Timisoara, Impreuna! (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Bey , azi e ziua 'veselelor'? Se pare ca la toate merge cu ... si io ma chinui de 3 ore sa ies din casa poate ca nu se deschide usa

bueeei, sigur esti in fata usii??? sa nu fie f-un geam, perete, ceva....
daca nu si nu, da un tel ca venim careva sa te extragem din casa

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Vai Mariaa ce sfung i-ai dat lui Katik acu precis merge cu zel dupa cazier la pualitia romena,sau cum ai scris

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

sigur nu eram in fata usii si vad ca nici spre dressing nu pot sa ma indrept sa ma imbrac cred ca a pus careva un zid peste noapte tot nu merge

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

da, se pare ca anul trecut am nimerit-o cu programu' cu netu', ca m-am dus si intr-un minut am rezolvat tot. oi vedea acu.
da' mariaa, tu uiti un lucru, io am arma letala cu mine, daca il apuca pe robi urlatu' apoi atunci ma invita toti in fata numa' sa plec odata cu urlatoru' din dotare. plus ca o sa fiu cu amindoi din dotare, krisztina de obicei intreaba in gura mare : da' de ce trebe sa stam aici asa mult la o coada asa de mare?

Mergi la inceput

deci, n-am inteles, pina la urma, chemam 112???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ouliuuuuuuuu Katik
te rog io mult, noteaza programul lor ca trebe sa fac si io un drum pana la ei, tocmai ce am aflat.
saru'mana!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

apoi nu stiu ce vrei sa faci tu la ei. au program separat pt depunere de acte si pt ridicare. cel de ridicare pot sa ti-l trimit pe mail, cu fwd la ce mi-au trimis mie, cind sa ma duc dupa cazier.
e ok asa? dar o sa notez tot programul.iar daca io uit, baga-ye matale pe www.poltim.ro si gasesti acolo toate info necesare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

buey...ce expeditiva ai fost...am zis io ca ai sa ma juri...
una e netu si alta e fapticu. da las ca ma duc io acolosha. multzam.

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

na, mariaa, am rezolvat in doua minute, erau doar doi la rind. programul e ala care e afisat si pe net, e bine sa mergi catre sfirsitul programului, dimineata e imbulzeala mare acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Salutare!!!
Sunt rupta de oboseala,ma dor picioarele de mor.Toata ziua am alergat pe tocuri ,kilometri intregi.Abia acum ma relaxez si eu putin .Ma ustura putin si gatul asa ca imi fac un ceai si o sa stau cu picioarele in sus.
Maine iar o zi de alergatura .Deci de maine sunt proprietara unei masini MAZDA 2.
Laura numai fitze,toata ziua bate din picior ca iapa,m-a inebunit de cap.Acum in fiecare zi este o printesa si trebuie imbracata adecvat .
Voi vad ca sunteti bine ,vesele ,voiase ,blocate in casa sau aveti de lucru cu politia romana.
Va pup si dupa ce ma relaxez va iau din nou la rand.

Mergi la inceput