Timisoara, Impreuna! (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Originally posted by anda

Mihiiiii, ia de-aici:

Supa cu broccoli si cascaval

Timp de preparare:
25' (complexitate redusa)

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g broccoli,
2 cepe,
1-2 linguri unt,
3/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa),
200 g cascaval,
sare,
piper macinat,
1 varf de cutit piper de Cayenne,
1 varf de cutit nucsoara,
1/2 pahar smantana.
Pentru garnisit: 2-3 linguri ulei de masline,
2 felii de paine,
1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare
1. Se aleg buchetelele de broccoli, se spala si se taie marunt. 2. Cepele curatate se toaca si se calesc in untul incins, pana ce devin sticloase. 3. Se pune deoparte 1/3 din cantitatea de broccoli, restul se dunstuieste impreuna cu ceapa, se toarna deasupra zeama de legume si se lasa sa fiarba incet 15-20 de minute. 4. Se incorporeaza cascavalul ras si se da intr-un clocot, dupa care se maruntesc toate in mixer. 5. Se mai pune o data supa pe foc, se adauga restul de broccoli si se mai lasa sa fiarba incet, 6-8 minute. 6. Se gusta de sare, piper si nucsoara si se introduce si smantana. 7. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste in el painea taiata cubulete. 8. Supa se serveste calda, cu crutoane si codite de ceapa verde taiate marun

Anduleeeeee tu facushi mancarea asta??? sau testezi pe bucatarese ??

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

ce-aveti bre? iar nu ma credeti in stare???

comentati????

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mie tare imi place reteta cu broccoli! si mi-s secuie, secuie, de la mama mea de acasa(cu crumpi nu ma impac io prea bine!).
asa ca mihi, ia incearca, daca nu-i place nu minca, da' face foamea pina la masa urmatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mah,io cu brocoale si alte zarzavate d-astea ...nu ma bag ,bay frate...las maestrii bucatari in linia intai si ma dau cu respect l-o parte...Da' ce vreau eu sa mentionez,sa ma dau si io mare,ca si eu am sanje da sacui in vine,mah...din ala sadea...otentic!Pe bune!Asa mi-a si fo' numele de don'soara,ma intitulam Secuiu.Parole!

Editez,ca uitasem : SUCCESURI MAXIME la bucatarese!!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Anda respect! Tace si face ne da clasa VIP,noi scriem zilnic aici retete marunte si ne credem mari bucatarese ,Anda niciodata nimic,ba mai ieri scria ca a facut sandwish-uri ,da uite acuma cu ce iese pe front,ne-a dat clasa ,bravo Anda.
Doris tatza da matza Snnopy .Sper sa reusesc si eu sa scriu cate ceva din copilarie ca tare frumoasa a mai fost,ma m-ati terminat acuma am trei adrese de la Anda .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Acu ajunsai la lucru...asa ca mai am timp de lucru de nu mai pot...nush ce facui acasa ca in afar de supa si dush ...nimic...

Ando iesi tzatza de matza...mancai 2 blide si o ramas si pe maine...asa ca, cred ca iar tzin post catolic...ii adusai la al meu numa inca nu-i aici...i-o incalzesc la microunde...ii adusai si pita prajita...sper sa nu zica ca-i tzatza de matz...

Katik tu oricum esti o exceptie...si ma refer la modul pozitiv...daca am fi toti ca tine ar fi pace si liniste pe lumea asta...

Ana acu inteleg de unde esti tu asa de apriga

Clau ce face Andi?

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Andi imi face peri albi numai pot,e imposibil...nu vrea sa mance,nu vrea macar ceiuc sa bea,nu ii place cu nimic sa se joace,nu are rabdare ptr nimic... ,o iau razna...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

du-l la dr...ca nu manca ii norrmal si nici nu tre fortat...PUPICI

O mancat 3 linguri si-mi zice..."mami da altceva nu avem de mancare?"..i-am zis manca cai zama de crummpli mai verzi...nu am cu cine....asa ca scosai jambon salata si branza din frigi..

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by Mihi

du-l la dr...ca nu manca ii norrmal si nici nu tre fortat...PUPICI

O mancat 3 linguri si-mi zice..."mami da altceva nu avem de mancare?"..i-am zis manca cai zama de crummpli mai verzi...nu am cu cine....asa ca scosai jambon salata si branza din frigi..

mihi

no poftim, zici ca-s ai mei...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput