Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Bee
Yaya, eu una il diversific pe Razvi cam cum il diversifici tu pe Tudor. Ce inseamna mediu ca greutate la finlandezii vostri? Nu de alta dar eu n-am doctor cu care sa ma consult legat de alimentatie si am inceput cu cereale, ca al meu e vesnic hamesit si nu prea gras. Sa inteleg ca n-ai amestecat morcovul cu cartoful? Eu da. Si al meu a avut o reactie ciudata la cartof. Nu cred ca i-a placut, dar tot inghitea ca nemancatul. Uffff si eu dau masa diversificata dupa lapte de la mine.

Pai eu nu ma raportez la finlandezi, ca ei sunt mai grasi. Eu am o curba cu cresterea de la romani. Tudor are la 6 luni 7,6 kg, exact pe medie.
Si am amestecat si morcovul cu cartof, facute de mine, dar nu i-a placut. Poate o sa mai incerc, punand mai mult morcov si mai putin cartof...
Un pentru nemancat!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, stai ca m-am exprimat ambiguu. Era vorba de diversifocarea uneia dintre mese pana ajungi la combinatia alimentara dorita, in cazul mesei de legume piure plus carnita. Abia dupa aia introduci alta masa. Nu ca astepti pana mananca 100 grame de morcov ca sa ii dai si dovlecelu.
Acuma, eu i-am foert dupa morcov mai multe legume(ceapa, pastarnac, telina) si i=-am dat in combinatie cu cartof, asa era totul mai aromat.Cand am pus si untul, o fericire!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nu mai editez inainte, ca mi-e lene

Bee, la cat de putin am transpirat azi, m-as mira sa fie parafango interzis la alaptare. Totul e sa bei f f multe lichide, eu am baut in timpul tratamentului un litru de apa si un ceai fierbinte (pe lactatie, LOL) .
Auzi tu,,,deci Scarsdale zici.
hm...facem club? pacat insa ca nu prea postezi zilnic , ca nu te lasa tero. Razvan, auzi, lasa pe mami sa scrie pe net :D

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iar am scris ditamai mesaj si l-am pierdut. Mda, asa cand lucrez la n-shpe ferestre. Pe scurt: Andrei linistit azi, eu sportiva (exercitii de pe dvd, plus bibicleta si stepper pe terasa - 2 ore, plus impachetat la domiciliu) dar tot super balonata in ciuda tratmentului medicamentos intens si a ceaiurilor pe care le urasc. Fost la serviciu, seful super dragut, a fost incantat ca ma intorc, nici nu contau cele 6 ore, a zis imediat ca e super ok. Nebuna de la HR insa cam fitoasa, se tot facea ca nu stie daca e platit integral sau nu si mi-a zis de vreo 2 ori ca ma pot reintoarce in conced.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Melania, nici noi nu depindeam de salariul meu, insa eu sunt mai independenta si oricum ma cam plictisisem acasa. Insa voiam ceva mai echilibrat.

Ana, tie iti scrisesem ditamai mesaj dar reiau pe scurt. In primul rand e tare scump Vlad, si sta foarte bine in fundulet si o spun cu oarece invidie. In al2lea rand, si eu am o temere de zboruri low cost, legata nu de fitze ci de grija privind intretinerea aeronavelor. Am zburat cu LUfthansa, super ok la dus, plecat la 6.10 de aici si ajuns la 11.30 ora Portugaliei, doar 2 ore escala la Frankfurt, insa in realitate cu foiala si cu imbarcarea a fost doar o ora efectiva de asteptat. La intoarcere am stat mai mult pe Munchen, dar daca nu esti legata de o ora stricta de plecare mai gasesti variante. Vezi ca au si Air France legaturi bunute dar mai spre dimineata si noi nu voiam sa pierdem zilele.

Papanash, te asigur ca am sunat de maxim 2 ori. Din pricina diferentelor de fus de 2 ore sambata am sunat prea tarziu asa ca am vorbit numai o data. Eu am incredere in ai mei si daca era ceva ma sunau ei. Nici bona nu o sun decat daca plec toata ziulica de acasa, si o mai bazai o data sa ii dau instructiuni de hranire (in special alegerea borcanelor) si scos afara.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Andreea1002, multumesc mult, uite ca nu mai am ceai de chimen in casa, dar o sa iau. Pana una alta as bea o sticla de sab de la Andrei, asa sunt de disperata.

Papanash, eu cu Dermalin spal ca al meu e alergic si sensibil. Dar asa e, raman patate. Ei si? Ii tin separat hainele de casa si le pun pe acelea.

Bee, a fost buna si iesirea asta, de bine de rau tot ai schiat inteleg.

Sabina, voiam impresii de la masaje si altele. Dar am citit aici. Nu stiu ce sa zic cu transpiratia, mai ai rabdare putin. Eu nu transpir mai deloc, la noi la salon aveam un tunel care era super fierbinte si abia acolo mai asudam si eu si asta spre final. Cu masajul ai grija, sa te ia in crescendo.
Sa iti fie de bine si cu folos mare!

Si nu in ultimul rand sarbatoritilor de azi !

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ufffffff va invidiez, auzi la ele,masaje, gimnastica si impachetari.......eu nu vreau asta, vreu doar putina liniste si macar o ora la cosmetica.........pas si asta, tocmai a sunat tati azi ca vine mine seara dar pleaca joi si vineri iar.....asa ca in conditiile aste nu cred ca mai am curaj la bb 2......... zau ma voi gandii de 7 ori, fara ajutor este greu cu unul, nu mai spun de 2, asa ca fetele cu 2 copii felicitarile mele.
Eu am ajuns sa-mi pierd rabdarea, oricat de dragalas si oricat de mult l-as iubi eu, oboseala isi spune cuvantul.....sincer nu mai suport sa-l aud maraind, mai bine sa planga decat sa maraie....inteleg orice dar nu mai pot, am ajuns la capatul rabdariiiiii, azi l-am lasat in dormitor sa maraie,cred ca vreo 2-3 minute dupa care a inceput sa rada cand m-am dus la el...m-au apucat draciiiiiii, noroc ca nu intelege ce bodoganeam eu pe acolo de una singura.
Afara face la fel, e bine ca doarme dupa ce se trezeste nu mai sta decat max 15-20 min in carut, maraie sau urla de curand ma stie tot cartierul, iar in brate va dati seama ca ma indoaie, il iau ce sa fac dar plecam frumusel spre casa...asa ca azi in loc sa stam min 2 ore la 1.30 am intrat in casa, iar dupa-amiaza am reusit sa stam tot cam asa o ora jumatate...a inceput sa urle, nu mai stiu ce sa fac, ziua maraie noaptea maraie.......chiar sa fie dinti sau asta e printul rasfatului, dar nu l-am carat in brate nenica pna acum, puteam sa stau cu el si 3 ore statea in carut si gata, de cand sta in fundulet a inceput distractia.........

Hai ca m-am lungit ca o placinta, trebuia sa-mi vars naduful....

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

nu va suparati dar chiar nu am putere sa raspund ......neuronul meu e in CIC asa ca nu mai tine minte nici ce-a citit de multe ori....hihi

Dar unde sunteti toate, nu se mai poate va pun absente....chiar asa Sim, Luy, Teo , Maria si multe alte fete....nici la schimbul trei nu mai prestati.....sa nu-mi spuneti ca patiti ca mine.....nu va doresc asta.

Deci, ma retrag si eu la nani, poate apuc sa adorm inainte sa se trezeasca teroarea mica.

noapte buna

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Iaca ma retrag si eu, desi sunt singurica, tati e la un chef la serviciu. Si maine are altul. Ceea ce insemna ca trebuia sa il obosesc si mai rau prin cluburile din Lisabona ca are potential. Dar am vreo 2 carti primite cu imprumut pe care ar cam trebui sa le returnez, asa ca ma apuc sa le citesc.

Cecilia, si noapte linistita! Cred ca ti-e greu, au si ei o perioada dificila cu dintii astia. Nu stiu ce sa te sfatuiesc...eu il mai si las sa maraie, dar nu prea mult ca nu ma indura inima. Incearca sa ii mai variezi pozitii si jucarii, locatii. In carut va fi si mai greu de cand sta in picioare. Alex se rasucea si se ridica, o tineam numai cu centuri, Andrei e inca foarte pasnic. Mai ai putina rabdare, o sa fie o mica pauza pana la incisivii laterali zic eu si poate se mai linisteste. ptr mamica obosita.

Gata. Ma duc la citit. Noapte buna.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

PS Daca va intrebati ce citesc asa cu zel, precizez ca nu pentru sesiunea care incepe saptamana viitoare. Nu ma dezmint deloc: despre mamici lenese si despre sex.

Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput