Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 2
angi_m spune:
Dbunny, ce mi-a placut ce topaitor este Dani. Sa sti ca faci ceva muschi cand iti sare cineva pe burta. Si Iulia mai sare cateodata pe burta mea, dar eu nu ma pot abtine si ma pufneste rasul. Ei ii place atat de mult ca rad si sare si mai abitir. Dar e o senzatie atat de ciudata ca la un moment dat nici nu mai sunt in stare sa o dau jos de pe mine. Dar este tare funny.
Totusi, cred ca e cam tarziu, ar cam trebui sa ma bag in pat.
Fug
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
alexandra_25 spune:
Buna seara dragele mele...sunt super obosita si nu prea mai am chef de nimic...si vremea asta nu ma ajuta la nimic...!
Azi am primit coletul de la quelle...Mark a fost in delir...a plimbat masina de tuns iarba prin toata casa si apoi a trebuit ca Marius sa il alerge prin toata casa cu masina...!
E un smecheras mare de tot....daca il intrebi cine e seful casei...isi bate cu degetul in piept si ne arata ca el e!
Azi am fost asa de impresionata cand mi-a cerut lego si le-a rasturnat pe covor si a inceput sa construiasca....pana acum ne amuzam teribil ca noi construiam si el ne lasa sa ne jucam linistiti si singuri ca el avea alta treaba,dar se pare ca,cu coada ochiului a furat ceva!
Korinutza...nu iti mai face atatea probleme...uite si chestia asta e ceva asemanator cu iesitul dintisorilor....noi inca avem numai 6...spre deosebire de altii care au si nu stiu cate masele!M-am resemnat si chiar sunt de idee "ca fiecare copil are ritmul lui"...unii sunt mai lenesi la vorbit dar asta nu inseamna ca nu stie nimic....o sa vezi cand isi vor da drumul!
Mark a ramas mult timp la stadiul de :"mama,tata si papa"...si pe zi ce trece descopar cate cuvinte incearca sa spuna...!
Mai nou asa de bine ne intelegem...il intreb :"vrei papa?"...si el zice da..daca nu vrea ceva spune nu!Zice apa si cand vrea apa si cand vrea lapte...in rest si la noi vocabularul lasa de dorit...dar chiar nu ma preocupa asta!Ne intelegem prin semne...
Asa ca alunga-ti piticii de pe creier ca daca nu fug pana la tine si iti trag o bataita.... toata familia de sandokani!
Dianarus...ma bucur mult ca ne scrii cand mai ai si tu timp...
Dbunny...ce freza are Dany...
Mirona...sa stapaniti sanatosi jucariile...tare faina e...ma intrebai tu de Baby Einstein...nu are rabdare sa se uite...las dvd-ul deschis si mai merge mai trage un ochi...iar fuge si tot asa!Oricum piesa de rezistenta e roaba...!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
mayaione spune:
De inteles toti copilasii inteleg f multe cuvinte, atat ca unii repeta mai devreme, altii mai tarziu.
Ana stie destul de multe cuvinte, dar datorita mamei, nu noua, noi ne batem capul o luna sa zica un cuvant si vine mama(e si educatoare, are metodele ei) o saptamana si zice 10 cuvinte, mor de ciuda.
Asa ca Ana zice:
mama croco (crocodilul) pua (iepurasul)
tata baie tati (tanti)
mamaie baba goool
tataie papu (papusa) cucu
nenea apte (lapte) ufu (ruju)
bebe apa baiu(paiu)
ana caval (cascaval) alululu (alunelu)
cau(calu) checheii (cerceii) bavo (bravo)
babu(cainele) bu (bufnita) maa (mare), pa
Mai sunt cred dar nu imi vina cum, dar vorbeste mult si pe limba ei de o inteleg numai eu, altcineva nu.
Nepotelul meu in schimb la 3 ani a scos primul sunet, credeam ca e mut, l-au dus la dr, nimic. Si acum rupe, nu-l mai oprim din vorbit si destul de corect. El a memorat cuvintele dar nu vroia sa le foloseasca, de-abia acum s-a simtit el pregatit. Asa ca nu mi se pare important nr de cuvinte pe care-l spun.
marani spune:
Duminica urata si ploioasa, nevoite sa stam in casa inchise!
S-a comis o greseala si a mai aparut un capitol 10, poate ne ajuta Miro sa remediem situatia sau chiar Dodo-pui!
Roana, si bubamara ridica un degetzel si zice "uuuu".
Dbunny, inainte de sarcina cu bubamara luam Diane 35 si-mi mergea f bine, acu am luat iar la sfatul medicului si am avut scurgeri 30 zile. Despre sarcina...era mica, nu stiu daca 4-5 saptamani, s-a eliminat de la sine, facui analize si totu-i ok, medicul gine acu tre sa ma revada sa-si dea again cu parerea. Oricum astept sa ne mutam si apoi....
Dianarus, n-am scapat de tot, mai avem 2 canini jos a caror varf se vede, tre sa pocneasca din moment in moment. Ne-a ajuns, prea tare am avut de suferit si indurat amandoua. Las ca scapati si voi...
M-am distrat la faza cu ambulanta, bine zici.
Miro ei ii place cubul cu formele, avem si un elefant frumos ce canta, merge si care are forme geometrice. Mi le aduce si-mi cere sa le potrivesc eu si ea numai sa le indese cu degetul. Probabil ca nu o pasioneaza f mult, cerut-am si eu parerea voastra.
Koko draga mea...afla ca nici bubamara nu are in vocabular 60 cuvinte, zice maxim 20 dar nu-mi fac griji. Sotul meu a vb la 3 ani, a crezut ma-sa ca-i mut. Citeam in Baby ca ar putea semana copilul unuia dintre parintzi, in ceea ce priveste intarzierea vorbirii. Cu puzzle-ul...nici nu i-am cumparat ca m-am gandit ca-i prea mica pt asa ceva. Oricum l-ar roade, de asta chiar sa nu-ti faci griji...nu te supara pe mine, si eu credeam ca glumesti. F bine ca-ti explui grijile ca tare imi doresc sa te linistesc. Iar fata mea la fel reactioneaza cand se enerveaza...tine de stare, daca e irascibila din cauza dintilor pot sa-i explic frumos ca numai peretii aud...ea continua crizele. Stiu ca e greu cu 2 pui...dar ei inteleg mai multe de cat credem noi, pur si simplu nu vor sa reactioneze.
Desiree, tare bine le-ai mai zis tu...multumesc, esti de nota 10! nu stiu ce-mi veni...n-am pretentii sa stie a numara, faceam doar o paralela intre ceea ce fac unii si ceea ce face fata mea. Greseala mea, invat din asta...Asa-i ca indemanare are, pune si ea capacul la pix, scoate capacul la parfum si-l pune inapoi, etc...multe multe...Poate n-o pasioneaza cuburile sau pur si simplu nu vrea sa se oboseasca cu ele, gaseste altele mai interesante. E fascinata de cartzi, zilnic imi aduce cate o carte si stam si o ora si povestim din ea. Imi arata diferite imagini si eu comentez, placerea ei. Asa multe lucruri invata din ele..
Angi, sanatate multa din partea noastra !
Multumesc tuturor pt parerile voastre, noi ne retragem o perioada ca tre sa ne mutam pana in vara si urmeaza o perioada mai agitata, nu stiu cand o sa mai pot intra.
Ajutati-o pe Sonia
kokorina spune:
pt ca nu am timp in acest moment(copchii nu ma lasa)sa citesc temeinic,am citit strict referitor numai la ingrijorarile mele.m-ati linistit cu toatele,asta inseamna ca multe mamici nu mai au simtul realitatii si induc in eroare alte mamici (ca mine de exemplu,care nu mai stie cat si ce stie un copil de un an si 4-5 luni)....sant totusi inca niste prunci...
ma intorc cu lectia invatata...citind din urma,temeinic.
mephala30 spune:
am postat la celalalt capitol deschis...
copii aici:
Neatza, eu vreau un ceai verde.
Moama, ce ritm ati avut la scris! Noi am petrecut ieri, a fost ziua sotului...cateva poze cu noi, daca vreti sa ne cunoasteti.
Nu in ultimul rand va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o.
Sper sa va cunosc in timp, pe fiecare dintre voi.
Dodo-pui spune:
Scuze nu am vazut ca Miro deschisese de aseara.Am anuntat moderatorii sa-l stearga.
pentru intelegere.Eu v-am servit cafeau acolo azi sper ca reprimiti sai fara azi.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
desiree spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
Scuze [iarta-ma] nu am vazut ca Miro deschisese de aseara.Am anuntat moderatorii sa-l stearga.
pentru intelegere.Eu v-am servit cafeau acolo azi sper ca reprimiti sai fara azi.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nici eu nu am vazut aseara ba o mai si rugam sa deschida capitol..of, batranetile astea!
editez: si eram probabil asa de beata incat am si postat cateva mesaje la cap 9..gasiti voi!
azi plecam acasa, aici ploua..... in buc ploua...naspa vreme!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by mephala30
am postat la celalalt capitol deschis...
copii aici:
Neatza, eu vreau un ceai verde.
Moama, ce ritm ati avut la scris! Noi am petrecut ieri, a fost ziua sotului...cateva poze cu noi, daca vreti sa ne cunoasteti.
Maaaamaaa ce copii frumosi ai! Sa-ti traiasca! si dsa-ti traiasca si sotiorul fericit alaturi de voi daca tot a fost ziua lui...
Noi suntem tot cu muci, mai o tuse productiva, una alta...nu inteleg...cu antibiotic, Nurofen si inca un sirop expectorant...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Mirona spune:
salutare
bolesc - deci sunt mai mult decat lesinata - stau numai in pat - acum am scapat de urmaritori si am putut da un scroll pe aici.
Dodo - nu e nika grav - transforma acel capitol in "11" si asteptam sa-l terminam pe asta - pune si link-ul de rigoare - pe aici pe undeva - asa nu-l pierdem si gata - problema rezolvata.
pup pe toate - fug iar in pat - sa-mi beau si ceaiul adus de barbatelul iubitor.
am fugit.
pe toate
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006