Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 3
Mirona spune:
iar am fugit nitel din pat. - nu mai am stare - am si nitika febra - dar n-as mai sta in pat - nici batuta.
mi-am adus aminte de cate ceva:
Koko parca in aprilie sarbatoriti voi "n" ani de la casatorie -sau? - am retinut eu gresit? cand si cati?
Angy ti-au venit sutienul si chiloteii de la provea? esti multumita de ele?
diana ce mai fac cupiii? venita ursul home? ceva poze cand mai vedem?
mephala30 vazutam pozele vostre - frumosi copiii - sa va traiasca. Avem si noi pe Bambo din Iasi - vastiti din parcuri? pupamsi din nou un bune venit pe la noi.
fug iar in pat - sa nu exagerez - ca maine sunt singurica cu Kara - sper sa-mi treaca pana maine.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
lizzy spune:
kokorina, sper ca nu te-am suparat, eu chiar credeam ca glumesti... pentru binele tau, incearca sa nu crezi tot ce citesti/auzi legat de alti copii. nu spun ca e imposibil ca unii chiar sa faca anumite chestii, de ex. sa spuna 60 de cuvinte la varsta asta, dar aceasta cifra nu tine de 'uzual' si 'normal', este doar o varianta. atat! daca la 3-4 ani nu au vocabular+alte semne de probleme psihologice, ei atunci iti dau voie sa te ingrijorezi! stiu perfect cum e sa te ocupi de 2 deodata, cu aptitudini si interese diferite, mai ales ca ai mei pana acum 1 luna aveau si programe diferite. tu faci tot ce-ti este in putere, si este suficient, crede-ma. dar nu le cere lor prea mult, prea curand. hai sa mai vorbim despre asta peste 3-4 luni. ai sa vezi deja diferenta.
aaa, si ia aminte si la mesajele roxanei pe tema asta. e in acelasi ton. zau, nu-ti face griji acolo unde nu sunt.
desiree, nu avusesem timp sa completez cu explicatii exemplul cu salvarea, de aici neintelegerea. nici macar la 4 ani, copilul care citea litera cu litera nu a facut legatura logica intre cuvantul scris si ceea ce reprezenta acel cuvant. pt el masina colorata cu sirena si girofar e 'salvarea', (si probabil face nino-nino...) nu 'ambulanta' in sine. degeaba stie cum arata 'a', 'm' etc literele componente, el nu stia de fapt sa citeasca logic doar recunostea niste semne, atat. prin urmare nu am de ce sa te conving, suntem de fapt de aceeasi parere dar eu nu apucasem sa explic situatia aia.
miro nu stiu nika de urs. trebuia sa vina ieri, nu am avut timp sa sun. vad eu maine... let you know. daca nu ne place il dam cadou si comandam elefantul sau doi elefanti ca am doi baieti las ca-i bine, sanatosi sa fim... mai tare astept dvd-urile cu be, ca astea ce am descarcat eu imi blocheaza winamp-ul si laptopul cu totul, nu's de ce...
azi am adus-o pe mama acasa de la spital. e bine, speram sa iasa ok rezultatele.
duminica frumoasa tuturor ce-a mai ramas din ea. imi plesneste capul de durere.
tre sa incep sa fac ca bambo. scriu in mesaj intai de noi(si asta copy-paste la ambele topic-uri) si dup-aia detaliez nominal . bambo, ca apuci sa scri si colo si colo.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
mephala, sunteti tare frumosi spune-ne mai multe despre voi!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
aka spune:
ziua buna. ma minunez cand citesc cate fac unii dintre copii. si trag concluzia ca noi suntem in urma rau. adica nu spune decat ta in loc de pa, tata zice la tata, pis la pisica. a uitat mama, dar ce sa-i fac, poate isi aduce aminte mai tarziu. in rest nimic, nici macar papa sau apa. arata cu degetul daca vrea un anume obiect/jucarie, daca vrea sa mergem undeva. mai alalteri seara mi-a aratat unde sunt ochii, nasul, gura, parul, picioarele si mainile. si sunt tare fericita, ca va dati seama ca pana acum nu arata nimic. de vorbit scria cineva ca e posibil sa mosteneasca de la parinti, iar eu am vorbit la 3 ani, iar acum nu sunt cine stie ce vorbareata. asa ca...voi vedea mai tarziu daca avem o problema, eu sper ca nu.
ai am facut ordine intr-o camera si am mutat mobila in alt fel. in felul asta am facut un fel de camera de joaca, am intins cortul, am mutat toate jucariile. numai acolo ar sta, nu mai spun ca nu mai vroia sa se culce, abia pe la 4 a adormit.
ieri am fost in parc, si mi-am facut curaj de i-am dat caciula jos vreo 10 minute. poate pun poze diseara, dupa ce mai adoarme.
ma solicita sotul. va pup pe toate.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
mephala30 spune:
va multumesc tuturor de aprecieri, .
Despre noi: am doua comori care-mi ocupa intrega zi (Iustin -3 ani si 10 luni si Teodor -1 an si 7 luni) si sunt in cic de 4 ani (asta pe ft. scurt, )
Mirona, Dbunny, multa sanatate.
kokorina spune:
MEPHALA.....da' ce baieti ai!!sa va triasca sanatosi.pai stai ca pustiul tau e cu 2-3 luni mai mare decat ai nostrii,unele dintre noi,ca mai avem mamici care mai au si copii mai mari.frumosi baieti ai!si chiar ca ne-ai spus mai multe despre voi...pe scurt.pupici
DODO....zice ea bine MIRONA,sa lasi cap si sa facem cap 11 din el cand e gata asta.ca la ce debit avem la scris,nu ma mir ca in cateva zile sa´avem nevoie de cel nou.l-au si sters moderatorii?
voi cu ce va incepeti saptamana noua?unde mergeti maine si ce faceti?
DESIREE.....tu nu te mai strangi pe acasa?
DBUNNY....bine ca e tusea productiva.ce ia dani nu e neaparat sa stopeze tusea,ia ca sa se vindece,ca si tusea productiva e semn bun,da afara tot ce-i rau.si de ce ai scris la poza cu dani: oaia tunsa?...'ai mai diana chiar asa...mie imi place cum e tuns si imi placea si cand avea plete.e bucatica rupta din tine,cum e si octavian cu DESIREE
MIRONA.....ce te-a apucat,bolesti?baga niste impachetari cu amor si sa vezi ce repede trece,ceaiul e frectie la picior de lemn....sa te faci repede bine,pup big mama!
stai asa!stai asa nu te misca!!!!!!am spus,nu misca!!!!!de unde stii ca in aprilie sarbatorim anii de casnicie????????de unde,ca mor de curiozitate.imi vine sa ma jur si sa spun ca nu-mi aduc aminte sa fi spus cuiva din cercul nostru,ziua asta.pe mine chesti asta ma da peste cap,ca nu imi aduc aminte sa fi vorbit cu cineva,mai putin cu tine...despre ziua asta.nu,deci esti fantastica,este de necrezut,esti un fenomen.ce esti soro?nostradamus?dar te rog sa-mi zici cine ti-a spus sau de unde stii ca in aprilie sarbatorim ....5 ani de casatorie,te rog eu mult!sant total confuza cum de le stii tu pe toate.
DIANARUS.....nu!!!nu ma supar,cum as putea sa ma supar daca ma intrebi de eu glumesc ori ba.plus ca nu ai fost singura care a crezut ca eu glumesc,mai toate fetele au crezut asta.dar eu chiar aveam aceste ingrijorari,si nu le am de ieri,de azi,inca de demult de cand auzeam ce fac copii de 9-10-11-12 luni,iar ai mei nu faceau nici jumate.si atunci tu ca parinte ce crezi?ca ori tu nu esti buna de nimic si nu stii ce sa-i arati sau ce sa inveti copilu',ori copchii mei au o problema....dar m-am linistit!mersi de sfaturi si la ele eu aplec urechea oricand.pupam baietii!
AKA.....asteptam pozulici cu voi.eu abia astept sa va vad.si de ce ai spus ca ti-ai facut curaj sa-i dai caciula jos in parc.era rece?batea vantul?pupici
MARANI
quote:...as fi vrut sa bag iconul cu capul rosu care se rostogoleste de ras,dar eu nu mai am iconuri suplimentare,numai cele care mi le afiseaza in stanga mesajului,ca de altfel as fi umplut pagina cu capu' rosu....chiar m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi
Sotul meu a vb la 3 ani, a crezut ma-sa ca-i mut.
MAYAIONE....hai mai mult la vorba...
kokorina spune:
MARE INTALNIRE,MARE!!!!!!!!!!!!!!!
ce spuneti fetelor de o intalnire organizata?si va spune baba cum.noi plecam in romania pt 2 saptamani si santem cam in aceeasi perioda cand si DESIREE trece prin bacau,BAMBO nici ea nu e prea departe,ALEXANDRA parca si ea e la socrii la botosani.s-ar putea si ROXANA sa fie prin bacau in perioada asta,iar MARANI e si ea la o azvarlitura de bat.....´CUM FACEM??????da-ti idei,veniti cu idei,ca mie imi incolteste ceva in cap.cu putin efort ne-am putea toate intalni undeva.eu imi doresc mult si sa vedem ce spuneti si voi.
MIRONA....noi plecam pe 23 dimineata,iar pe seara ne cazam la un hotel in arad,ne-am facut deja rezervarea.acu zi si tu cum sa facem?a doua zi e o posibilitate sa ne intalnim dar cum?ca si voua nu va e usor,si nici noua nu ne e usor.de ce zic ca nu ne va fi usor pt ca va trebui sa stam ceva impreuna,nu vreau sa ne prinda inserarea prin romania,apoi tre sa ne intoarcem din drum cumva,acei 50 km sa ne continuam drumul catre bacau.doar daca... vedem cum facem cand ne intoarc catre casa.dar da si tu o idee,plus ca tu cunosti mai bine imprejurimile si distantele.
fetelor va ganditi la marea intalnire????este doar o idee dar si o ocazie..
kokorina spune:
MARE INTALNIRE,MARE!!!!!!!!!!!!!!!
ce spuneti fetelor de o intalnire organizata?si va spune baba cum.noi plecam in romania pt 2 saptamani si santem cam in aceeasi perioda cand si DESIREE trece prin bacau,BAMBO nici ea nu e prea departe,ALEXANDRA parca si ea e la socrii la botosani.s-ar putea si ROXANA sa fie prin bacau in perioada asta,iar MARANI e si ea la o azvarlitura de bat.....´CUM FACEM??????da-ti idei,veniti cu idei,ca mie imi incolteste ceva in cap.cu putin efort ne-am putea toate intalni undeva.eu imi doresc mult si sa vedem ce spuneti si voi.
MIRONA....noi plecam pe 23 dimineata,iar pe seara ne cazam la un hotel in arad,ne-am facut deja rezervarea.acu zi si tu cum sa facem?a doua zi e o posibilitate sa ne intalnim dar cum?ca si voua nu va e usor,si nici noua nu ne e usor.de ce zic ca nu ne va fi usor pt ca va trebui sa stam ceva impreuna,nu vreau sa ne prinda inserarea prin romania,apoi tre sa ne intoarcem din drum cumva,acei 50 km sa ne continuam drumul catre bacau.doar daca... vedem cum facem cand ne intoarc catre casa.dar da si tu o idee,plus ca tu cunosti mai bine imprejurimile si distantele.
fetelor va ganditi la marea intalnire????este doar o idee dar si o ocazie..
roana spune:
salut fete dragi,
Miro multumesc de aprecieri la adresa noastra. si voi sunteti doua frumoase.s-ar putea sa vin in timisoara de 1 mai e ziua nepotelului meu (dar nu promit e doar un s-ar putea...). daca vin, ne vedem?sorry ca esti bolnava. dar vei invinge tu....
Koko, am fost convinsa ca glumesti, apoi...ti-au zis bine fetele. Alex zice pe limba lui de ne rupe. nu pricepem nimic, nimic dar altfel zice doar tata, mama, papa, kaka si cam atat inteligibil. si stie sa faca ca si calu, cainele si vaca. atat. dar nu ma stresez deloc.
Alexandra bine ca i-au placut jucarelele la marc. si bine ca sunteti bine.
Dianarus, asa imi place sa te citesc, asa bine le zici. se vede ca ai doi copii si ai trecut prin multe.
Dbunny, ce frumos e dani tuns. am murit de drag...
Desiree cred ca e deja acasa. ce fain vii mai des pe aici.
Angi e bine si ea nestresata ca si iulia zice putine.
sper ca nu am uitat pe nimeni.
Azi a fost asa fain, iar musafiri ceva prieteni vechi nu i-am vazut demult...alex super cuminte, a dormit 3 ore de pranz, a papat tot, s-a ucat cu fetita lor foarte frumos. am baiat mare...
va pupicesc tare pe toate
bamboletta spune:
Salutare,zilele astea am cam tras chiulul nu prea am avut timp de scris ,cand am zis ca am scapat si am timp de forum a facut ochi Antonia a adormit la 9 si la 10 gata somnul
azi am foat la finut Antonia nu are nici o treaba cu el nici nu-l baga in seama,o fi geloasa? l-am luat in brate ii aratam bebe mic dar se uita in alte parti
ce soti iubitori aveti pe toate va asteapta in pat ,eu vreau un sot cum a zis Dbunny
Dbunny-abia astept sa vad casuta lui Dani ,ce calaret aveti ,vazut oita tunsa
Danita-ce mai face P?
Mephala30-bine ai venit in regasitelor,tare scumpi sunt printisorii tai
Violeta-ma bucur ca a fost frumos in excursie deci v-ati intors cu multe oua si cruciulite?
Marani-nici antonia nu nimereste cuburile ,spor la bb2
Mirona-te-ai facut cu oje ,faia jucaria Karei
Kokorina-60 de cuvinte? de unde atatea nici jumatate nu avem,eu nu-mi fac griji pana la urma tot o sa vb,unii copii vb mai repede altii merg mai repede fiecare cu ritmul luina ca tot am zis-o cu ritmul
Roxana_c-ma bucur ca frumosul Calin e bine ,multi pt Oana
Angi-multa sanatate Iuliei
Alexandra-asteptam poze cu Mark tunzand iarba
Mirona-multa sanatate
Dianarus-m-ai prins cu mata in sacda asa fac scriu mesajul despre noi in amandoua partile
Kokorina-mi-ar placea f mult sa facem o mega intalnire deocamdata nu promit nimic,avem ceva planuri,dar nu se stie de unde apar la intalnire
ma duc sa culc caprita
n buna
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)