Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 4
alexandra_25 spune:
Korinutza...cat e de la Bacau la Iasi?Ce ar fi sa ne intalnim la Iasi?O idee....!
Ce mult m-as bucuraaaaaaaaaaaa......!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
angi_m spune:
Buna fetelor.
Noi continuam cu diareea. Iulia mai facu de dimineata (tot moaaaaale) si apoi abia seara inainte de culcare (la fel de moaaaale). Speram ca dupa smecta, orez si lapte HN sa nu mai faca moale. Oricum, este o imbunatatire ca facu doar de 2 ori azi. mine dimineata ii mai bag un plic de smecta.
Astazi Iulia s-a plictisit parca mai rau ca niciodata. Bine, ca era si cam obosita ca dormi mai putin de o ora azi.
Maseaua este in continuare la locul ei sub gingie... Mama ei de gingie... imi vine sa o rup.
In afara de pilaful special al Iuliei, azi mai facui si musaca de cartofi. A iesit o bunatate. Parca niciodata nu mi-a iesit asa buna.
Mephala, bine ai venit in grupul nostru. Ai niste baieti tare frumosi. Sa-ti traiasca. Mai, dar ce de bunatati ati avut voi acolo... E frumos sa faci asa pofta la ora 11 seara? Dar sarbatoritul pe unde a umblat de nu apare in poze? Transmite-i La multi ani! din partea noastra
Ia uite ia la Mirona, tzara arde si baba se piaptana. Adica ea nu mai poate de boala si si-aduse aminte de chilotii si sutienul de la Provea Da, au venit si imi vin foarte bine (mi-e drag de ele de mor). Multumesc pentru pont Dar tu cum de te-mbolnavisi? E virala? Ai grija de Kara. Pupici sa te faci bine
Koko, 60 de cuvinte? Pe pariu ca ai nostri stiu mai multe? Ce conteaza daca noi ii intelegem sau nu. Ei in limba lor stiu o gramada.
Ce ma oftic ca voi deja puneti de o intalnire si eu n-am nici o sansa sa fiu pe-acolo Asta e, sper sa va iasa socotelile si sa va distrati frumos
Gata, noapte buna. va pup pe toate
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
roxana c. spune:
quote:
Originally posted by kokorina
MIRONA....noi plecam pe 23 dimineata,iar pe seara ne cazam la un hotel in arad,ne-am facut deja rezervarea.acu zi si tu cum sa facem?a doua zi e o posibilitate sa ne intalnim dar cum?ca si voua nu va e usor,si nici noua nu ne e usor.de ce zic ca nu ne va fi usor pt ca va trebui sa stam ceva impreuna,nu vreau sa ne prinda inserarea prin romania,apoi tre sa ne intoarcem din drum cumva,acei 50 km sa ne continuam drumul catre bacau.doar daca... vedem cum facem cand ne intoarc catre casa.dar da si tu o idee,plus ca tu cunosti mai bine imprejurimile si distantele.
Mirona, eu am alta idee: n-ai si tu nicio ruda prin Bacau sau prin imprejurimi sa-i faci o vizita de Paste? Ia pune mana si cauta, ai timp de cautare 3 saptamani
Inca nu stiu sigur daca vin, cam in procent de 70% voi veni, dar mai vedem.
Dbunny, l-am vazut si eu pe Dani inainte si dupa tunsoare. Dar avea par, nu gluma, nu ai avut putina strangere de inima cand i l-ai dat jos?
Mephala, am uitat sa-ti spun si eu bun venit in gasca! Te stiu de la o cura de slabire( de care eu nu m-am tinut), iar tu erai cea mai tare pe-acolo, sincer, te admiram! Ma duc sa-ti vad baietii.
Bambo, si tu ai rude prin Bacau?
Nu cred ca Antonia stie ce-i aia gelozie,(deocamdata) si eu l-am luat pe nepotelul meu in brate sa vad reactia lui Calin, dar nu prea m-a bagat in seama, a ranjit la mine putin si s-a intors la treaba lui
Ce-i cu Desiree, n-a ajuns acasa inca, de ce nu intra?
De Dolores mai stie cineva ceva?
Cum sunt copiii vostri la varsta asta, ca pe mine m-a exasperat Calin. Cateva secunde daca-l scap din ochi e prapad Oana era cumintica la varsta lui, Ana a fost mai pericol public, dar asta e cat amandoua la un loc si inmiit Oare asa sunt baietii?
Vreau sa-i schimb laptele, sa-l trec pe lapte la cutie, am luat Dorna cu 1.5 grasime, dar nu-l vrea, se uita la biberon de parca are cine stie ce in el si mi-l da mie. De cateva zile am reusit sa-l fac sa manance laptele jumatate Dorna si jum Bebelac. Voi ce lapte le dati, maine ma duc sa-i iau Milli sau Zuzu, poate nu-i place Dorna, mai stii.... Si mai am o problema cu olitaNu vrea sa stea pe ea sub nicio forma, parca-l curenteaza. Cred ca in ritmul asta il voi insura cu pampersii pe el
Gata, ma duc la culcare, maine dimineata mai intru de la servici.
Noapte buna!
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
lizzy spune:
sunt rupta asa ca f. pe scurt numai pt roxana:
da, asa-s baietii, mai nazdravani majoritatea, cred
lapte de vaca de la tanti marta (adica de la tzara)
nu-i place olita, am incercat de cateva ori, mai stam o luna si mai vedem... si tot asa... presimt ca va face direct la toaleta cum il vede pe fra'su sigur nu depasim 2.5 ani cu pampi. garantez.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Mirona spune:
salutare -hop si eu la ceas de seara.
am facut un dusfierbinte si inainte de a ma intoarce in pat - va scriu si eu cateva randuri.
Koko nu ma lua asa tare mama - nu mai stiu exact contextul - dar parca eram inca la fulgi si una dintre fete isi serba x ani de casnicie- si atunci am inceput cu toatele sa ne spunem cati ani au trecut de cand ne-am luat. Cum imi erai draga de pe atunci - eu mi-am notat - insa am pierdut intre timp foicica - am retinut de atunci doar ca e in aprilie. Zau ca nu mai stiu exact data - 26? Parca tot pe aceea foicica aveam si data nasterii tale - insa noroc cu lista facuta de Lory, de la fulgi - ca o uitam si pe asta. Mai mami - mie cand mi-e drag cineva - incerc sa retin anumite date importante din viata acestuia.
Angy si zici ca ti-au venit? Super - macar tu sa le porti - ca eu n-am unde - ca doar cu Kara ies ... asa ca eu le port maxim 5-10 minute cand ma asteapta sotul in pat.
Ai grija cu micaSury - pupam fata cu codite.
Raceala mea - nici nu stiu daca e virala - ori ba. Pur si simplu m-am simtit coplesita, apoi a inceput sa ma doara gatul, apoi a inceput sa curga si nasu - si m-am trezit cu o ditamai raceala dupa ceafa. Asta e - trece si asta - sper numai sa nu-i dau si Karei.
hai mai Alex - si tu cu intalneala voastra - deja cautam febril mersul trenurilor - si am observat cu stupoare ca fac 15 ore pana la Iasi - asa ca am renuntat instant. Pupam Marku mic.
auzi si la Roxana - sa vin acum pana in Bacau - si eu unde sastau? ca daca fac atatea ore cu trenu ... unde dorm? In gara? si cand mai ajung si inapoi? SI voiajul asta de cate zile va fi? De o saptamana? Ma da Begu disaruta de acasa, nu alta.
Roxana -trecerea la lapte din cutie - fa-o treptat - intai 30 ml , api 60 si tot asa - inlocuind cate o masura de formula.
Noi suntem acum pe zuzu rosu - nici la noi nu fu placere cu cel de 1.5 - asa ca dupa o saptamana sau doua- am trecut-o pe ala mai gras.
roana da de stire dacavi - cu dsiguratane vedem. Abia astept.
Bambopupam caprita. Sa ma vezi cum imi stacu oja .. in fiecare zi am alta culoare pe unghii - barem sa o folosesc - sa nu zica barbatu ca altadata nu-mi mai ia nimica.
desiree - ajunsasi maica?
pupam toate regasitele si merem sa bagam cornu mucios in perna.
noapte buna tuturor.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
kokorina spune:
ANGI....copchii mei au facut o saptamana kk moale.eram disperata,iesea apa din pampersul lor si faceau de cate jde mii de ori pe zi,numai noaptea nu.abia asteptam sa mergem la medic sa vad ce spune.ei de fapt toata ziua erau ca si cum nu exista diareea asta nesuferita...vioi...nu prea mancau dar nici nu au mancat vreodata de sa ma dea pe spate,se jucau,radeau,era totul ok.la medic...iti vine sa crezi sau nu(stii tu discutia despre antibiotice date la copii,ori preventiv ori pt un muc in nas)....nu mi-a dat nimic sa le dau.i-a cautat in gurita si mi-a spus ca sant bine hidratati si asta este.este un proverb pe germana care suna tare bine,insa pe romaneste suna ca o ciubota,il zic totusi.daca unui copil ii curg mucii,tuseste putin,are diaree si tot felul de chestii marunte,prima data nne uitam la starea lui.starea unui copil spune despre "boala" respectiva totul.eu am o incredere oarba in medicul copchiilor si l-am ascultat intocmai.eu le-am dat orez,mucilagiu de orez,banane,paine,stiksuri....si tot moale faceau.asta a fost cam o saptamana ca apoi sa se regleze singuri...succes!
MIRONA!!!!!!!!!!!!!......esti fantastica!da pe 26 aprilie implinim 5 ani de la casatorie si 5 ani jumate de cand sant in austria.acu ca ai pierdut foicica,asta e dar sa-ti mai si aduci aminte ce scria pe foicica pierdutaaaaa.....m-ai dat pe spate!
lasa mersul trenurilor,stoarce creerii cum ne intalnim noi.arad-timisoara,timisoara-arad?
DIANARUS
quote:as vrea sa o cred,dar am eu un exemplu.daca sophia mea era aceea care aducea pacea in univers odinioara,afla ca vremurile au apus.e dezastru!o consider mai obraznica decat il consider pe pascal.pascal e mai impulsiv si foarte temperamental,ma asculta,face ordine(aduna castroanele din plastic de pe jos si le pune in dulap,ca maia poi sa inchida si uas la dulap)....sophia pe ce pune mana strica si nici nu asculta.de fapt ea nu raspunde nici macarcand o strig.si eu o strig de 20 de ori o data8cateodata)...si cand raspunde a 21-a oara,se intoarce cu un ranjet ca si cum:am vrut sa vad cat te tin nervii.de fapt cred ca pt ROXANA e mai relevanta povestioara mea.
da, asa-s baietii, mai nazdravani majoritatea, cred
cu olita nu ma mai stresez pana la 2 ani.du-te si te odihneste!
ROXANA.....daca esti in bacau ne vedem,daca nu poate ne intersectam la vara.ca eu am de gand sa mai vin o data in romania vara asta.si poate te gasesc atunci.si totusi un procent de 70 % e mult,eu inca sper...
ALEXANDRA.....pai cum sa nu fie o idee buna sa ne vedem in iasi.asta este ocazia ocaziilor rasocaziilor vietii noastre.....gata punem tara la cale si sa vedem cand stabilim marea intalnire.data exacta ca locul il stim Iasiul.superb loc,eu sant indragostita de iasi....oare de ce n-am facut facultatea acolo?
BAMBO.....sper totusi ca iti vei duce la bun sfarsit si planurile cu vacanta,si poate avem cum sa ne si vedem.dar te stiu eu pe tine ca apari ca samanta cu bagheta fermecata in mana.te cunosc eu pe tine,stiu ce marfa am.oricum,noi planuim,te anuntam si daca poti,te asteptam...va asteptam,pardon.pupam printesa.cum e cu manuta?
Dbunny spune:
Miro da' ce-ai patit mami? ai durmit descoperita? ia baga tu de la mine un ceai cald de menta cu lamaie, o pituca prajita cu unsoare de pui si usturoi si un cold3....pup si trece...sa vezi numa...
Mephala...imi curg balele auzi la ea...de 4 ani cic...ca si mine...am avut 16 saptamani cic. te-am citit nu mai stiu pe unde...dau eu un search ca te-am citit dar nu mai stiu unde..la aspirante? ai vreun subiect fierbinte deschis?
dianarus da' piticlontii tai ce mai zic? ca mai le dai sa pape?
roxanac sincer? nu mi-a parut rau dupa carlionti...vad ca tot la 2 luni ii rasar altii...
Mai ce intalnire mare planuiti...la ce hotel veti sta in Arad?Koko? uitate la hotelmaxim punct ro. E nou, nu foarte centric, dar ok. 56€/noapte cu mic dejun inclus. Inchiriati masina?
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
Koko si eu am sarbatorit 5 ani de casnicie tot in Romania...asa ca-i musai sa mereti la hotel Maxim, sa intelegem ca dupa 6 luni de cunoscut pe Andy te-ai maritat cu el? repede te-a pacalit mai fata eu am rezistat aproape 10 luni
Am uitat: www.dropshots.com/dbunny_28#date/2008-04-06/16:07:48" target="_blank">Dani papa iaurt
Pai cum sa nu fie oaie tunsa pruncu meu..ca atata par a ramas pe jos la frizerie de parca au trecut oile prin spini si-a ramas lana...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dodo-pui spune:
Buna dimineata dragi regasite.
Poftiti la o cafa si o gustarica .
Va doresc o saptamana cat mai buna si tot ce va doriti.
intregul al regasitelor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
roxana c. spune:
Neata si de la mine!
Ma duc sa citesc ce=ati mai scris, am vazut ca n-ati avut somn azi-noapte
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)