Timisoara, Impreuna! (96)
Raspunsuri - Pagina 5
anda spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Bey , mamicuta ta te-a facut , dar ai fooooost to_ta_la
nu tu, ea n-are nici o vina. m-o facut in grafic.
m-am stricat pe parcurs, mai precis acu la batranete.
hai noroc sa ne trezim ca-i belea
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
Care batranete fato? pai ce , noi suntem batrane
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
katik spune:
bey, io in afara de ce a zis(scris) ana, in rest n-am priceput nik!
ca anda a scris mult, asta-i clar!!!!!!
io mi-s intre doua plimbari: rezolvat posta cu timbrul fiscal de 1 leu, urmeaza hranit cupil de prinz, parcat apoi fugit la cazier si apoi la gradi iar mai apoi la club apoi acasa apoi iar la club la recuperat. mai pricepeti ceva??????
anda spune:
quote:
Originally posted by katik
mai pricepeti ceva??????
ca ai cazier???
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
Ba sa n-ai mai Katik ca altfel ii bai...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
katik spune:
claudia, normal, bey, dar daca n-am ma duc degeaba, apoi degeaba am facut cererea pe internet
apoi daca nu-i gata, nu ma pot prezenta cu dosarul complet la scoala de soferi
incep din 18.04, cu examen in 29.05
aidaciolac spune:
Bey , azi e ziua 'veselelor'? Se pare ca la toate merge cu ... si io ma chinui de 3 ore sa ies din casa poate ca nu se deschide usa
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
Katik...ai sa ma injiuri, stiu sigur
cererea pe net la 'pulitia' romena = cu un mare zero!!
ai sa stai la coada perfect la fel cu soferii de tir si culegatorii de spanac spaniol (nu ca as avea ceva cu acestia )
noteaza deci: ceri de la ghiseul de info formular cerere, completezi si te asezi la randul cu litera numelui tau de familie.
te inghesui cu alti 50 de oameni intr-o incapere de 3/3 (maximmmm) si daca esti cu buletin de TM primesti pe loc cazierul, daca nu in 7 zile
aia cu cazierul de pe net a mers anul trecut cateva luni. am cerut si eu in perioada aia si cand am mers sa-l ridic am constatat ca la ghiseul cu 'net' era coada pana in strada si dincolo nimeniiiii...am zis ca morrr...
probabil acelasi lucru l-au constatat si domnii pulitai de s-a revenit la vechea formula
hai...succesuri
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara