa si lu Bubu a mea, se trezea noaptea de nu stiu cate ori, era maraita, nu mai manca asa mult. In plus rodea tot ce prindea si avea balute mai mult ca niciodata. Am crezut ca gata, iepuras scrie pe noi in urmatoarele zile. Insa s-a potolit fata si tot nu au iesit...
In alta ordine de idei, mamicile obosite si bebeii bolnaviori. Va doresc multa rabdare mamici dragi.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
luy spune:
Eu sunt mai bine, inca iau antibiotic ( am fost sambata la Madicover si mi-a pus diagnostic de sinuzita acuta ), ma mai supara tusea, in rest sunt ok.
Maria se lupta in continuare cu mucii, dar e muuult mai bine. Oricum, sunt fericita ca ea a scapat doar cu muci, nu a avut rosu in gat, nu a facut febra... E drept ca duminica ne-a cam speriat ca a dormit mai tot timpul si era asa, cam moale, dar a trecut si asta ...
A, apropos, sambata am ajuns si noi la controlul intarziat de 7 luni, avea 7.97 kg ( pediatra a trecut 8, da' io's mai "exacta" ), 70,5 cm si 44 cm PC. Nu prea a luat mare lucru in greutate luna asta, vreo 400g, dar e bine. Oricum nu mi-o doresc grasa
carpatina, Teo, multumim pt aprecieri
Mai am restante muuulte... Vero , Celia , Myral
Aaaaaa, sa nu uit de Andreea ... Hehehe... stai ca ei ii scriu mesaj separat, ca mai intai tre' sa caut o poza.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
andreea1002 spune:
Sabina, ba da, si eu as avea nevoie de niste impachetari, insa timp....pauza.
Vreau sa va spun ca de 2 saptamani am renuntat la paine si la dulciuri (bine, mai scap la cate o buc de cioco amaruie) si am reusit sa dau jos 2,5 kg. Usor, usor, dar sper sa se duca o data pentru totdeauna . Mai am vreo 15... (de dat jos, nu atatea mai am eu acum hihihi)
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
Piciulika spune:
Intru pe fuga sa urez La Multi Ani colegilor lui Michael,
Tudor, Mihai si Alexandru
si le doresc ceea ce-i doresc si Puiului meu: sa creasca mari si sanatosi, sa aiba parte de multe bucurii si sa-i faca mandri pe parintzi, sa-si gaseasca drumul lor care sa-i faca fericitzi pe deplin.
Abia maine apuc sa citesc din urma - sper!!! - si sa va multzumesc pentru urari - sper ca nu am fost uitatzi.
Eu inca mai merg la servici oarecum - desi oficial in vacantza - ca sa termin niste chestii si sa am liniste pana in iulie si mai lucrez (fff greu) de acasa.
De aceea sunt in continuare obo rau si nu apuc noaptea sa intru, pentru ca... dorm!
Despre aniversat:... 6 luni! Nu stiu cum a zburat timpul, cand a crescut atat Micul Printz.
E atat de vesel, zambeste tuturor, desi ii ies dintzisorii de sus si-l mai sacaie (unu' e deja itzit), dar el e mereu incantat sa aiba musafiri, danseaza ca irlandezii pe masa - uneori da spre step, asa viteza are - se taraie ca fiul lui Winnetou (asa frumos sincronizeaza maini si picioare, si e f ambitios!), i-a tras un pumn din fundul gradinii lui unchiului Alex, in ochi ... dar e si suflet sensibil: suspina fericit si zambeste cu gura pana la urechi la ramurile inflorite: visin, forzitzie, gutui japonez, magnolie... E delicios in incantarea lui!
In rest... nu ma bucur sa incepem diversificarea...Jelesc aceste 6 luni minunate, obositoare, dar irepetabile si atat de delicate. Noi doi de noi, zi si noapte, unul fara altul nu se poate.
Stiu ca vor veni alte momente frumoase, dar acest capitol intens si special se incheie foarte curand. Mi-e greu.
Sunt mandra de baietelul meu, dar creste asa de repede, ca inca nu am apucat sa ma satur de bebelusul meu - imi scapa printre degete!
Asa ca, melancolica, ma retrag pentru azi (vine Tati din Ro) si inca o data, abia astept sa vad cine-ce ne-a mai urat frumos, ca de obicei.
si mi-e dor de voi!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Sabina spune:
Luy, sanatate! 400 de grame e f f bine, si e bine ca ai p[utu s-o cantaresti, pe Gh nu reusesc defel, cade cantarul cu el, atata se rasuceste si se invarteste. Am vazut ultimele poze, adorabileeeeeee!!!
Gabitz,
e superba Eliza ta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Marunzika, superba Yannisa, am admirat-o pe printesa ta proaspat crestinata si pe mamica ei cea supla
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
cecilia L spune:
Sunteti niste dragute. Stiti ce este cred mai greu decat toate toanele si trezirile baiatului, faptul ca tati e mai mult plecat in ultimul timp......si am pierdut si putinul ajutor care-l aveam cateva ore seara........ asta a fost concluzia mea trasa in seara asta....daca tot nu am putut adormi la ora 10...hihi
Sabina ma vad in povestea ta 100%, macar sa fie asa si la noi.
Betty, ce pot sa-ti spun, sa va faceti bine cat mai repede, sa acceptati mai usor medicamentele( eu stiu de la Cristi cat plangea cand ii dadeam minunea de ospamox care nu se compara cu ce-i dai tu lui Mario) sau mai bine sa scapati de ele.....iar tie multa putere.
Eu cica mergeam sa dorm.....pas, s-a trezit la nici 5 min dupa ce m-am asezat....a fugit somnul meu.
Am vazut o printesa superbaEliza de gabitz, chiar o familie superba.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi