Timisoara, Impreuna! (96)
Raspunsuri - Pagina 5
anda spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Bey , mamicuta ta te-a facut, dar ai fooooost to_ta_la
nu tu, ea n-are nici o vina. m-o facut in grafic.
m-am stricat pe parcurs, mai precis acu la batranete.

hai noroc sa ne trezim ca-i beleaAnda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
Care batranete fato?
pai ce , noi suntem batrane 
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
katik spune:
bey, io in afara de ce a zis(scris) ana, in rest n-am priceput nik!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ca anda a scris mult, asta-i clar!!!!!!![]()
io mi-s intre doua plimbari: rezolvat posta cu timbrul fiscal de 1 leu, urmeaza hranit cupil de prinz, parcat apoi fugit la cazier si apoi la gradi iar mai apoi la club apoi acasa apoi iar la club la recuperat
. mai pricepeti ceva??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anda spune:
quote:
Originally posted by katik
mai pricepeti ceva??????
ca ai cazier???

Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
Ba sa n-ai mai Katik ca altfel ii bai...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
katik spune:
claudia, normal, bey, dar daca n-am ma duc degeaba, apoi degeaba am facut cererea pe internet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
apoi daca nu-i gata, nu ma pot prezenta cu dosarul complet la scoala de soferi![]()
![]()
![]()
![]()
incep din 18.04, cu examen in 29.05![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aidaciolac spune:
Bey , azi e ziua 'veselelor'? Se pare ca la toate merge cu
... si io ma chinui de 3 ore sa ies din casa 
poate ca nu se deschide usa ![]()
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
Katik...ai sa ma injiuri, stiu sigur ![]()
cererea pe net la 'pulitia' romena = cu un mare zero!!
ai sa stai la coada perfect la fel cu soferii de tir si culegatorii de spanac spaniol (nu ca as avea ceva cu acestia
)
noteaza deci: ceri de la ghiseul de info formular cerere, completezi si te asezi la randul cu litera numelui tau de familie.
te inghesui cu alti 50 de oameni intr-o incapere de 3/3 (maximmmm) si daca esti cu buletin de TM primesti pe loc cazierul, daca nu in 7 zile ![]()
aia cu cazierul de pe net a mers anul trecut cateva luni. am cerut si eu in perioada aia si cand am mers sa-l ridic am constatat ca la ghiseul cu 'net' era coada pana in strada si dincolo nimeniiiii...am zis ca morrr...
probabil acelasi lucru l-au constatat si domnii pulitai de s-a revenit la vechea formula
hai...succesuri ![]()

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara