Timisoara, Impreuna! (96)
Raspunsuri - Pagina 18
silvana75 spune:
Cine bea o cafa cu mine buna rau, am gasit ieri Jacobs verde
Claudia, ce sa mai zic? Chestia cu aragazu era pentru Anda ... dar iecsista doua explicatii ... ori o dat ignore pe el ... ori m-o injurat printre dinti si o dat ignore Distratie faina cu musafirii. Aaaaa si bravo pentru biletele la Celine.
Dana, sanatate multa! Nu te gandii la operatie, fa-o si scapa de durere. Operatia nu se poate face cu laser?
Doris, fain ca ai terminat surpriza, dar eu tot in plop sunt si plopu unde prin Romania
Gabriela, imi pare rau dar eu nu stiu, poate stiu celelalte fete.
Lore, ce fain ca vine prietena ta la tine!!
Laura, la noi vremea e destul de nasoala, desi au anuntat in we asta ninsoare sper sa ne alegem doat cu ceva stropi de ploaie. Acu e innorat, umed si sta sa ploua dar culmea culmilor NU BATE VANTU!!
Cum e Gradina Zoologica? Au mai amenajat ceva pe acolo?
Maria, spor la mutat mobila.
Lormi, frumoase cadouri de ziua ta.
Deya, ai inteles ce ti-am scris in sarbeste?
Ana, Aida, Mihi, Kati, multi pupici
Ma duc sa ma apuc de treburi adminitrative dupa care ma duc la lucru.
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
gonghy spune:
No ceao fetele!
Io pot sa va spun ca sunt deja muci deja nu NUCI
Mancare,curatenie,spalat,intins rufe.....vai de capu' meu ce oboseala simt in mine. Clau a stat cu Maya pana am facut eu toate astea dar la facut si pe el muci...era numa o apa cat o alergat prin casa dupa fata asta....azi ca niciodata parca o fost Spidi Gonzales,asa ceva n-am vazut la fata asta. Cum ii spunea ceva Clau sa stea cuminte sau sa nu mai faca io stiu ce prostie,cum venea si ii baga una la cap
Abia acum am apucat si eu sa respir si acu' o adormit si zgubilitica asta mica,o mancat o farfurie de ciorba si acum face nani cu ceaiu'n gura.
Silvana cred ca ti-o iesit pe ochi atata zapada si vreme nasoala. Ce ai gatit bun azi de mancare?
Kati tu ce ai gatit bun? Te-au lasat gorobetii sa iti vezi de treburi? Ca pe mine Maya m-o capiat toata ziulica,dorm pe picioare si inca mai am treaba.
Inca nu m-am apucat de chec
Plus ca mai am in cap sa fac si o salata de ciuperci
Doris bine macar ca tu terminasi,ca io nici nu ma apucai....n-am inspiratiune da nici timp deocamdata,sincer iti spun...da mai e vreme si de asta. Cum e buni?
Ce face-ti zilele astea,iesiti undeva cu
Anda apucashi sa faci ceva gradinareala ca nu o mai plouat?
Lore ti-o venit chefu' de trabaho ori ba?
Hai zi si tu ce mai facusi azi?
Danutza si zici ca te nimeri? E nasoala treaba da n'ai ce-i face daca trebe operatie fa-o si ai scapat,ca altfel.....o sa doara si mai tare.Fi tare ca ne ai aproape pi tatii breeee........-ici.
Mihi hai baga si tu un raportel scurtuz despre -ii tai si despre fluturik de la burtik.
Ai rezolvat sa stai mai mult pe acasa,sa te hogini oleaca?
Simonica la ora asta cred ca esti varza de oboseala de la atata mutare si permutare. Hai te si pe tine si mai astept vesti de cum esti. acu' o tin si'n rime
Fetilii merg sa mai pun o masina la spalat si de mai am chef ma apuc de chec de nu il fac maine si gata,ma iarta DD ca am copt duminica acu' de la atata oboseala acumulata cred ca poate astepta si checu'
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
gonghy spune:
quote:
Originally posted by silvana75
Laura Cum e Gradina Zoologica? Au mai amenajat ceva pe acolo?
Silvana da au mai amenajat gradina,arata tare fain,sunt si animale noi canguri pitici,strutzi,ceva maimutici si mai sunt da nu le stiu eu acum.....la intrare in gradina zoo au facut un spatiu foarte fain de joaca pentru prichindei......vad ca s-au ocupat,probail e bun managerul de acum
Uite si tu www.zootimisoara.ro/" target="_blank">aici baga un ochisor
Aida voi cum mai sunteti? Cum mai e Emma? Va dau muuuulti -ici dulci.
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Mariaa spune:
sstttt...io-s aici...am iesit din rand de la Vaca', am dat o fuga sa mut mobila...am facut pulpane la cuptor si acu fac repedea un tiramisu si porma iar la rand sa nu intre altii in fata
hai, bagati joc de glezne si veniti si voi
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
gonghy spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
sstttt...io-s aici...am iesit din rand de la Vaca', am dat o fuga sa mut mobila...am facut pulpane la cuptor si acu fac repedea un tiramisu si porma iar la rand sa nu intre altii in fata
hai, bagati joc de glezne si veniti si voi
Te-am prins vrajitoareoooooooo........p'acolo-mi umblii??? Lasa si mie macar juma de loc ca nu mai poci,vreeeeeeaaaaaauuuuuuuuu traaaa-taaaaa-meeeeeeenttttttttttt!!!!!!!!!!!
Las' pulpanele pentru altii da io sa stii ca acu' ma urc in si vin la un tiramisu moooooaaaamaaaa ce-mi curg baliliii...........
Poze cu noi
gonghy spune:
Da am putea merge si la Lore ca a facut praji cu visine
Poze cu noi
gonghy spune:
Aduce-ti repede un mop ca am facut balta de cat salivez in fata PC-ului.
IARTA-NE DOAMNE CA NU STIM CE FACEM
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Bey, disperados...
Adunarea...ca vreau mai repede cap 100...ala fenomenalu, extranemaiintalnitul...
Si io pe aici, o mai ajut pe Anda, ca si ea are saraca de muncit, sa iasa fain...
Care ziceati de praji? ca vin si io...unde se dau? sau unde se impart?
Mariuca...mutasi mobilele?
Bagam seara asta un party virtual?
Cine vine?
Io-a aici pe baricade...am deschis deja cap. nou...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
lore03 spune:
Hai ca m-am intors acasa.....am tras o tura cu masina ,am ajuns pana la aeroport ,apoi am ajuns la Mall am papat la KFC ,am tras o tura pe la targul de turism am luat un brat de pliante si ne-am intors acasa.
Bey nu va inghesuiti la prajitura ca nu am reusit sa o fac .....am gatit doar ciorba de porc si ficatei de pui ,prajitura ori in seara asta ,ori maine dupa slujba .
Daca o puneti de chef fug si eu sa imi iau o bere
Doris trece-ma pe lista pentru seara asta .
Hai va pup si ne vedem la chef
Doris-Alina spune:
Vine si Lore la chef...haideti, v-ati luat pop cornu/ bericica?
Va astept...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI