Timisoara, Impreuna! (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bey katikule esti betoane fato si nu o mai baga in seama pe claxonata de mariaa ca iti taie elanul (sau lama sau musul ... ce vrei tu)

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mai sa fie... probleme , ceva?!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Va spun un buna seara si un NOAPTE BUNA.
Sunt franta de oboseala asa ca azi pass la comp,va tzuc -ici

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by lore03

Salutare!!!
Sunt rupta de oboseala,ma dor picioarele de mor.Toata ziua am alergat pe tocuri ,kilometri intregi.Abia acum ma relaxez si eu putin .Ma ustura putin si gatul asa ca imi fac un ceai si o sa stau cu picioarele in sus.
Maine iar o zi de alergatura .Deci de maine sunt proprietara unei masini MAZDA 2.
Laura numai fitze,toata ziua bate din picior ca iapa,m-a inebunit de cap.Acum in fiecare zi este o printesa si trebuie imbracata adecvat .
Voi vad ca sunteti bine ,vesele ,voiase ,blocate in casa sau aveti de lucru cu politia romana.
Va pup si dupa ce ma relaxez va iau din nou la rand.

semnez cu suflet

ioooi, amor amor , la superlativ. sa nu-mi zici ca-i si verdele ala...
suuuper. s-o sofezi in siguranta maxima si sa te bucuri de ea bubulina. si vrem pozeeeee.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Declar ca pic ca musca...
Terminat cam jumate din surpriza, bine ca nu aveti atata verva-n voi, sa scrieti un cap in 2 zile, ca altfel, ma vedeati pe vacarescu.

Ok, nu am prea priceput nimic din ce ati scris azi, dar nu conteaza...
Retinut ca Lore isi ia masina, parca verde, maine vrem poze, sa o stapanesti sanatoasa, si fara evenimente!

Rugamintea mea este, sa nu uitati de editia aniversara, Timisoara, Impreuna, cap 100!

Scrieti, tot ce va trece prin cap, ganduri, frustrari, amintiri, dati link-uri cu melodii preferate, sau care s-ar potrivi penrtu asta...si tot ce veti scrie, va rog sa-i trimiteti la Anda, pe mail...pana cel tarziu la pagina 1 a capitolului 99, ea va pune totul pe blog-ul nostru.
Sa fie ceva frumos, pentru noi...ori toate , ori niciuna...
Eu am deja material, Maria il are in lucru, Anda si ea s-a apucat, asa ca spor la treaba...tuturor...

Sa nu veniti cu scuze, ca nu am avut timp, ca nu am talent la scris, nu va trebuie andrele, nici crosete, nu trebuie sa va iasa nici goblene, nici snururi de macrame, acceptam si-un fir de lana tors cu suflet, macar de 2 cm...

Hai somn usor...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

deci, azi nu ii cintam "la multi ani" lui anda? ca acu nu stiu ce sa fac?am inteles 19 totusi, sau n-am inteles bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Katiktks de cafea,mai Anda a zis ca pe 19 serbeaza ziua nu .
Eu ieri am fost necajita cu Andi care dupa ce a vomitat,a mai facut si diaree de a stat ieri toata ziua pe tron saracutul si mancare ioc...
Si ma dispera deja vremea asta,ploua intr-una de 3 zile,e intuneric,ceata,maxim 4 grade,numai pot...
Lore felicitari ptr masina,hai ca o treaba e gata,le faci tu si pe celelalte .
Laurel la tine de unde atata oboseala mai .
Aida peretii mai sunt la locul lor,ai gasit usa pana la urma .
Katik tot nu am inteles rezolva-si cu cazierul .
Doris multumim de indemnul la scris si oportunitatea de a se pune pe blog ce scriem,acu asteptam muze.
Silvana ieri nu ai avut vreme de noi , Deya, Ana,Dana,Lormi, Elace mai faceti,numai scrieti nimic despre voi?
la toate si o zi buna va doresc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

copacel copacel

inca n-o schimbat dorisake data aia? cre ca tine ea mortis sa ma serbeze azi .

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Anda trimite si mie pe PM adresa ta de email daca cumva oi avea ceva idei.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput