LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
madybulancea spune:
neatza...cafea???
noi am terminat injectiile si suntem muuult mai bine,e asa de bine sa il vad iar fericit si vesel...
ma gandeam k motul sa il facem la padure,sa chem pe toata lumea acolo,k park m-am plictisit de casa sau restaurant...
elyanne imi pare rau k ti s-a mai intamplat si asta...
paxele am vazut pozele si cred ca moatza mica seamana cu tine...
amma la razvi au fost mai multi factori si de acolo a dat in diaree,mult curaj cu razele!
MARTUTZA,STTEFANYA,DIANA_JOS,KARRA,KMI,LILIDANA CE MAI FACETI???
LA MULTI ANI TEODORA DE ROXIGEO!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
roxanici spune:
quote:
Originally posted by madybulancea
MARTUTZA,STTEFANYA,DIANA_JOS,KARRA,KMI,LILIDANA CE MAI FACETI???
LA MULTI ANI TEODORA DE ROXIGEO!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Lauramar, Mihaelaaa, Aliona, Riloasa, Claudi@, Laina, Phili, Val, Suzy?!
hai unde sunteti?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
karra80 spune:
IO-s aci.....dau la cupil sa pape si mai tzap,un ochi pe forum......
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
da nu pot scrie nimik ca sare pe mine vrea si ea la butoane.....
Mai bine o dau la astia la Liga Profesionista de Fotbal sa "umble la butoane" ca vad ca-i place
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
elyanne spune:
O ploua la tine Roxano ca aci e soooooare...
Bai io ma impusc... Andreiu' e plin de bube... iar facu alergie la antibiotic... mama lui de antibiotic... Sa imi scriu odata la ce, ca sa stiu data viitoare, sa-i zic pediatrului sa nu-i mai dea din asta...
Prea mare coincidenta ca sa fie de la altceva... Iar Mihai n-a facut acum... iar data trecuta cand lua si el, a facut... deeeeci e de la antibiotic...
Crapatura mea e si mai cracanata... parca vad ca ma cearta si dr. ca stau asa... si astept naiba stie ce... De la sine clar nu se mai drege...
Si Andreiu urla si urla si urla... nimeni si nimic nu-i convine... Iar astialalti doi au facut front comun si cum il prind in calea lor, cum il busesc... Si cum nu era deajuns l-a mai suparat si motanu' ... nu vad sa fie zgariat pe undeva... dar cumva sau ciondanit, ca ala era nervos si asta urla...
Pot sa fug in lume???
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
anaalina spune:
Salut!!!
Cum Eliano gaura??? Vai vai vai!!! M-am speriat tare. Mai stai si tu nitel locului ca o sa se faca vulcan acolo la tine.
Pupam de la mic la mare sa se faca sanatosi.
Sa stii ca nu e de glumit cu antibiotecele astea, eu sunt alergica la penicilina ca am facut vagoane de injectabil si acum daca iau ceva care are penicilima ma iau niste mancarini in alte gauride turbez.
Roxanoo pune dosu in masina si poftiti aci la socrela la Vrancea ca e soare, dar sa stii ca e cam vant.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
roxanici spune:
Eliana, poate ii iasa vreun dinte/masea lu Andreiu de e asa suparat. Si pe langa bube si motan il mai supara si alea.
si cu gaura, sper ca maine esti la dr la usa la prima ora. Daca e nasol cred ca poti si la urgente sa te "inchida"
bine, bine e soare si aici, nu mai sunt nori dar bate un vaaant si pe mine ma doare capul ca am baut as'noapte
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
La multi ani, Teodora!
La multi ani, Daria!
La multi ani, Sabin!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
diana_jors spune:
Daria Georgiana, Sabin Andrei, Teodora Maria
Pe aici sunt si eu, mai o mancare, mai o crema de zahar ars (pff, de cand imi fac pofta astia cu reclama de la Danone ), mai o curatenie, spalat una-alta, iesit afara cu Alex minim 3 ore pe zi... si nu mai ramane timp de nimic
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
martutza spune:
pe fuga pe fuga
first
LA MULTI ANI CU SANATATE, MULT NOROC SI SPOR IN TOATA SARBATORITILOR PITICI, MAMICI SI TATICI CARE S-AU ANIVERSAT SAU SE VOR ANIVERSA IN ZILELE URMATOARE.
Kitty iti sugerez sa mergi maine la idioata care va pus pe jar cu un buchet de flori si un bilet atasat p ecare sa scrii:"VA FELICIT.SUNTETI CEA MAI IDIOATA SI INUMANA DOCTORA SI VA SUGEREZ SA VA REPROFILATI CA REPREZENTANT MEDICAL.VETI FACE MULTI OAMENI FERICITI IAR PE ALTII II VETI SCAPA DE COSMARUL DE A VA CUNOASTE."S vreau sa-i multumim impreuna lui Dumnezeu ca sa infirmat diagnosticul.Va pup cu drag.
Mady esti tare denaturata ca iti faci griji sa nu mai gandesti rau despre tine.
Amma si Elyanne multa sanatate voua si puiutilor si putere sa treceti si peste astea.
Noi am fost in greva de mancare,urlete si lacrimi si insomnii dupa vaccin.Am facut diteper,antipolio si Priorix si a fost jale.Inca nu si-a revenit cu mancarea si are o pata rosie pe picior pe care o vom investiga maine.In rest e copilul meu frumos si destept care are la 1 an si 1 luna 80cm si 11.700kg,8 dinti si nervi de oltean.E ambitios si posesiv cu jucariile lui si cu masa ...daca o pupa cineva se infinge repede la piciorul lu mami si cere"sus-sus" sa se lipeasca el de mami si sa o pupe.Sambata am fost la munte fara el si a fost jale pentru mine. dar si relaxant putin trebuie sa recunosc...desi numai de el am vorbit..el a cunoscut-o pe Misa pisica mea de la soacra mea pe care a fugarit-o toata ziua renuntand chiar la mancare pentru ea .E cam atat ca acum fac mancare ca deh....gata vikendu'back in business .
Va pup cu drag si va citesc la 2-3 zile cand mai pot si eu.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor