Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sim, pe unde-ti umbla picioarele? Cam rarut in ultima vreme...

Mihaileasco, cum te mai simti?

Nana, nu poti sa tii dieta ta (cu banane si lapte) folosind lapte de soia?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Sabina
cu diversificarea, Yaia, mie nu mi se pare prea ok. E cam zapaceala acolo, mai bine mergi pe o masa, o inlocuiesti complet si la cateva zile dupa ce e inlocuita bagi si masa a doua la fel de lent, cate o lingurita etc etc.

De ce e zapaceala? Eu am zis doar ca e ordinea in care introduc alimentele.
Cine vorbea de mai multe mese? Eu vorbeam doar de masa de pranz care e diversificata. Ce inlocuit complet, cand el cel mai mult a mancat 60 de grame (ochiometric vorbesc acum, ca am apreciat eu ca era o jumatate de borcanel)? Pai daca as astepta sa in inlocuiesc o masa complet pentru a introduce un nou aliment...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia

La mai multe lunite pentru:

Michael de Piciulika
Tudor Cristian de Yaia
Mihai de Raluca
Alexandru de Adhnana

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Multumim!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

La multi ani micutilor sarbatoriti de azi!

Si acum fug, ca am multa treaba... insa am dat o fuga.. sa nu ma mai traga yaia de ciuf, ca pe ea nu si pe altii da..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Multumim!
Oricum, pe tine nu te pot ciufuli, ca-mi esti draga!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Hai ca am apucat sa citesc si eu. Astazi am avut zi de rasfat avand in vedere ca tati e acasa, bine a fost acasa cu noi acum isi conduce sora la autocar, pleca in Spania la munci. Ei bine am profitat ca e el acasa si am coborat patutul, dar pana la nivelul in care sa mai pot tine hainutele care iau ramas mici sub salteluta. Apoi l-am scos pe tati la plimbare, e prea frumos afara sa nu profitam si noi, a fost incantat sa o vada pe puica noastra in leagan si cat e de fericita, cum rade ea de placere.
De azi papam si carnita, mai putina azi, maine marim doza. Oricum nu a fost prea incantata pentru inceput, nu a primit-o la fel de bine ca pe branzica sau iaurtel.
Abia astept sa-i dea odata dintisorii astia ca e tare maraita noaptea. Aseara a dormit cu noi in pat, era teroare daca o puneam la ea in patut. E tare hotomana, oare nu o mai doare nimic in pat la noi? Oricum a fost tare dragalasa pt ca dupa o criza de plans, am pus-o intre noi si si-a pus capul langa tati si a adormit singurica.

Rita tare emotionant filmuletul.

Slippers un Vladut tare frumusel.

Rodica pentru cadou.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Si eu bag baveticile la Vanish sau Ace dupa ce le scot din masina de spalat. Oricum deja sunt unele care sunt terminate.
Fetelor vad ca va luptati pe aici cu kg. Eu am slabit tare rau dupa nastere, oricum sub ce aveam inainte de a ramane insarcinata. Acum mi-am mai revenit cat de cat, dar sincer as manca dulciuri intr-una. Abia ma abtin. Bine mai devreme dupa plimbare mi-am invitat sotul la o prajitura ca de tot am trecut pe langa cofetarie. Ce nu-mi place mie este burta asta care nu scade deloc si care atarna asa aiurea. Ma gandesc cu groaza la ziua cand voi ajunge la mare. Mai am si niscaiva dungi din astea pe solduri si coapse.

Mergi la inceput

Fetelor voi cu ce combinati branzica si iaurtelul? Eu am combinat cu banana, iar aseara am combinat branzica cu iaurtelul. Eu branzica o pasez, asa o mananca mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Am uitat sa va recomand un site cu produse pt bebici f ieftine in comparatie cu cele de la noi din tara
http://www.flaschenmilch.de/catalog/create_account.php?osCsid=94c27c8ea71fe4183ecba5ecd5974d6a

e testat de prietena mea...comanda a ajuns in 4 zile..pun bani e card si fac si eu comanda...uitati-va de curiozitate ce ieftin e laptele spre ex.

AAA si inca ceva..ne-a luat un var din Italia borcanele Hipp si cutiute Hipp cu fructe, sortimente de negasit in Ro si sunt super multumita.Tudor papa acum cu placere Hipp iaurt cu para, prune, mar golden....si cutiute cu mar si piersica.Tb sa innoiesc stocul...preturi putin mai mici ca la noi...am gasit toate produsele de pe site-ul Hipp si cereale chiar.
Asa ca daca aveti pe cineva in Germania sau Italia....faceti comanda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia
Yaia, papanas Tudor vroia alt meniu-de zi festiva -, nu mar...

Stiu, Celia, voia tzitzi. In ritmul in care mergem cu diversificarea, o sa manance tzitzi si la facultate... Poate totusi nu de la mine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Greyeras pai nici nu ai cu ce combina branzica decat cu fructe...eu nu-i mai dau banana ca se constipa dar am combinat branzica cu mar, para si chiar mango...ti-am mai spus ca Tudor papa tot ce-i dulce acum asa ca ...fructe sa fie.
Sau cereale cu iaurt ma gandesc ca merg.

Mergi la inceput