Timisoara, Impreuna! (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lore, cum merge masinutza? nu zici nimic?
Pozele pe cand???

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Fug spal fata ,o culc si ma intorc sa ne chefuim.

Doris masina este super faina,numai soferul ii prost .Poze am zis nu am cu ce sa fac ,aparatul nu mai merge.

HAIDE POLI

Mergi la inceput

Doris se pare ca nu vrea nimeni sa se chefuiasca .

Mergi la inceput

Mie asa de mult imi place melodia www.youtube.com/watch?v=YVrWR3bVreM" target="_blank">ASTA as asculta-o toata ziua.

Claudia nu ti-au mai plecat musafirii???

Laura ce faci ,doar nu te-ai pus pe gatit ?? Nu dai nici o dedicatie ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Ce party?hmm mie nu imi arde....da hai sa va arat o melodie draga mie...poate va place : http://www.youtube.com/watch?v=Gjc4EQCJgjs
sper sa se puna linku bine.
Doris mai poti?mai ai de lucru?
Gonghy facem un club al pofticiosilor?
Lore vad ca ai prins curaj cu masinuta mai ai goluri in stomac?
Restu unde sunteti?
Sivlana....hmm cred ca am prins ideea cum se citeste...

Mergi la inceput

Hey fetelor v-am asteptat destul ,am baut berea ,am mancat alunele,s-a terminat si meciul (bine pentru Poli ai 1-1).
Deci v-ati culcat toate ,atunci NOAPTE BUNA!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Lore si eu ies ca vad ca nu ii lumea pe aici
Va pup noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

luv iu!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Se auzi o voce din dulapu nou ...ca ala vechi l-a mutat...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

luv iu!

luv iu!luv iu!luv iu!luv iu!luv iu!luv iu!luv iu!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput