Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 14
alexandra_25 spune:
Korinutza...
dulce de tot...pana la urma ramane Iasiul?Asa ne-am putea vedea cu mai multe mamici...!Si eu abia astept sa-i strang pe harbujei,pe amandoi deodata!
Mirona...imi pare rau pentru catelusa ta...stiu ce greu iti e...eu de mica am crescut cu pisici si catei...si de fiecare data cand se intampla ceva cu ele sufeream...si mie mi-a disparut pisica de 2 saptamani...imi era tare draga...
Roana...sa dea domnu sa fie totul ok cu verisoara ta...cate de greu trebuie sa-i fie!
Dbunny...m-ai dat pe spate cu tablourile...wowwww...ce mult imi plac...au fost scumpe?Ce bine arata pe perete...!
Dianarus...stai sa vezi ca pana acum ne-am ocupat de plantat floricele si trandafiri...si pus gazon...de abia acum incepe faza cu straturile...si eu deja is fara chef...
...cred ca saptamana viitoare...Ma bucur mult pentru mama ta!
Mephala...
Desiree...
...
...
Noapte Buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
dayanara spune:
roana - sper sa fie totul bine si sa ramana doar o sperietura, e prea tanara! doamne ajuta sa nu fie malign
alexandra - am vazut roaba , imi place mult , gasisem si eu una in toysrus, la articole de plaje, mark e super si tot uit sa spun ca.mi place numele lui la nebunie si marc al dianeirus (sunt fan marc anthony, de unde mi se trage si nickul:)
si eu am impresia ca dbunny e bucatareasa inascuta!
imi plac tablourile si fac ochii mari de tot poate reusesc sa vad mai bine poza cu tine mireasa :)
fetelor , multumesc de raspunsuri despre lactatie, mirona sa stii ca am mai auzit asa ceva, si chiar am o senzatie , o amintire cum sugea ...deci poate fi de la asta, sa apara lapte cand ma gandesc sau cand el simte ceva
oricum cum spuneau fetele , am sa ma duc la doctor zilele astea, am de luat rezultatul la citologie, de programat sa.mi scot o alunita de pe fatza si sa intreb de lapte...sper sa nu uit
ivan si dayanara
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by TLD
BUNA SEARA, BUNA SEARA.
Sara buna si la voi!
Alexandra cel maaare(2m*90cm) a costat 119€ in Ikea..a trebuit sa-l monteze Paco, cel mai mic a fost cel mai eftin ca-i o foaie de hartie sub sticla, 8€ desenu si 15€ rama cu sticla deci cam 23, si cel cu twin towers e pictura in ulei...fro 360€
(asta l-am luat acu vreo 4-5 luni)dayanara..aia-i poza veche mey...5 ani batuti pe muchie
n-am nici o poza scanata de la nunta mea...ar fi cazul sa scanez..dar albumul meu e mare de tot si greu...intr-o zi cand pleaca sefii in uk il duc la lucru...desiree re-regasiri zici?

Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Poze fresh cu noi
Mi-a cazut netul cand ai pus pozele
dar acum le savurez in liniste...scoicilea alea verzi is pt amenajarea gradinii? hopaaa stai ca acuma vad..Mark n-are decat doi dinti jos? putini da' bine vizibili...Dianarus tot am vrut sa te intreb: de unde numele de Ianis? mi se pare foarte original, dar nu stiu de un' sa-l iau? e irlandez cumva? unguresc? grecesc poate? (doara doara o nimeresc
la nani...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
kokorina spune:
ROANA....ce necaz...sper din suflet sa fie bine pana la final,puiul ei merita asta.nu fii disperata,iti faci mult rau.nu poti fi nici vedela,stiu...insa incearca sa emani mai mult optimism in jurul ei macar,ii va face bine.multa sanatate si sa ne tii la curent.
ALEXANDRA....punem amanuntele la cale pe saptamana viitoare,sau poate ne auzim la un skype ceva???ßcand ai timp si indiferent de pora...adica nu prea indiferent,scuza-ma nu fac program dar eu as putea dupa ora 21(ora romaniei),tu cand ai putea sa intri?sau daca nu te sun si gata.oki?
am vazut un film asa de fain....mai bantui putin si apoi ma culc.pupici de noapte buna!
lizzy spune:
dbunny, ianis este nume grecesc. la noi se intalneste mai ales la aromani (din sudul tarii). noi l-am luat dintr-un film francez, unde se scria yannis (deh, barbatu' le are cu detectivii din filme
). dar am zis ca la dictare i-o fi greu sa tot zica 'cu y si doi de n, va rog'
asa ca l-am scris ianis romanesc ![]()
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
desiree spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
desiree re-regasiri zici?tre sa recunosc ca si la asta m-am gandit...imi place felul tau `lung cat covorul` de a te exprima...eu de ce n-am talentul asta? si nici macar rabdarea de-a scrie un mesaj mai lung si detaliat pt fiecare?
Dbunny cuDaniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
nu e un minus, poate fi un plus pentru tine..esentialul e cel care conteaza! ceea ce vrei sa transmiti..important e sa transmiti exact ceea ce vrei!mai lung sau mai scurt!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
quote:
Originally posted by kokorina
buna dimineata!
am facut o cafea buna,va invit pe toate sa o bem impreuna!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
morgen !
o super tare cafea te rog, avand in vedere la ce ora m-am culcat azi-noapte1
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
mephala30 spune:
Buna.
Io mi-s cu ceaiul verde, am inlocuit cafeaua nu de mult timp, de vreo doua luni.
Asa ca, daca vreti un ceai verde cu menta, va servesc.
Dbunny, faine tablourile, imi place si peretele grena pe care atarna unul din tablouri.
Te rog, spune-mi si mie ce aluat faci pentru pizza. Si reteta de paella, cand ai timp,
.