Timisoara, Impreuna! (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Beeeeey , pfu

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...daca asa se poate numi...zombi iar...

Katik, merci de cafa, mai fa o tura si pt moa...

Claudia, imi pare rau de puiu mic, ca e bolnavior, ai grija de el...
Ai primit pm de la Anda? sau iti dau eu adresa ei?

Fetele, daca ma banuiti cumva ca va voi face surpriza gen de Corasone, de bocit si alea alea, tzapaaaaa...
Iaca nu...e altceva, mai ceva decat va puteti imagina...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, tradu ce-ai scris, si explica la ce te-ai referit, ca io is varza...nu pricep...cu expresia asta subminabila si onomatopeica...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Dorissunt in asteptare, vineee... sper....daca nu s-o neca in vadra cu cafa

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

'Neatza fetele!

Nush ce am da m-o lovit o stare de draci si suparare.....de la ce frasu stie? O fi vremea asta....oi fi io cu pasarele la cerebel....nush'?
Nu am chef de nimic,de nimeni.....fata asta ce ma mai scoate din starea asta.....
Gata am plecat ca stric ziua la toata lumea

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai salutare lume,

Lore,sa stapanesti sanatoasa Mazda...

Si vreau si eu un icsplein...ca is in ceata deasa:care-i treaba cu stupiza centenara?!!!!Ce tre' facut?
Pup iu ol...vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Neata...ramasai acasa ma duc numa pe la 12 la lucru...mi-o zis ieri Hrubaru s-o las mai moale daca nu vreu sa nasc mai iute...

Ieri fusaram si pe la dentist cu Arpi...bomboanele masii...

In rest vreu sa fac o supa de brocoli...si caut retete pe net...asa ca Laurelu lasa dracusorii si hai da-mi o mana de ajutor...hai ca-ti descant...papara si pazeste Doamne pe draga noasta...si arunca departe dracusorii ce nu-i dau pace...si ada pacea si linistea in sufletul ei...amin

Clau pai nu sta asa cu Andi mergi iar la Dr...poate chiar de la antibiotic sa faca alergie cu vomitat si diareesau e viroza intestinala...sau sa fac bine dr sa stie ca de aia o gatat medicina...pupsa se fac bine...si lui Deni un pupivc

Dani ...hai ma iesi din butoi ca stai prea mult in saramura...hai adu un pic de ioz pe acia...

Kati spor si energie cu galeata...pupici

Ando..iti revenisi ?...auzi terapeut...vezi ca ne jignesti ...dar noi ce suntem acia...

doris ...oricum ne surprinzi tu...ai grija...si nu baga multe tzigari...

Ana, silvana scumpe la vedere...Lormi, deya nici nu mai zic...

Lore cum stai cu postu ...maine vreu sa tin si io dinala ortodox...ca vinerea tin de obicei de-l catolic...dar ala-i floare la ureche...si nu-i mai zi Laurei iapa...ca-i urat..dulcica mami ...hai ponei...dar sa nu te mai aud cu iapa...

Claxonata...iti doresc sa-ti intarzie rusii...aas vreun an...

Fetele noi...timide rau...pupici

pupici la mari si mici

mihi

Mergi la inceput

Aidule azi tu-mi scapasi...dadusi feti compotul de afine sau l-a halit claxonata?

elefantul mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Mihiiiii, ia de-aici:

Supa cu broccoli si cascaval

Timp de preparare:
25' (complexitate redusa)

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g broccoli,
2 cepe,
1-2 linguri unt,
3/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa),
200 g cascaval,
sare,
piper macinat,
1 varf de cutit piper de Cayenne,
1 varf de cutit nucsoara,
1/2 pahar smantana.
Pentru garnisit: 2-3 linguri ulei de masline,
2 felii de paine,
1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare
1. Se aleg buchetelele de broccoli, se spala si se taie marunt. 2. Cepele curatate se toaca si se calesc in untul incins, pana ce devin sticloase. 3. Se pune deoparte 1/3 din cantitatea de broccoli, restul se dunstuieste impreuna cu ceapa, se toarna deasupra zeama de legume si se lasa sa fiarba incet 15-20 de minute. 4. Se incorporeaza cascavalul ras si se da intr-un clocot, dupa care se maruntesc toate in mixer. 5. Se mai pune o data supa pe foc, se adauga restul de broccoli si se mai lasa sa fiarba incet, 6-8 minute. 6. Se gusta de sare, piper si nucsoara si se introduce si smantana. 7. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste in el painea taiata cubulete. 8. Supa se serveste calda, cu crutoane si codite de ceapa verde taiate marun

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

n-am nucsoara si ceapa vverde.......auzi tu ai probat-o sau faci experiente pe mine...

apai o fac sper sa nu-mi zica al meu ce-i cu mancarea asta exotica...ca el ii secui si nu stie numa de crumpi...

multzam

Mergi la inceput