LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

sa trec si eu la raport:

azi a fost ultima zi de injectii, a scapat si de nenorocita de branula si sper ca si de pneumonie; vineri cand am fost la control nu se mai auzea nimic la plamani dar totusi ne-a mai dat doua zile de tratament; in rest e bine, nu sta o clipa dulapurile sunt placerea ei pe care le poate deschide acum fara probleme , de vorbit cam tot in acelasi stadiu suntem doar ca intelege mai multe . a descoperit ce e frica , pana acum nu avea treaba cu masina de spalat chiar daca era si in functiune insa acum se teme

Alexa , la Delia i-a trecut pneumonia?

sper ca scapam de raceli sa vina caldura sa nu mai avem variatiile astea de temperatura;
noi va dorim sa fiti sanatosi si LA MULTI ANI sarbatoritilor!!!!

bafta Eliana maine la spital , sa fie cat mai usor ;
Ama si la tine sa fie cat mai suportabil

va pupam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
DARIA GEORGIANA
SABIN ANDREI
TEODORA MARIA
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI CU MULTE BUCURII PENTRU PARINTII VOSTRI, SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Daria Georgiana,Sabin Andrei,Teodora Maria

Sa vin si eu la apel...
Am fost cu David la controlul de un an...9850 kg si 75 am....Oare nu e cam putin???
Vaccin n-am facut ca tusea si avea mucisori..poate-l face saptamana viitoare daca e mai bine.

Si-a dat si David drumul...merge,in sfarsit!
El de fapt a facut primii pasi pe 3 martie,apoi a mai facut pauza de cateva zile in care n-a mers deloc..iar a mers dupa vro 2 sapt de odihna si iar pauza...
Azi e deja a 5-a zi cand merge..de aia ma gandesc ca acum nu va mai face pauza...
E cam nesigur pe picioruse inca,dar reuseste f bine sa-si tina echilbru..

Vineri am vorbit sa-l duc la gradi...si marti mergem si stam o ora acolo (stau si eu cu el)...Daca-i place lui (si mie),hotaram de cand il duc...si sa vad si cat costa...ca la tel am inteles 45 € pe 2 zile...tre sa intreb:45€ pe saptamana sau pe luna?
ca daca tre sa dau 45 pe saptamana mi-e prea mult si nu-l mai duc...

Sunt curioasa cum ne va place...ca asta e un altfel de gradinita...aia nu au acolo jucarii normale din ce am auzit eu...adica nu masinute din plastic sau asa ceva..e o gradinita care se bazeaza pe natura...Si jucariile ar cam fi...lemn,lana,pietre,castane...citeam undeva ca jucariile cu care se joaca sunt facute de ei...
Azi am fost pana acolo si am intrat in curte..am vazut muuult nisip,bancute -daca le pot zice asa ca sunt niste butuci-,casute din lemn,inauntru masute,scaunele..tot din lemn..mi-a facut impresie buna la prima vedere..
In fine, om vedea ce si cum o fi...

Vocabularul lui nu e prea bogat...zice tai-tai si face cu mana,zice Mihaela..iasa ceva de genu mlela,cand ii e foame face cumva zgomot cu buzitele,canta toata ziua la,la,la,la si bate din palme,stie cand e fierbinte..daca.i zic ca-i fierbinte nu mai vrea sa puna mana in locul respectiv...ma ia cu amandoua mainile de dupa gat si ma mozoleste pe fata...io banuiesc ca ma pupa...
Si..nu mai pt face nik pe la bucatarie,ca vine si se prinde de piciorele mele si nu ma mai lasa...oaare de ce am asteptat cu atata nerabdare sa mearga singurel???

aaa,i-a iesit si al 2-lea dinte de sus...acu are 4: 2 jos si 2 sus

acum:

Elyanne,succes maine,iti tin pumnii

Amma,stiu io ca o sa faci fata cu bine razelor...cete tre sa faci?

Pupacesc toti bolnaviorii...Sa se faca bine repede

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

saru'manaaaaaaa pt. incurajari... dau raportu la retur

S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

kmy, ma bucur ca sunteti ma bine, si noi o luam incet incet spre bine, la noi vineri se mai auzea inca la plamani, dar, a zis ca e muuult mai bine, terminam si noi antibioticul si miercuri sper sa fie ok, oricum vineri se auzea inca si la ureche, azi in schimb dupa baia de soare de ieri, parca nu ar mai fi
acum om trai si om vedea, ca sa va zic ca a inceput acum silviu cu mucii, ce sens are, e regula , uunul altul sau amandoi, vreau vara soare cald
eu sunt zapacita deja, pediatra lor care ma stie de 3 ani jumate, ca stiam la fimiu si ce a luat si cat si cum si dupa 6 luni, se uita ca matza in calendar la mine acum , cand ma intreaba pai ce a luat el , si eu zic , habar nam si nu trece saptamana, deja nu mai stiu cine ia ce ia pt ce ia, sunt doctor in faramcie, si tot astept si eu sa scoata astia medicamente de calitate si la noi

