Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitz78 spune:
seara buna si de la noi.
azi am "golanit" toata ziulica.
am vazut multe poze cu baieti care mai de care mai frumosi...si vroiam sa va spun ca nici fetele nu se lasa mai prejos!
uitati-va aici: http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/5%20luni/
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
luy spune:
Cecilia, draga mea, te inteleg perfect... Esti foarte obosita, adevarul este ca e foarte greu sa cresti un bebelus fara nici un ajutor. Cine nu crede, sa incerce ! Nu cred ca ar trebui sa te simti vinovata ca-ti doresti putin timp pentru tine, asta nu inseamna deloc ca iti iubesti puiul mai putin sau mai stiu eu ce. Cred ca fiecare dintre noi are dreptul sa simta ca nu este numai mama, ci mai este si om, iar orice om are nevoie din cand in cand de o clipa de ragaz si de relaxare/rasfat.
Te si sa stii ca nu esti singura, sunt convinsa ca multe fete au trecut prin starea ta, doar ca n-au exprimat-o aici. Noi iti suntem alaturi
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
betty78 spune:
Buna seara si de la noi,
nici eu nu mai pot. Va povesteam acum cateva zile ca Mario are infectie urinara cu Ecolii si de vineri noapte am incepur tratament cu Sumetrolin si tot de atunci a inceput sa tuseasca...si ieri mi-a varsat prima oara, iar azi de 2 ori, iar ultima oara a fost cu jet si imediat dupa antibiotic....Nu stiu ce sa ma mai fac cu el...Il fortez s ii dau antibioticul...am incercat toate variantele, dar stie ce se intampla si nu vrea....Ma bate gandul sa ii pun branula si sa ii dau injectabil....nu suport s il chinui in halul asta. In plus daca ii bag antibioticul in gura..il tine acolo pana reuseste sa inchida gura si apoi scuipa totul... Am incercat cu lingurita, seringa, dozator, etc
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
luy spune:
Offf, Betty, imi pare tare rau sa aud ca va chinuiti asa... La voi parca nu se mai termina, treceti dintr-una intr-alta Nu stiu ce sfat sa-ti dau, nu pot decat sa va urez multa multa sanatate, sa terminati odata pentru totdeauna cu problemele !
De mai multa vreme ma tot intreb ce mai face diwana si piticul ei Rares, oare ei au gasit tratamentul potrivit ?
Gabitz, foarte frumoasa si cocheta Eliza, ia spune drept, cati pusti a agatat azi in parc ?
Rox, sa-ti fie de bine escapada, ai povestit tare frumos, multumim pt prilejul pe care ni l-ai dat sa ne imaginam ca am fost si noi alaturi de tine si astfel sa iesim din circuitul papa-kk-spalat-plimbat-rasfatat bebeu
Sabina, felicitari pt impachetari. Eu sunt ca Cecilia, tot visez la ora aia la cosmetica, insa de fiecare data intervine ceva si ramane doar un vis
betty78 spune:
Si in plus de 3 saptamani e tot timpul bolnav....ba raceala, ba roseola cu febra si acum infectie urinara, fara nici un simptom si acum mai si tuseste...bine cred ac tusea vine de la un reflux
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatina
[br
Nana, nu poti sa tii dieta ta (cu banane si lapte) folosind lapte de soia?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Nu stiu daca imi place laptele de soya. Brrr. Cand am incercat la Andrei daca-i place si mirosea intr-un hal fara de hal. Eu oricum am alergie la laptele astora de aici, singurul care imi merge este unul care e folosit de astia ptr cafea, cred ca e pasteurizat, si o sa incerc cu asta acum. Sa vedem ce si cum.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
luy spune:
Ursuletzul elvetian
A-mplinit juma’ de an
Si cu el de-acelasi leat
Trei voinici am numarat
Tudor, micul delfinas
Acum e si iepuras
Si asteapta intrigat
Sa fie “diversificat”
Mihai, mandru papanash
Si Alexandru cel poznas
Primesc azi cate-o urare:
“Sa traiti si la mai mare !”
LA MULTI ANI ! dragii nostrii sarbatoriti, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cuminti ( asa, cat se poate ), sa-i ascultati pe parinti ( in marea majoritate a timpului ) si sa le faceti multe multe bucurii !
slippers76 spune:
Of, Betty! Ce chin pe voi. Sumetrolim-ul ala e gros si inecacios. Nu poti sa il diluezi un pic? Poate asa il inghite mai bine. Cu un lichid care-i place? Stiu cum e,ca si Miruna il inghite greu de tot. Tinem pumnii sa treaca repede puiul bolnavior si mami necajita.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Cecilia, pup mai obosita. Sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie: bebe marait (apropos, venim tare din urma, ii ies amandoi dintii de sus, azi am vazut), ajutor canci, munca cat cuprinde, si pentru casa si pentru servici, timp pentru mine ioc. Dar incerc sa ma tin cu firea si tot sper c-o iesi soarele si pe strada mea.
Luy, tu cum esti iubita? Ti-e mai bine? Ca tare necajita mai erai si tu...
Teo? Mai stiti ceva de ea?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
luy spune:
Ana, de la noi . Adica unul de la mine pt tine si unul de la Maria pt Vladutz, care e superb