in rest domnisorica e mai vesela, ne lupatm cu dintele care a inceput sa iasa odata cu pneumonia, deabia a crapat un colt de gingie, de mancat nu mananca inca mai nimic, dar aici am "experienta" si nu ma agit, sper sa nu fi scazut prea mult in greutate

miha mie nu mi se pare putin, e in limite asa ca nu iti face griji
eliana multa sanatate si bafta maine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna fetelor! Recunosc ca nu a mai intara de mult dar nu mai am timp. Cand da caldura stam afara de la 11 la 17. Ajung acasa terminata de oboseala, Mihaita nu vrea sa stea decat cu mine si nu ma lasa un minut la calculator. Analizele i-au iesit foarte bune si el este super bine. L-am tuns zero ca avea parul foarte mare si nu il mai suportam. I-am taiat motul si a ales ceas, chei de la masina si o minge mica. Merge foarte bine, se urca peste tot, se ridica intr-o secunda in picioare si nu sta deloc o secunda. Nu stiu daca reusesc sa pun poze ca tare greu se incarca. Oricum, imi este dor sa va citesc, dar nu mai am asa timp.

MIHAITA 31 MARTIE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salutare stup,
woow deja capitolul 80!
Amma multa multa sanatate, tinem pumnii sa fie bine!!!
Kitty ne bucuram mult pentru vestile bune, multa sanatate si voua!
Kmi, Alexa si tuturor piticilor bolnaviori multi sa treaca repede.
Multumim din suflet pentru urarile de La multi ani!
La multi ani! tutror albinutelor si bondareilor care au mai implinit un an, sa creasca mari si sanatosi si ei si parintii lor!
Va pupicim pe toate si pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara!
Daria Georgiana,Sabin Andrei,Teodora Maria !!
Sa aveti viata frumoasa ca o zi insorita de primavara

Ama, m-am simtit ca o proasta cand am citit mesajul tau! Normal ca nu ti-e usor, eu am ramas cu privire la tine la gandul "ce bine! a trecut!" si ti-am cerut incurajari, poate tocmai nu te simteai bine.

Eliane, multi multi pupici sa treaca repede!! Sper sa gasiti o solutie sa nu mai fi nevoita sa faci efort, sa se lipeasca bine silicoanele. Multa sanatate la frumushei! Parca si la tine ca si la mine e o perioada in care nu se mai termina problemele. Lasa ca le dam noi de cap si apoi chefuim una!

Vazut poze muuulte, ca am prestat si noi la albumele de x luni ca eram ramase in urma! Avem niste frumushei unul si unul, sa fie sanatosi si veseluti!

Multa sanatate dorim bolnaviorilor (nu vreau sa-i nominalizez, ca in ce stare sunt o sa uit vreo unul si supar o mamica si asa suparata!), dintisorii sa iasa usor, copiii sa manance cu pofta si sa ia bine in greutate!

Nu stiu cui trebuie sa multumesc pentru capitolul dedicat Giuliei, am incercat sa multumesc Roxanei, dar spune ca ea nu e vinovata si atunci mi-am adunat pupicurile si multumirile si...nu stiu cui sa le dau? Le impart la toata lumea!

Giulia e binisor, tinem jurnal de ce mancam si cat kk facem pe zi si de ce calitate. I-am dat sa manance de toate (bine, de toate cam ce mananca un copil de 8-10 luni), inclusiv, fructe, lactate, paine, legume de tot felul, carnite. In 10 zile care au trecut de la socul cel mare a facut kk de 11 ori, ceea ce pare ok, dar au fost 2 zile in care nu a facut si 3 in care a facut de 2 ori, si in continuare uneori face molcutz. Daca nu as avea in cap testul acela idiot si VSH-ul mare as putea trai linistita. Am hotarat sa nu ma mai stresez, hehe, va las sa va dati seama singure daca imi iese.

In plus bunica e destul de rau si am mari mustrari de constiinta ca nu pot sa ma ocup de ea. Orice ar spune oricine ma doare ca poate nu mai are mult de trait si eu nu-i acord destula atentie.
Sper sa avem o saptamana buna in stupul nostru!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Am uitat sa va zic ca nu avem nici un dinte si nu avem nici un gand sa ne iasa ceva.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaani, Daria!!!

La Multi Aaaaani, Sabin!!!

scuze ca nu am zis mai devreme, chiar nu stiu cum am citit listuta de am vazut numa pe Teodora pe 13 aprilie.

ia sa fac sondaj pe aici. care, ce carucioare sport aveti? deci sport, da? care se strang umbrela, usoare, micute. Vreau sa stiu de care sa ma feresc si pe care sa pun ochii.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput